Докажете дека Господ (не) постои

Zeng

Thinking inside the box
Член од
9 април 2008
Мислења
1.103
Поени од реакции
31
Да Господ ви ги задоволуваше вашите перверзни желби немаше да има време за тие на кои навистина им е потребен.:coffee:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Да Господ ви ги задоволуваше вашите перверзни желби немаше да има време за тие на кои навистина им е потребен.:coffee:
Демек на Бил Гејтс му биле потребни а мене не ??
По чему ??

Или да има за сите или за никој.

Zeng

Thinking inside the box
Член од
9 април 2008
Мислења
1.103
Поени од реакции
31
Демек на Бил Гејтс му биле потребни а мене не ??
По чему ??

Или да има за сите или за никој.
Иди слободно заработиги тие пари, кој ти брани.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Иди слободно заработиги тие пари, кој ти брани.
А што ќе ми е бог ако треба сам да заработам?!
Нели рече бог “Побарајте и ЌЕ ВИ СЕ ДАДЕ“, зарем е проблем за создателот на свемирот и се во него 200-3000 илјади евра !

Па ако е така секој кој има мака сам нека си бара чаре, кој е болен на доктор, кој е тажен на психолог, кој е несреќен в кафана... шо има да се молиме на некој кој не сака да помогни.

Zeng

Thinking inside the box
Член од
9 април 2008
Мислења
1.103
Поени од реакции
31
А што ќе ми е бог ако треба сам да заработам?!
Нели рече бог “Побарајте и ЌЕ ВИ СЕ ДАДЕ“, зарем е проблем за создателот на свемирот и се во него 200-3000 илјади евра !

Па ако е така секој кој има мака сам нека си бара чаре, кој е болен на доктор, кој е тажен на психолог, кој е несреќен в кафана... шо има да се молиме на некој кој не сака да помогни.
Не ти ја разбирам дилемава по се изгледа сам си ја разреши никој не те тера да се молиш, направи милион евра купи си куќа на плажа и уживај што по форумов бараш пари од Господ?

Ketch

Ketcher
Член од
23 јули 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
abe glupost gospod si postoi i toa e toa

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Н бараш пари од Господ?
Само како доказ дека постои, оти ако ги заработам јас, то не е доказ за постење на господ, али ако ми ги прати, мистериозно и чудесно, на мое име, в некоја банка, тогаш ќе бидам сигурен дека постои.

Zeng

Thinking inside the box
Член од
9 април 2008
Мислења
1.103
Поени од реакции
31
Само како доказ дека постои, оти ако ги заработам јас, то не е доказ за постење на господ, али ако ми ги прати, мистериозно и чудесно, на мое име, в некоја банка, тогаш ќе бидам сигурен дека постои.
Пиши ја сметката и сумата сега ќе му кажам да ти прати.:uvo:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Темава е преглупа. Многу е дебилно да бараш докази дали Господ постои. Тој постои само за оние со чисто срце и здрав разум ... ке повторам ЧИСТО СРЦЕ И ЗДРАВ РАЗУМ . Кој ги има овие особини знае дека постои и не му требаат некои глупи докази.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mia

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Темава е преглупа. Многу е дебилно да бараш докази дали Господ постои. Тој постои само за оние со чисто срце и здрав разум ... ке повторам ЧИСТО СРЦЕ И ЗДРАВ РАЗУМ . Кој ги има овие особини знае дека постои и не му требаат некои глупи докази.
постои за оние кои немаат здрав разум (или пак време/причина да го искористат).

Kajgana Shop

На врв Bottom