exlexmk зошто си ми дал негативни поени за оф топик мислење, кое е директен одговор на мислењето на Хаттаб1, кое е оф-топик а ме тагнал мене?????
УМЕН ТОЈна сите кои бевте офтопик на темата ви дадов казнени поени.
ако ги прочиташе ке ја видеше разликата
на постот на доналд важното за оваа тема е баш болдирано и обоено (црвено)
и на соул му ја посочив темата која го интересира ( во случај да не ја приметил)
НИТУ Е ОПОМЕНАТ НИТУ МУ ПРИЈАВИВ МИСЛЕЊЕ, ТУКУ САМО МУ ПОСОЧИВ КАЈ МОЖЕ ДА ЧИТА И КОМЕНТИРА ЗА ТЕМА КОЈА ГО ИНТЕРЕСИРА
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 17:48 ---
НЕ
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 17:55 ---
СЕ ЗАМОЛУВА МОДЕРАТОРОТ ДА ГИ ИЗБРИШЕ НАШИТЕ ОФТОПИЦИ
Пред некое време и Ipsissimus:Мики, сто пати ти е речено дека ова сецкањето на постовите е многу глупава работа. Покажи малку култура спрема соговорникот и ако цитираш, цитирај го целиот пост, или само еден дел кој ти е важен за одговорот. Вака многу мизерно се однесуваш.
Итн.Да видиш како изгледа една твоја класична дисекција на пост!
Нареден пат, за да ни биде потешко да одговориме цитирај буква по буква! Немој цели реченици!
А ја‘ пак, имам предлог до модетраторите, да го исклучат целосно членот со никот „Чорбаџија„ за да не продолжува и понатаму со своите бласфемии по форумов...Предлог до модераторите да го санкционираат MIKI1.
Паузирај до Велигден.Koi svinji od moderatori,ne verovatno.
Никола, ај отвори ја темата „Прашања за Атеистите“. Ќе се отвори плус дискусија, може ќе има квалитетен муабет.
Za lojalnosta !Се слагам со банот,се надевам дека и останатите се соодветно санкционирани.