- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 776
на крај памет не ми паѓа да му се правдам на некој ...Добивам 2 недели, не 1. Последниот пат добив цел месец. Не ми кажувајте приказни, не сум од вчера на форумов, знам колку време сум бил баниран.
Кога добил бан ? Добива опомени, но ниту еден ден не бил отсутен на форумов. Последниве 2 месеца 40 казнени му ставивте, а ни ден не беше баниран. Немој вакви работи испод чергиче мене да ми шверцаш, жити се.
Мета Ворлд Пис не гледам дека е перманентно баниран за втор јузер ?
Може еден и јас да си отворам ?
--- надополнето: 20 април 2013 во 18:06 ---
Јас имам неколку другари на форумов, може да ги земам од сите пасвордите ?
Како баш кога те банираа тебе, твојот другар направи профил ? Нели во еден пост напиша дека од твојот компјутер не си можел да отвориш нов јузер ? Што значи сепак си пробал. Па како решение од компјутерот на другар ти си отворил втор јузер.
но ако велиш дека 2недели бан добиваш наместо 1 треба да проверам да не има измени во казнените поени .... ако си бил 1 месец баниран тоа банирање не е на основа на поени туку на основа на пријава поради грубо, континуирано, итн прекршување на правила
ако добиваш ти 2 недели секој треба да добива ...
Соул оф .... има добиено стотици казнени ... и редовно си оди на бан ....
Мета ворлд ќе си добие перманентен ... немој да се секираш да не спиеш ...
Правилата се за да се почитуваат и применуваат ... порано или подоцна ќе си дојде се на место ... не сме роботи да реагираме во секунда ...