До и Од модераторот на подфорум Религија

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Зашто ми е избришан постот од синоќа, кој содржеше одговори и прашања кон члeнот el_kewser?....:confused:

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
@Нuкола exlexmk
Тема Прашања за исламот.
Змејко и:
Се е тоа таман, само ја имам друг проблем. Имам мнгу секси комшивка, најјака цура е во трето-3. Во Април ќе наполни 9 години. Смеам ли да ја опнам ако и двајцата преминеме во ислам?

Може ли на овој член да му се забрани пристапот на оваа тема,бидејќи веќе трет пат го пријавувам поради ептен груби навреди.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
@Нuкола exlexmk
Тема Прашања за исламот.
Змејко и:
Се е тоа таман, само ја имам друг проблем. Имам мнгу секси комшивка, најјака цура е во трето-3. Во Април ќе наполни 9 години. Смеам ли да ја опнам ако и двајцата преминеме во ислам?

Може ли на овој член да му се забрани пристапот на оваа тема,бидејќи веќе трет пат го пријавувам поради ептен груби навреди.
Ти слободно продолжи си со користење на опцијата "Пријави", а другото остави го на нас. За да му се забрани пристапот на одредена тема (да биде баниран) некој член, треба да собери одреден број казнени поени, или директно по наше барање да биде баниран од администратор.
Значи, вие сторете го тоа што мислите дека е правилно, а ние ќе ја разгледаме ситуацијата.... Поздрав.

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Ти слободно продолжи си со користење на опцијата "Пријави", а другото остави го на нас. За да му се забрани пристапот на одредена тема (да биде баниран) некој член, треба да собери одреден број казнени поени, или директно по наше барање да биде баниран од администратор.
Значи, вие сторете го тоа што мислите дека е правилно, а ние ќе ја разгледаме ситуацијата.... Поздрав.
Nikola , imash li idea kolku pati mene me imat navredeno i kolku pati imam prijaveno za da dobijat negativni poeni.
Zemash vo predvid koj prv pochnuva so navredi...ili shibash negativni samo ako prijavat?

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Nikola , imash li idea kolku pati mene me imat navredeno i kolku pati imam prijaveno za da dobijat negativni poeni.
Zemash vo predvid koj prv pochnuva so navredi...ili shibash negativni samo ako prijavat?
Немам и не можам да имам претстава(идеја) колку пати тебе те навредиле (или си се осетил навреден)... бидејќи многу едноставно - тоа не е дел од мојата работа овде.
Моја работа е да видам и да реагирам според правилата, исклучиво ако тие (навредите) се од јавен карактер.
Нормално дека земам во предвид кој шиба жар во огнот, а негативни поени делам според правилата на модерирање.
Значи пак ќе повторам.. ваша работа е да пријавите - а наша работа е да ја разгледаме и решиме пријавата.
Не ме сваќај погрешно, но никој не можи 24/7 да седи и да ги чита детално мислењата на членовите, и на крајот да ја пронајде вистинската суштина на проблемот.
Но во иднина ќе се трудиме и повеќе ако треба.
Јас сакам секој член во подфорумот - Религија, да се осети еднаков и заштитен по пишаните правила од администрацијата. Немало и нема ни да има исклучоци.
Поздрав

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Sakam da znam dali zborot sekta e navredliv i dali pripadnikot na istata ako go narechesh sektash dobivash kazneni poeni.
I gi zamoluvam moderatorite da imaat obzir za toa koj prijavuva, pogotovo ako toj e prichinata za provokacijata.Da ne dozvolite da bidete manipulirani od odredeni chlenovi.
Ushte edno prashanje....moze li clen da sherifuva na temi ? nelli toa beshe protiv pravilata na forumov?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Sakam da znam dali zborot sekta e navredliv i dali pripadnikot na istata ako go narechesh sektash dobivash kazneni poeni.
I gi zamoluvam moderatorite da imaat obzir za toa koj prijavuva, pogotovo ako toj e prichinata za provokacijata.Da ne dozvolite da bidete manipulirani od odredeni chlenovi.
Ushte edno prashanje....moze li clen da sherifuva na temi ? nelli toa beshe protiv pravilata na forumov?
Ова е дефиниција за Секта
ОТО не спаѓа во таа дефиниција
плус „секташи“ да не се правиме наудрени од твоја страна е спомнато со навредлив каратер
твоите офтопичарења се доволно познати на подфорумов па не ми треба некоја посебна причина за да испитувам што и како било ... не губам време на форумџии со стекната репутација на офтопичар (во 90% од постовите)
Тие кои пријавија исто така имаат репутација на провокатори и исто така си добиваат казнени поени за нивните офтопици (ако имаш некоја забелешка или пост кој не е исконтролиран слободно пријави го)
Кој шерифува? ако сметаш дека некаде има шерифување слободно пријави.

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Eve koj sherifuva...site da vidat..
Кој пост е тоа? дај ми линк да го видам цел пост.
Патем ти пишал ако одиш офтопик дека ќе те пријави ... што е и право на сите на форумов ... и сите ги охрабрувам да пријавуваат офтопици, навреди и слично, за тоа и постои опцијата да пријавиш пост ... она што неможеме да видиме/прочитаме, а и не сме роботи секаде се да читаме да го пријавите за да се санкционира.
--- надополнето: 9 март 2013 во 17:56 ---
Zosto jas sum baniran vo temata "Prasanja za Islamot" ?
Поради предолго офотпичарење и навредување, и покрај опомените и банот не престана.
Затоа баниран си од тема, бидејќи очигледно опомените/казнените поени и банот не помогнаа.

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Поради предолго офотпичарење и навредување, и покрај опомените и банот не престана.
Затоа баниран си од тема, бидејќи очигледно опомените/казнените поени и банот не помогнаа.
Nikogas,bas nikogas ne sum navredil nanikogo,ne barem poveke od kolku sto vregjale a ubeden sum deka takvite tvorovi slobodno mozat smrdeata da ja sirat po sekoja tema.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Nikogas,bas nikogas ne sum navredil nanikogo,ne barem poveke od kolku sto vregjale a ubeden sum deka takvite tvorovi slobodno mozat smrdeata da ja sirat po sekoja tema.
Никогаш ама баш НИКОГАШ
е добро не никогаш ама не повеќе од други ...

кои се тие творови? другите кои вреѓаат? сите се санкционирани не се секирај .... ако нешто имам исшуштено слободно пријави

патем ... ако тие другите кои вреѓаат се творови, дали ти кога вреѓаш помалце од нив си помал твор и шириш помалце смрдеа по темите?
ова чисто да ти доловам што си напишал погоре ... да ти укажам на тоа колку си ти „невин“ и „внимателен“ во изборот на речникот.

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Никогаш ама баш НИКОГАШ
е добро не никогаш ама не повеќе од други ...

кои се тие творови? другите кои вреѓаат? сите се санкционирани не се секирај .... ако нешто имам исшуштено слободно пријави

патем ... ако тие другите кои вреѓаат се творови, дали ти кога вреѓаш помалце од нив си помал твор и шириш помалце смрдеа по темите?
ова чисто да ти доловам што си напишал погоре ... да ти укажам на тоа колку си ти „невин“ и „внимателен“ во изборот на речникот.
exlexmk... ne e tema da filozofiras.
Samo da te prasam dali imas slusnato za covekot koi shtavel cel zivot i se onesvestil koga naisol na parfem od rozi ?
Koga nekoj vregja,prijatele,ne za drugo,ke se spustis na nivno nivo za da te razbere sto sakas da mu kazes. Toj koj vregja samo so vregjanje razbira ne razbira so ubavo.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Samo da te prasam dali imas slusnato za covekot koi shtavel cel zivot i se onesvestil koga naisol na parfem od rozi ?
Koga nekoj vregja,prijatele,ne za drugo,ke se spustis na nivno nivo za da te razbere sto sakas da mu kazes. Toj koj vregja samo so vregjanje razbira ne razbira so ubavo.
Око за Око и Капки за Нос не на овој форум!

еве за последен пат те потсетувам - Копче за Пријава на пост - ring a bell?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Започна со
И продолжи со
А бе крш ти се постовиве :) Пријавувајте лоши мислења и остајте ги модераторите да одлучат што е за казнување шо е за бришење. Доста плачете не сте деца мајку му. Ме навредија... :place:

Get a life!

Kajgana Shop

На врв Bottom