Зашто да не може ?
Ми играш на обективност и принципиелност..
Никого не сум навредил во ниту една тема, за разлика од 99% од тие што пишуваат овде.
Тоа што некој има поинакво мислење што не ви се допаѓа не е оправдување.
Еве јас ќе ти одговорам зошто не може:
1. Само во последниот месец, повеќе од една четвртина од мислењата во таа тема ти се избришани, за најразлични основи: навреди, офтопици, константно користење странски јазик, ширење антидржавна пропаганда... Се од тоа е забрането со правилата на форумот. Прочитај ги уште еднаш, на линкот долу, десно;
2. Не е точно дека не си навредил никого, во голем дел од твоите мислења има константни навреди. Цитирам некои лични, кон други членови: „дудук“, „мал ти е к**от“, „дебил“, „ѓубре“, „бегај на психијатар“... и кон цела нација, од кои чашата ја прели коментарот дека Тоше Проески бил монголоид.
Поинаквото мислење се почитува на форумот. Но употребата на бугарски јазик и навреди кон други личности, ширење ксенофобија и омаловажување на државата и народот на чиј форум си дојден да исправаш криви Дрини - не! Банот е перманентен, треба ептен да докажеш дека си се поправил во однесувањето за да биде отстранет. Крај на дискусијата.