Ти слободно продолжи си со користење на опцијата "Пријави", а другото остави го на нас. За да му се забрани пристапот на одредена тема (да биде баниран) некој член, треба да собери одреден број казнени поени, или директно по наше барање да биде баниран од администратор.@Нuкола exlexmk
Тема Прашања за исламот.
Змејко и:
Се е тоа таман, само ја имам друг проблем. Имам мнгу секси комшивка, најјака цура е во трето-3. Во Април ќе наполни 9 години. Смеам ли да ја опнам ако и двајцата преминеме во ислам?
Може ли на овој член да му се забрани пристапот на оваа тема,бидејќи веќе трет пат го пријавувам поради ептен груби навреди.
Nikola , imash li idea kolku pati mene me imat navredeno i kolku pati imam prijaveno za da dobijat negativni poeni.Ти слободно продолжи си со користење на опцијата "Пријави", а другото остави го на нас. За да му се забрани пристапот на одредена тема (да биде баниран) некој член, треба да собери одреден број казнени поени, или директно по наше барање да биде баниран од администратор.
Значи, вие сторете го тоа што мислите дека е правилно, а ние ќе ја разгледаме ситуацијата.... Поздрав.
Немам и не можам да имам претстава(идеја) колку пати тебе те навредиле (или си се осетил навреден)... бидејќи многу едноставно - тоа не е дел од мојата работа овде.Nikola , imash li idea kolku pati mene me imat navredeno i kolku pati imam prijaveno za da dobijat negativni poeni.
Zemash vo predvid koj prv pochnuva so navredi...ili shibash negativni samo ako prijavat?
Ова е дефиниција за СектаSakam da znam dali zborot sekta e navredliv i dali pripadnikot na istata ako go narechesh sektash dobivash kazneni poeni.
I gi zamoluvam moderatorite da imaat obzir za toa koj prijavuva, pogotovo ako toj e prichinata za provokacijata.Da ne dozvolite da bidete manipulirani od odredeni chlenovi.
Ushte edno prashanje....moze li clen da sherifuva na temi ? nelli toa beshe protiv pravilata na forumov?
Eve koj sherifuva...site da vidat..Кој шерифува? ако сметаш дека некаде има шерифување слободно пријави.
П.С.
Ќе те пријавам ако не пишуваш на темата... .
Кој пост е тоа? дај ми линк да го видам цел пост.Eve koj sherifuva...site da vidat..
Поради предолго офотпичарење и навредување, и покрај опомените и банот не престана.Zosto jas sum baniran vo temata "Prasanja za Islamot" ?
Nikogas,bas nikogas ne sum navredil nanikogo,ne barem poveke od kolku sto vregjale a ubeden sum deka takvite tvorovi slobodno mozat smrdeata da ja sirat po sekoja tema.Поради предолго офотпичарење и навредување, и покрај опомените и банот не престана.
Затоа баниран си од тема, бидејќи очигледно опомените/казнените поени и банот не помогнаа.
Никогаш ама баш НИКОГАШNikogas,bas nikogas ne sum navredil nanikogo,ne barem poveke od kolku sto vregjale a ubeden sum deka takvite tvorovi slobodno mozat smrdeata da ja sirat po sekoja tema.
exlexmk... ne e tema da filozofiras.Никогаш ама баш НИКОГАШ
е добро не никогаш ама не повеќе од други ...
кои се тие творови? другите кои вреѓаат? сите се санкционирани не се секирај .... ако нешто имам исшуштено слободно пријави
патем ... ако тие другите кои вреѓаат се творови, дали ти кога вреѓаш помалце од нив си помал твор и шириш помалце смрдеа по темите?
ова чисто да ти доловам што си напишал погоре ... да ти укажам на тоа колку си ти „невин“ и „внимателен“ во изборот на речникот.
Око за Око и Капки за Нос не на овој форум!exlexmk... ne e tema da filozofiras.
Samo da te prasam dali imas slusnato za covekot koi shtavel cel zivot i se onesvestil koga naisol na parfem od rozi ?
Koga nekoj vregja,prijatele,ne za drugo,ke se spustis na nivno nivo za da te razbere sto sakas da mu kazes. Toj koj vregja samo so vregjanje razbira ne razbira so ubavo.
И продолжи соexlexmk... ne e tema da filozofiras.
А бе крш ти се постовиве Пријавувајте лоши мислења и остајте ги модераторите да одлучат што е за казнување шо е за бришење. Доста плачете не сте деца мајку му. Ме навредија...Samo da te prasam dali imas slusnato za covekot koi shtavel cel zivot i se onesvestil koga naisol na parfem od rozi ?