Долен веш (какви гаќички носите)?

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Луѓе да си признаеме! Ретко кој носи ваква долна облека. Колку од вас носат Викторија`с скирет?
Ставете модели кои се за секој ден, модели кои често ги носите.

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Какви гаќички носите?

За да ја отворам темава ме испровоцира една личност во автобус денеска коа се возев накај работа...
Цурата облекла бела панталона од која се се скрозира, и под неа баба гаќа , односно синдикалка како сакате или милувате... А имаше супер газе, онака фино излгедаше панталоната на неа али не да кршеше фил тоа гаќата ужас.....
Јас претежно носам танга... иако знам да облечам и онакви чипкасти женски боксерки истите ги користам само во памучна форма кога имам циркус.
Е сега дали и како се однесувате кога очекувате или треба да имате секс, па се подспремате, се поддотерувате, какви гаќички тогаш носите си имате ли некои за такви моменти или со какви се најдете со такви???
Ајде чекам одговори и од женски и од машки(кои исто можат да се изјаснат у какви сакаат да ги гледаат нивните партнерки)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Ja носам дедо гаќа, синдикалка, домаќинска. Најкомотна ми е, не ми ги стега јајцата, не ми го стега Џоле. Сум пробал секакви, и боксерки и гаќа педерка, ама ме фаќа сафра.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
1.можда и она имала циркус.
2.можда немала, а сите танги и биле за перење.
3.http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=1025&highlight=%E4%EE%EB%ED%E0

иначе, неам посебна долна облека за секс, или дур го очекувам =))
а сакам да ги глеам партнерките у секси рубље, секако, танга,полутанга, каква било друга танга, па и без долна облека. запалливо е =)

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Најчесто носам женски бокерски, удобни ми се, а и многу ми се допаѓа како стојат :kesa:
Тангата не е исклучена за под бела панталона или па за вечерни излегувања.
А за партнер, не ми пречи што и да носи, ама боксерки сепак.

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Ja носам дедо гаќа, синдикалка, домаќинска. Најкомотна ми е, не ми ги стега јајцата, не ми го стега Џоле. Сум пробал секакви, и боксерки и гаќа педерка, ама ме фаќа сафра.

Мистик кажуј и у какви сакаш да ја гледаш пратнерката, не само дека дедо гаќа поштуеш.:smir:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Носам боксерици, најчесто така пошироки, а имам и неколку потесни кои поретко ги носам. Инаку сакам да гледам секакви освен баба гаќа.:)

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Па зависи кога како.. понекогаш боксерки или полутанга.. а и танга некогаш.. зависи шо носам..

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Носам и синдикалски (оние белите - памучни), носам и боксерици, а имам и 2 пара од оние педерските тесни гаќи, кои ги носам само кога ќе ми се потрошат другиве :) Најкомотни ми се "синдикалките". Ем ти дише, ем не ти создава непријатно чувство како другиве. Другиве или ме потат премногу, или ми ствараат сафра, или ме стегаат. Од машките формџии - танга носи само Скорпио_20 :)

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Има облека која се носи стрикно со танга (види тесни пантолони, се што е бело...) и тогаш да носам танги.
Во црвените денови си носам обични гакички со низок струк а најкомотни ми се полутангите, гакички со низок струк и од позати е подебела лентата.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Носам и синдикалски (оние белите - памучни), носам и боксерици, а имам и 2 пара од оние педерските тесни гаќи, кои ги носам само кога ќе ми се потрошат другиве :) Најкомотни ми се "синдикалките". Ем ти дише, ем не ти создава непријатно чувство како другиве. Другиве или ме потат премногу, или ми ствараат сафра, или ме стегаат. Од машките формџии - танга носи само Скорпио_20 :)

Сигурeн си? :pos:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
најчесто носам боксерици уз тело..најкомотни ми се..а инаку некогаш знам да облечам и полутанга..додека танга..незнам некако многу не сум навикната и не ми е многу комотно додека ја носам=)

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
не носам :pos2:

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Секакви носам, ми здосадува еден тип.
Танги, женски боксерки, полутанги, обични гаќички со интересна шара или крој... ама баш секакви.
А во "црвените" денови носам обични, ама не од оние бапските, кога ќе кажам обични мислам не танги, чипкани итн., туку памучни со низок струк, ама обавезно со шара, скроз бели не носам. :)

TinyGiant

што сакам
Член од
9 април 2008
Мислења
236
Поени од реакции
3
bokserki, strogo. gakji ne mozam da podnesam. s`klet me fakja

Kajgana Shop

На врв Bottom