Долен веш (какви гаќички носите)?

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
леле убајни... дајте уште ненаситен сум:)))

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
se sto ima u golden point i mi se dopagja si go kupuvam :) mn ubavi slikicki ste zakacile ali steta sto kaj nas i bas nema nekoj vakov izbor...

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
долниот веш од victoria's secret е најубав дефинитивно!еве доказ:)

ама најубави се ангелите на victoria's secret и нивните модели:)

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Мидер

Мидерот за жената е ко што е појасот за мажот.
Мидерот е многу важна компонента во секојдневието и не џабе е народната поговорка, кој мидер носи, зло не го фаќа.
Мидерот ги штити трите најважни работи, јајници, бубрези и бешика.
Ако некоја ви кажи ме фати полојнава, знајте дека не користи мидер или користи некој неквалитетен.

Секоја девојка, треба да знае да плете бар такво нешто едноставно. Не е мидерот џемпер па за ракави да се мисли. Просто почнуваш и ред по ред плетеш.

Многу луѓе го сметаат мидерот за производ на минатото. Оваа констатација треба да биде надмината.
Мидерот може да биде модерен, мидерот може да ве направи познати, денес ги има во разни бои, со секакви копчиња.
Девојките нека не се плашат, може пак да си носат танга, а над тангата мидер.
Ја симнува тангата, мидерот останува, да ја чува од промаја.
Тоа е секс од соништата.
Голо мевце во комбинација со квалитетен волнест материјал, ја прави секоја жена неодоллива.
Девојки, грижете се за здравјето. Не си го арчете на сметка на изгледот.

Добар мидер ќе ви дозволи солиден секс и во пеглица, во ладна јануарска ноќ.
Топол мидер и можеби добри волнени чорапи, калци, ќе ве однесат и понатаму, во светот на задоволствата.
Дали сте забележале, на сите демек секси фотографии се девојки со чорапогаштници (хулахуп), или пак со нешто со дупчиња, дали е везено или што е не знам.
Зошто нема, слики од девојки, значи цели голи, само мидер околу струк, доле крзнена чизма, горе волнен шал и евентуално шубара.
Тоа е секси, тоа покрај што е секси има и карактер, за разлика од оние курвештиите кои секојдневно ни ги пласираат.
Абе нека има едиција, девојки од бачило и конечно да видиме некои квалитетни слики кои вистински ќе не возбудат.
Нека се вика, верни на традицијата.

Инвестирајте во сопственото здравје и иднина уште денес, купете си мидер и дополнителна опрема за обезбедување од студот.

Ако боцка знаете дека е квалитетно:)
Инаку ние машките без пуловери и ѕиври што ќе правиме во зима?
Еве прееска бев да видам на нивата како е, па еден ветар кога фати да го немав гунчето и елечето, кај ќе ми беше крајот.

Инаку, за нас машките и постарите, памучна ѕивра е првиот слој. Врз неа се става волнена.

Исто на темава, никогаш волнени работи не се ставаат во машина, тие се перат на рака.
Понатаму, ако ве жарка ќе си ставиш нешто одоздола, еве кај мене, памучна ѕивра, погоре поткошула и над нив нешто убо, како волнен пуловер и добри волнени шалвари или пантоли ако најте некој убај, ама ги немат ногу, јас барав по пазарине и по чаршија, шо е за право немат. Туку од постарите шо имат останато, па то да си користите.
Денес се е пластика шо се продават, немат квалитет.

Kajgana Shop

На врв Bottom