GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
Sto te navrediv tebe ? Ajde daj mi citat kaj sto te navrediv.Jas samo ti ukazav deka stanuvas kako Let a ako stanes kako nego,i taa minimalna pocit sto ja imas kaj mene i kaj drugite Hristijani ovde poradi tvojata simbolicna kultura ke ja izgubis.Toa e za tvoe a ne moe dobro kazano.Mene retard nemoze da me dribla uste 6x12 pati da se rodi.I toa ne e navreda,tebe ti izgleda na normalen nekoj sto mu odgovaras prasanje po tri pati a on pak da te prasuva istoto ? A sega za ova...Fala za komplimentite ti samo prodolzi da vregas!Dojde vreme retrdirani majmuni da ti se potsmevaat i da te dribllat! Belkim razbiras zosto e toa taka. Eve kaj pisuva ...cekam komparacii!
Psalm 104:5
He set the earth on its foundations, so that it should never be moved.
Revelation 7:1
After this I saw four angels standing at the four corners of the earth, holding back the four winds of the earth, that no wind might blow on earth or sea or against any tree.
Psalm 96:10: “He has fixed the earth firm, immovable
Subzero... zasto be ne ti doagja pamet ? m ? Ja ne znam sto lugje ste,po 100 pati covek vi vika deka ne ja poznavate Biblijata vie pak kako vol u dol ste zapnale sanki ste doktorirale na nea...
Ajde vaka da ti objasnam..
Prvo kako ti ziti se odma,so sto milijardi pati pogolema brzina od svetlinata zakluci deka so Psalmot 104:5 se misli deka ZEMJATA ne orbitira ??????????????????? Kako te molam kazi mi ????????????
Prvo pisuva EARTH a ne PLANET ili ZEMJA a ne PLANETA,Gledas deka ne e slucajno upotrebeno ZEMJA/EARTH ? Sto e za tebe potragicno ne ni pisuva PLANET EARTH - PLANETA ZEMJA.Vtoro,se misli na povrsinata,korata na zemjata deka nikoj nikogas nema da moze da ja pomrdne.
Vtoro,zosto ne go davas celiot toj citat tuku delot sto samo ti sakas da go zloupotrbis t.e nemas pojma sto znaci ??? Znaes sto pisuva ponatamu ? ,,И видов друг ангел како влегува од исток''.Ima li Subzero zemjata KJOSE NA ISTOK ? Nema.Za sto e KJOSE metafora ovde ? ZA STRANA NA ZEMJATA!(Istok,Zapad,Sever i Jug,cetiri kjosinja/strani na svetot).
Tretoto,ova veke go odgovoriv vo prviot odgovor.No Biblijata jasno kazuva zaradi kogo i koj moze da ja zanisa i pomrdne zemjata i eve ti go odgovorot koj ti nemozese da go najdes zosto tolku ja znaes Biblijata:
5 Поради него планините се тресат, ридовите се топат.И земјата ќе се подигне поради неговото лице, и земната почва и сите што живеат на неа. Naum 1:5
Зашто, ќе се отворат браните на висините и ќе се затресат темелите на земјата. 19 Сета земја се распукна, сета земја се залула, сета земја се разниша. Isaija 24:18-19
Da ti odgovorim zosto jas ja poznavam Biblijata a ti i drugite ateisti i satanisti ne.Biblijata za da ja razberes M O R A da ja citas cela.Nemoze kako ti edna recenica zemi i sega GOTOVO,VAKA E.. nemoze zatoa sto objasnuvanjeto na toj citati/recenica e pred ili posle nego.Kako sto ti pisav vo postov.Drugo,Biblijata t.e Bog vo nea zboruva mnogu cesto vo metafori ili baraboli tokmu za ova sto go napisav pred deka mora CELA da ja citas pa da znaes za sto se zbori.
Sega ???? Patos brisenje ????
Последно уредено: