Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Нuкола exlexmk
Тема Прашања за исламот.
Змејко и:
Се е тоа таман, само ја имам друг проблем. Имам мнгу секси комшивка, најјака цура е во трето-3. Во Април ќе наполни 9 години. Смеам ли да ја опнам ако и двајцата преминеме во ислам?
Може ли на овој член да му се забрани пристапот на оваа тема,бидејќи веќе трет пат го пријавувам поради ептен груби навреди.
Nikola , imash li idea kolku pati mene me imat navredeno i kolku pati imam prijaveno za da dobijat negativni poeni.Ти слободно продолжи си со користење на опцијата "Пријави", а другото остави го на нас. За да му се забрани пристапот на одредена тема (да биде баниран) некој член, треба да собери одреден број казнени поени, или директно по наше барање да биде баниран од администратор.
Значи, вие сторете го тоа што мислите дека е правилно, а ние ќе ја разгледаме ситуацијата.... Поздрав.
Nikola , imash li idea kolku pati mene me imat navredeno i kolku pati imam prijaveno za da dobijat negativni poeni.
Zemash vo predvid koj prv pochnuva so navredi...ili shibash negativni samo ako prijavat?
Sakam da znam dali zborot sekta e navredliv i dali pripadnikot na istata ako go narechesh sektash dobivash kazneni poeni.
I gi zamoluvam moderatorite da imaat obzir za toa koj prijavuva, pogotovo ako toj e prichinata za provokacijata.Da ne dozvolite da bidete manipulirani od odredeni chlenovi.
Ushte edno prashanje....moze li clen da sherifuva na temi ? nelli toa beshe protiv pravilata na forumov?
Eve koj sherifuva...site da vidat..Кој шерифува? ако сметаш дека некаде има шерифување слободно пријави.
П.С.
Ќе те пријавам ако не пишуваш на темата... .
Eve koj sherifuva...site da vidat..
Zosto jas sum baniran vo temata "Prasanja za Islamot" ?
Поради предолго офотпичарење и навредување, и покрај опомените и банот не престана.
Затоа баниран си од тема, бидејќи очигледно опомените/казнените поени и банот не помогнаа.
Nikogas,bas nikogas ne sum navredil nanikogo,ne barem poveke od kolku sto vregjale a ubeden sum deka takvite tvorovi slobodno mozat smrdeata da ja sirat po sekoja tema.
Никогаш ама баш НИКОГАШ
е добро не никогаш ама не повеќе од други ...
кои се тие творови? другите кои вреѓаат? сите се санкционирани не се секирај .... ако нешто имам исшуштено слободно пријави
патем ... ако тие другите кои вреѓаат се творови, дали ти кога вреѓаш помалце од нив си помал твор и шириш помалце смрдеа по темите?
ова чисто да ти доловам што си напишал погоре ... да ти укажам на тоа колку си ти „невин“ и „внимателен“ во изборот на речникот.
exlexmk... ne e tema da filozofiras.
Samo da te prasam dali imas slusnato za covekot koi shtavel cel zivot i se onesvestil koga naisol na parfem od rozi ?
Koga nekoj vregja,prijatele,ne za drugo,ke se spustis na nivno nivo za da te razbere sto sakas da mu kazes. Toj koj vregja samo so vregjanje razbira ne razbira so ubavo.
exlexmk... ne e tema da filozofiras.
Samo da te prasam dali imas slusnato za covekot koi shtavel cel zivot i se onesvestil koga naisol na parfem od rozi ?