Докажете дека постои вашиот бог!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
А каде е ЗАБРАНЕТО благословувањето на нештата во добродетелни цели, а?...
И Порнуб и Редтјуб и Хамстер видо и Јупорн... се сите страници за добри дела кои му овозможуваат на народни маси убајни опуштања релаксирање...
тоа дали би го благословиле

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.350
Поени од реакции
21.743
Gi saka gi saka.Jas se izivnuvam za pcuenjeto i navreduvanjeto.Za del od sekunda me bonese gnev no posle gledas ogromna radost!! :D
Која радост, жити Госпо!? Косата ти побеле од нервози. Јазикот го истанчи од лижење патоси. :D

Барем да имаше муда и да признаеше за пораката, а не да ја бришеш, ко пиче некое.

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
И Порнуб и Редтјуб и Хамстер видо и Јупорн... се сите страници за добри дела кои му овозможуваат на народни маси убајни опуштања релаксирање...
тоа дали би го благословиле
Штом самиот веќе ги „упражњаваш„, ш'o ќе ти е туѓ благослов?...

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Рече некој со псевдоним karan.
Имаш проблем со што???![DOUBLEPOST=1437637386][/DOUBLEPOST]
Не, не се мисли на никакво копно! Ти го посочив оргиналниот збор на еврејски и што истиот значи. Бараше мислење од теолог, си доби.
Човекот ја пропуштил лекцијата за името на планетата на којашто живее.. Не знам зошто воопшто се обидувате да дискутирате со "просветлени", но не просветени луѓе.

Последно уредено:

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Која радост, жити Госпо!? Косата ти побеле од нервози. Јазикот го истанчи од лижење патоси. :D

Барем да имаше муда и да признаеше за пораката, а не да ја бришеш, ко пиче некое.
TI SI TOLKU GLUP STO NAPRAVI MONTAZA SO KOJA DOKAZA DEKA JAS SUM ZA TEBE I OVIE VERSKO-NEPISMENI TOKACMI - O N E O V E R A L L.CAO PRIJATNO :D
p.s JA MISLAM DEKA MI POCRNI KOSATA OD OSLOBODUVANJETO NA NEGATIVNATA ENERGIJA VRZ VAS OVDE HAHAHA[DOUBLEPOST=1437641453][/DOUBLEPOST]
@GhostLeader време е за тајм аут. Ко швајацарско сирење си у одбрана.
Zatoa vo napad gi melem kako pcenica vo mlin.

Последно уредено:

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.815
А каде е ЗАБРАНЕТО благословувањето на нештата во добродетелни цели, а?...
Kociii tro...Jas te prasav nesto...Odgovori prvin! Ne e muabetot dobodetelni ili ne...Kade pisuva deka moze da blagoslovuvate IKT oprema oruzje avioni jahti...etc..bliblijata ? Ili crkvata go pravi za svoj profit?

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Kociii tro...Jas te prasav nesto...Odgovori prvin! Ne e muabetot dobodetelni ili ne...Kade pisuva deka moze da blagoslovuvate IKT oprema oruzje avioni jahti...etc..bliblijata ? Ili crkvata go pravi za svoj profit?
Ем веќе ИМАШ одговор, ем ме прашуваш?

Дете, ој порасни па врати се на форумов на муабет, да речеме за едно 10-15 г., оти гледам дека си т‘нок за да правиш муабет на верски теми...

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.815
Ем веќе ИМАШ одговор, ем ме прашуваш?
Kade e odgovorot daj potenciraj go?
Дете, ој порасни па врати се на форумов на муабет, да речеме за едно 10-15 г., оти гледам дека си т‘нок за да правиш муабет на верски теми...
Dobro dedo miki!
PS:Imas moderator zali se kaj nego za neugodnite raboti!

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Kade e odgovorot daj potenciraj go?
Погледни го болтуваниот текст од твојот пост:

„...Kociii tro...Jas te prasav nesto...Odgovori prvin! Ne e muabetot dobodetelni ili ne...Kade pisuva deka moze da blagoslovuvate IKT oprema oruzje avioni jahti...etc..bliblijata ? Ili crkvata go pravi za svoj profit?...„[DOUBLEPOST=1437664297][/DOUBLEPOST]
Dobro dedo miki!
PS:Imas moderator zali se kaj nego za neugodnite raboti!
‘Ногу ти фала за советот, ама тоа веќе го чинам тековно. И редовно!

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.815
Погледни го болтуваниот текст од твојот пост:

„...Kociii tro...Jas te prasav nesto...Odgovori prvin! Ne e muabetot dobodetelni ili ne...Kade pisuva deka moze da blagoslovuvate IKT oprema oruzje avioni jahti...etc..bliblijata ? Ili crkvata go pravi za svoj profit?...
Ok za koj burek e prashalnikot na krajot? Valjda ne e za lepota. Nema veze ke go skokneme i ovoa "neugodno" prasanje. Standard sema...nemas odgovor ....se facas za slamki...!

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Standard sema...nemas odgovor ....se facas za slamki...!
Напротив: ТИ НЕМАШ одговор, а мојот одговор е следен: благословувањето, како одобрување за одедена намера и активност, го имаш повеќе пати наведено и во Стариот и во Новиот Завет. Во Делата Апостолски, во 3,26. имаш одличен опис за потребата и целта од благословувањето.

Kajgana Shop

На врв Bottom