Bitcoin
₿
- Член од
- 24 мај 2005
- Мислења
- 5.530
- Поени од реакции
- 13.903
Има модератори на форумов?
Повели.
Има модератори на форумов?
Зошто ми е избришано мислење во Поука на денот.
По грешка. Тестирав нешто и се заебав.... Напиши го уште еднаш мислењето, и прими извинување.
so se sluci so temata O.T.O ? D ne vi se slosi od ritualite ?
Mene me interesiraa nivnite rituali,zatoa i staviv sliki. No vo red,ke gi stavam tamu vo Telema.Не, постои тема за Телемата, таму слободно прашај се што сакаш, и наместо слики користи линкој (безразлика дали се цензурирани).
Поздрав
Мислењето беше пријавено и избришано, а членот опоменат.Temata "Sufizam" ima poceten voved,iako ne e od Musliman,sepak drzi voda i mislam deka na sekoj mu e jasno sto e i od kade poteknuva Sufizmot. Zosto dozvoluvate vo istata tema da se mesaat nekoi si africki gologazi tancovi so sufizmot ?
kje razgledam... a planiras nesto saglam diskusija?Дали можеби е време веќе да се отклучи темата Раѓање на Антихристот?
kje razgledam... a planiras nesto saglam diskusija?
Не планирам јас нешто но добро би било да е отворена за да се започне некоја дискусија со нови писанија сепак е поучна и интересна тема.
За која лична навреда изедов бан на јулијански - грегоријански?
За информација, 9 од 10 пријави кои биле упатени на твоја сметка - се одбиени. Значи во суштина банот не е само за горенаведените ин/директни навреди, туку и фактот што во секоја тема ги демниш истите членови со реплики и контрареплики врз нивната слободна волја да веруваат и пишуваат во/за што сакаат. Тука има и благи елементи на шерифување, но ништо сериозно.Ти како телетабис окултист плаќаш данок на државата? Кој/а си тогаш ти тогаш да кажуваш кој што да плаќа во оваа држава!? Улогата која ја имала Православната Црква во помагање на народот низ историјата е неспоредлива со сите други лешинари кои сакат да разграбаат, вклучувајќи и некакви самонаречени "бизнисмени" со окултистички позадини. Знаеш ли ти дека од државното земјиште, пред да го украдат комунистите припаѓало на црквата? Лицеметие до максимум, згора па си дал/а за право да критикувал/а. Критикувај гио сионистите што ја напраиле таа банана држава Израел да те видам... не тука си ми дошол/а да пљукаш по моја.