Вчера во Охрид:imam 2 prasanja kolku e smestaj ?
i kakva e nojknata zabava vo dojran
i drugo neli edno vreme vodata bila stetna imala mnogu algi i slicno se spomnuvase na tv
--- надополнето: Jul 31, 2011 6:40 PM ---
ohrid si e ok prijateleako plukate po nego celo vreme
--- надополнето: Jul 31, 2011 6:41 PM ---
more kakvi ste ne me cudi i so lajca da go isrkateah ah hah hah
Па шо к*р бараш во Охрид ако ти е скапо можиш, да ојш кај сакаш, а не овде да цимолиш за Охрид, башка темава е за Дојран.Вчера во Охрид:
2 х гиро
1,Кока кола лименка 0,25+картонска чаша
1,Хајнекен лименка 0,5 + пластична чаша
Цех=600,00 денари
Може еднаш да ме заебат, ама по втор пат?...мислиш дека има толку глуп народ во државава? Не сум од оние кои што кога одат на одмор или викенд го стискаат секој денар зашто ако немам доволно пари да си поминам како што сакам тогаш си седам дома, но воопшто немам намера некому да полнам џебови со невидено претерување во цените! Мој-мој, ама овој пат е преку мој!
абе а женцките како е имаДа ти ебам градот и туристичкото место кое нема ни автобуска станица, ни обележано каде стојат автобуси, нити па некаде да прашаш кога има автобус, освен инфо-центарот во кој немаа информации за Млаз Богданци, а тие се најчести автобуси што одат натаму...
Легионер почна да дрви стап како не чинел Дојран, демек Охрид бил поарен.Па шо к*р бараш во Охрид ако ти е скапо можиш, да ојш кај сакаш, а не овде да цимолиш за Охрид, башка темава е за Дојран.
Што знам... Еве ќе идеме сеа у некој хотел што порано бил одмаралиште и цените не се баш ефтини (1100 FB, за ден, од човек).Постот со цената го напишав колку за информација и споредба со Дојран и цените таму кои се многу пониски. .
3тата варијанта мислам..Што знам... Еве ќе идеме сеа у некој хотел што порано бил одмаралиште и цените не се баш ефтини (1100 FB, за ден, од човек).
Него некој да ми каже од кај е најбоље да идам со кола:
- Дали кај Удово да идам лево за накај Валандово, па Дојран?
- Дали кај Марвинци да излезам од автопат за накај Валандово, па Дојран?
- или да идам до Гевгелија, па преку Богданци до Дојран?
Тоа што си бил 7 дена по болници не значи дека секој шо ќе отиде ќе окапе у болница. Дај не тропајте глупости. А поради која причина си окапал у болница?Дојран ..катастрофа е..лани бев ...и што ? ...10 дена бев таму..7 дена по болници..инекции глупости ебаве местото..не идам таму за жива глава
Си забораил да додадеш и дека само во Охрид можеш да се капеш во гомна.Легионер почна да дрви стап како не чинел Дојран, демек Охрид бил поарен.
А до тебе што се однесува ќе одам кај што ми е ќеиф, ако ме заебат во кафана со цехот повеќе нема да седнам никогаш туку ќе отидам на поевтино место илиу пак најпосле ќе си подготвам храна сам и пијачка ќе си земам од продавница. Постот со цената го напишав колку за информација и споредба со Дојран и цените таму кои се многу пониски. Најпосле, барем во Дојран во водата од водоводната мрежа нема црвен планктон од кој ќе ме скине стомак во првите неколку дена како во Охрид каде морам да водам сметка да не пијам од водоводната мрежа.
па можда ке ви изгледа чудно али лани со друштво бевме и отидовме да се фрламе у вода ..и ја сакав да пробам нешто..и то малце по комплицирано и кога се фрлив голтнав малце вода и вечерта температура..и такви ствари..Тоа што си бил 7 дена по болници не значи дека секој шо ќе отиде ќе окапе у болница. Дај не тропајте глупости. А поради која причина си окапал у болница?
Така ти кажаа докторите или ти нагаѓаш? Пошо и од сунчаница-лоша храна(труење со храна) можеш да качиш температура и да повраќаш.па можда ке ви изгледа чудно али лани со друштво бевме и отидовме да се фрламе у вода ..и ја сакав да пробам нешто..и то малце по комплицирано и кога се фрлив голтнав малце вода и вечерта температура..и такви ствари..
сигурно не измислувам..докторите така ми кажаа ..башка имаше една жена таму ..инекцијава ми ја забоде ко пикадо да игра..Така ти кажаа докторите или ти нагаѓаш? Пошо и од сунчаница-лоша храна(труење со храна) можеш да качиш температура и да повраќаш.
Секој град си има своја убавина, ама зависи кој што бара за одмор. Некому му е битен ноќниот живот, а некому мирот. За некого одмор=одмор, за други одмор=замор.сигурно не измислувам..докторите така ми кажаа ..башка имаше една жена таму ..инекцијава ми ја забоде ко пикадо да игра..
Инаку дај не се глупирете..Охрид е подалеку подобар и поубав од Дојран..и плус Нокниот живот у Охрид е 100 пати подобар..само малце се истопорени цените..на 1 Мај сеа бев 3 дена у Дојран..ма нема жив човек кога отидовме првиот ден пред Мајот..