До и Од модераторот на подфорум Религија

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
exlexmk зошто си ми дал негативни поени за оф топик мислење, кое е директен одговор на мислењето на Хаттаб1, кое е оф-топик а ме тагнал мене?????

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
exlexmk зошто си ми дал негативни поени за оф топик мислење, кое е директен одговор на мислењето на Хаттаб1, кое е оф-топик а ме тагнал мене?????

на сите кои бевте офтопик на темата ви дадов казнени поени.

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
на сите кои бевте офтопик на темата ви дадов казнени поени.
УМЕН ТОЈ
уште бар да прочиташе кој, што и зошто пишал
ама во името на рамковниот македончето ке го јаде и тоа не поради што е оф топик, туку поради што им кажа на другите дека се офтопик
БРАВООО 5+
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 21:59 ---
ако ги прочиташе ке ја видеше разликата
на постот на доналд важното за оваа тема е баш болдирано и обоено (црвено)
и на соул му ја посочив темата која го интересира ( во случај да не ја приметил)
НИТУ Е ОПОМЕНАТ НИТУ МУ ПРИЈАВИВ МИСЛЕЊЕ, ТУКУ САМО МУ ПОСОЧИВ КАЈ МОЖЕ ДА ЧИТА И КОМЕНТИРА ЗА ТЕМА КОЈА ГО ИНТЕРЕСИРА
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 17:48 ---

НЕ
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 17:55 ---
СЕ ЗАМОЛУВА МОДЕРАТОРОТ ДА ГИ ИЗБРИШЕ НАШИТЕ ОФТОПИЦИ

НИ КРИВ НИ ДОЛЖЕН КЕ СИ ГО ПАПАШ

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
се изнамуабетивте со офтопици и треба да поштедам некој оти сватил дека сте офтопик?

толеранција НУЛА само за вас. за сите .. ни рамковен ни ништо не ме интересира ни пак ќе ме натера да се замарам со секој поединечно

останете ми со здравје чеда мои :D:D

Член од
5 септември 2007
Мислења
3.848
Поени од реакции
960
Предлог до модераторите да го санкционираат MIKI1 бидејќи ги сецка речениците на соговорниците, ќе извади 2-3 збора од нив и така реплицира. Повеќе души му го имаат забележано тоа. Еве последен му го забелеша Ставрогин:

Мики, сто пати ти е речено дека ова сецкањето на постовите е многу глупава работа. Покажи малку култура спрема соговорникот и ако цитираш, цитирај го целиот пост, или само еден дел кој ти е важен за одговорот. Вака многу мизерно се однесуваш.
Пред некое време и Ipsissimus:

Да видиш како изгледа една твоја класична дисекција на пост!
Нареден пат, за да ни биде потешко да одговориме цитирај буква по буква! Немој цели реченици!
Итн.

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Предлог до модераторите да го санкционираат MIKI1.
А ја‘ пак, имам предлог до модетраторите, да го исклучат целосно членот со никот „Чорбаџија„ за да не продолжува и понатаму со своите бласфемии по форумов...

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
А јас пак имам предлог да си се расправате на ПП

Чорбаџија неможам да санкционирам поради тие причини ...
ако ги вади од контекст цитатите едноставно ќе си го игнорирате и нема да го земате за сериозно ... баталете го и готово ...
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 16:49 ---
ако некој незнае да дебатира што воопшто дебатирате со него ...

Член од
16 јуни 2013
Мислења
436
Поени од реакции
65
Се слагам со банот,се надевам дека и останатите се соодветно санкционирани.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Темата ќе биде привремено отворена. Не поради тоа што побаравте, туку поради тоа што јас мислам дека може да се држи под контрола.
НО!, доколку екслекс не го дели истово мислење, темата ќе биде повторно заклучена, и последниот збор ќе го има мојот колега.

Kajgana Shop

На врв Bottom