До и Од модераторот на подфорум Религија

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Добивам 2 недели, не 1. Последниот пат добив цел месец. Не ми кажувајте приказни, не сум од вчера на форумов, знам колку време сум бил баниран.

Кога добил бан ? Добива опомени, но ниту еден ден не бил отсутен на форумов. Последниве 2 месеца 40 казнени му ставивте, а ни ден не беше баниран. Немој вакви работи испод чергиче мене да ми шверцаш, жити се.

Мета Ворлд Пис не гледам дека е перманентно баниран за втор јузер ?
Може еден и јас да си отворам ?
--- надополнето: 20 април 2013 во 18:06 ---

Јас имам неколку другари на форумов, може да ги земам од сите пасвордите ?
Како баш кога те банираа тебе, твојот другар направи профил ? Нели во еден пост напиша дека од твојот компјутер не си можел да отвориш нов јузер ? Што значи сепак си пробал. Па како решение од компјутерот на другар ти си отворил втор јузер.
на крај памет не ми паѓа да му се правдам на некој ...
но ако велиш дека 2недели бан добиваш наместо 1 треба да проверам да не има измени во казнените поени .... ако си бил 1 месец баниран тоа банирање не е на основа на поени туку на основа на пријава поради грубо, континуирано, итн прекршување на правила
ако добиваш ти 2 недели секој треба да добива ...
Соул оф .... има добиено стотици казнени ... и редовно си оди на бан ....
Мета ворлд ќе си добие перманентен ... немој да се секираш да не спиеш ...

Правилата се за да се почитуваат и применуваат ... порано или подоцна ќе си дојде се на место ... не сме роботи да реагираме во секунда ...

W

Werther

Гостин
На глава да се свртиш сепак ова не е втор јузер,нека вметнат правило: Пермантентен бан за земање пасворд од другари и нека ме банираат :)

Сум пробал,ама како што вели народот: За проба пари не се зема :)
Да отворив,ќе си ги сносев последиците.
Го прочитав бановникот и убаво пишува дека за втор јузер се добива пермантентен бан и се добива најкасно 30 мин по отварање.
А јас уште не сум баниран,што значи дека форумски и правно немам втор јузер :)

п.с јас сум за барса,слика од интер никад не би ставил на профилна :D
Да, сега ти поверував. Си пробал да отвориш од таа IP адреса, не можело и истото си го сторил од друга IP.

Ова и на мали деца им е јасно.

Треба да е човек претерано глуп, за да ти поверува на приказниве.

П.С 5) Користење на повеќе кориснички имиња
- првпат: перманентен бан. Што значи и на другарти не смееш да го користиш јузерот. Не си прочитал како што треба.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
префрлете си се на ПП ...
да не ми одите тука офтопик .. многу ми се опуштате ...

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Relax cousin, nothing's gonna happen...

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Дали може да се преименува темата "Прашања за исламот III" во circlejerk?
Мада ќе треба и подфорумов да се "крсти" така.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.811
Text moj bese moderiran od gorniov clen zatoa sto kazav edna mudrost vo koj bese spomnat zborot glup. Pritoa se izviniv i napisav bez navreda do nikoj.... Moderatorot has the power ...got it. Na istata tema ze dozvoleni off topici i zborovi kako ovoj.
Aovoj tvoj post tolku i glup,sega e mi e jasno sto vsusnost kratko i jasno KUROT NE ME BOLI
Ako ovie zborovi se dozvoleni togas da se simnam na toa nivo i da pocnam da gi upotrebuvam. Pozdrav.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Text moj bese moderiran od gorniov clen zatoa sto kazav edna mudrost vo koj bese spomnat zborot glup. Pritoa se izviniv i napisav bez navreda do nikoj.... Moderatorot has the power ...got it. Na istata tema ze dozvoleni off topici i zborovi kako ovoj.

Ako ovie zborovi se dozvoleni togas da se simnam na toa nivo i da pocnam da gi upotrebuvam. Pozdrav.
Имаш опција "Пријави", и те молам користи ја секогаш кога мислиш дека некое правило е прекршено. Поздрав.

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Trgnete go banot vo temata "Prasanja za Islamot" vi vetuvam,ke bidam los i grub,nema da bidam ni troska ljubezen,ke vregjam i jas,ke se ponasam bash onaka kako sto vam vi pasira. Vi vetuvam deka nema da davam soodvetni odgovori na prasanjata koi mi se postavuvaat,na sekoe prasanje upateno do muslimanite ke vregjam i psujam,bas kako sto sakate vie.

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Пристапот до форумов е „тапа„, мислим...
Дајте превземете нешто. :mad:

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Аман веќе со ова пристапов кон форумов! Аман!...
--- надополнето: 17 мај 2013 во 09:56 ---

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Пристапот до форумов е „тапа„, мислим...
Дајте превземете нешто. :mad:
MIKI Лукавиот е! Несака да ги читаме твоите постови!;)

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Не беше до нас бе дечки... администрацијата си го решаваше(реши) проблемот... И јас не можев да пишувам ништо..
Модераторите немаат врска со одржувањето на странава.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Trgnete go banot vo temata "Prasanja za Islamot" vi vetuvam,ke bidam los i grub,nema da bidam ni troska ljubezen,ke vregjam i jas,ke se ponasam bash onaka kako sto vam vi pasira. Vi vetuvam deka nema da davam soodvetni odgovori na prasanjata koi mi se postavuvaat,na sekoe prasanje upateno do muslimanite ke vregjam i psujam,bas kako sto sakate vie.
Добро што ни вети, да не те мислиме. А сега биди добар и направи 3 месеци пауза од форумов.

Kajgana Shop

На врв Bottom