Додворување на Facebook

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Секогаш постои можноста да сака да ја помолиш малку де :D
Eве зошто да не рече немој да ме бараш, немаш шанси со мене, не си мој тип, туку мора така да се понаша ко да не постојам? Зошто да ми глуми лудило? Која е она? Кралица некоја?
Eto e toa ignoriranjeto e nesto najodvratno.Znaci si i pustil pokana za prijatelstvo ja prifatila.Pokusavas da vospostavis kontakt nekoj razgovor nemas nikakov fidbek.Pa zosto togas ja prifatila pokanata za prijatelstvo ako nejkit da komunicirat???

C

Castiel

Гостин
Не е до нас проблемот. Кога шетаме низ други европски држави што се понапреднати од Македонија се дешава чат-пат да не загледа по некоја, а тука во МК сите се дигнати ко којзнае кои да се.....
шетајте ондак низ други европски државжи...добро бе со сила се праите улави..што очекуваш сама да ви пријде и да ви рече еј многу сте убави ај да се изеб*ме? и тоа што другар ти е белгијец не значи дека треба да ве гледаат....и да што има врска девојчето што било дебело..и башка само по изглед неможеш да оцениш дека била дигната.... истото може она си помислила за вас дека сте сељаци и затоа не ве ни приметила ако глеаш така..

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Eto e toa ignoriranjeto e nesto najodvratno.Znaci si i pustil pokana za prijatelstvo ja prifatila.Pokusavas da vospostavis kontakt nekoj razgovor nemas nikakov fidbek.Pa zosto togas ja prifatila pokanata za prijatelstvo ako nejkit da komunicirat???
Женска логика. Оди свати ја. И на мене ова ми се дешавало повеќепати и затоа скроз кренав раце од македонските девојчиња. Тие си се приказна сама за себе. Девојчињата од поразвиените европски држави не праат така. Ако те адне за пријател и ако и пишеш едно здраво таа ќе ти одговори, за разлика од овие нашиве.

C

Castiel

Гостин
Боже сачувај сте...може ве аднала пошо сте и изгледале познато од негде...после коа видела убаво дека не ве знае не ви пишува нормално..затшо да ви пише кога не ве знае...боже сачувај какви луѓе сте значи...

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.343
Поени од реакции
4.675
Ја ти зборувам кога ја знаеш од негде имаш муабет и онака ја покануваш на било што, ти текнало у моментот на фб да пишеш си пишал и се праи ко да си невидлив. Затоа ќе ја прашам уживо.
А ова твоево е смешно. Што ако те прифатила? Неќе да пише, не те познава, може да те прифати, па да те избрише :D

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Можеби сака да исполни квота од 5000 пријатели. Не значи дека ако ти е пријателка на фејсбук, или дека ако ти лајкне некој статус, песна дека си Бог. Или дека ќе ти се соблечи, или дека би излегла на едно обично кафе со тебе.
Имаш преголеми очекувања од фејсбук.

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Ја ти зборувам кога ја знаеш од негде имаш муабет и онака ја покануваш на било што, ти текнало у моментот на фб да пишеш си пишал и се праи ко да си невидлив. Затоа ќе ја прашам уживо.
А ова твоево е смешно. Што ако те прифатила? Неќе да пише, не те познава, може да те прифати, па да те избрише :D
Dzoni i jas ti kazuvam za nekoja so ja znam,ne za nekoja so voopsto ne ja znam,tuka e problemot.[DOUBLEPOST=1433169175][/DOUBLEPOST]
Seriozno ova prasuvas?
Serjozno,zato so fb e drustveno vmrezuvanje kade sto ljugeto mozat da komuniciraat eden so drug.!

Последно уредено:

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Ретко пишувам на некоја девојка. Се погоди да се допишувам со една и после неколку пораки ми вели дека сум чуден и некакво "чудно понашање". А јас ако сам најнормалан па ете :D . Ја прашав што подразбира под тоа "чуден" не ми ни објасни. Истото со една што ми враќа на поруке, и го реков тоа што ми го рече првата девојка и оваа го потврди тоа. :facepalm::tapp:

Дефинитивно не ми оди комуникација. Ми велат да гледам филмови и да сум читал книги. Не знам колку тоа ќе помогне. Мислам дека таков филм со ваков проблем нема да најдам ( или најдеме ) никаде :D Па да видам како се снаоѓаат во такви ситуации ...

И сега и со двете баталив допишување ... :D

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Ретко пишувам на некоја девојка. Се погоди да се допишувам со една и после неколку пораки ми вели дека сум чуден и некакво "чудно понашање". А јас ако сам најнормалан па ете :D . Ја прашав што подразбира под тоа "чуден" не ми ни објасни. Истото со една што ми враќа на поруке, и го реков тоа што ми го рече првата девојка и оваа го потврди тоа. :facepalm::tapp:

Дефинитивно не ми оди комуникација. Ми велат да гледам филмови и да сум читал книги. Не знам колку тоа ќе помогне. Мислам дека таков филм со ваков проблем нема да најдам ( или најдеме ) никаде :D Па да видам како се снаоѓаат во такви ситуации ...

И сега и со двете баталив допишување ... :D
Не си ти сосема крив за ова. Македонските е девојчиња се стварно посебна сорта и многу се мали шансите да налеташ на некоја на фејсбук со која што ќе можеш да си направиш асален муабет. Мој совет е да почнеш да се допишуваш со девојчиња од други држави. Ќе видиш и сам колку се пофини и покултурни.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.548
Не се правете невини. Сега ќе ви кажам пример кој често се случува.
Ме додава еден непознат лик, океј. Започнува разговор и си дискутираме без никаков проблем. Почнува да ми манијачи слики и да „лајка“. Океј. Почнува да ми дели комплименти и суптилно да флертува. Го прекинав разговорот со изговор дека треба да одам, за да не излезам арогантна. Зарем имаше потреба да потенцирам дека имам партнер? Имам слики со него кои мора да ги видел, но решил да ги игнорира. Следниот ден ликов напишал статус за некоја „арогантна крава“, која го избришала после муабет, но пред да го избрише му рекла дека има дечко на кој не му се допаѓа разговорот. Во очите на ликов девојката беше арогантна затоа што тој „не планирал да биде со неа, а оваа му потенцирала дека има дечко“, но сепак рекол нешто што не му се допаднало на дечкото. И сега девојката излезе крива и „арогантна крава“, затоа што директно му кажала. Го избришав мајмунот по брза постапка.
Признајте си самите на себе дека понекогаш знаете да бидете нападни во овој стил, дека девојките како и да изреагираат, ќе ги обвините затоа што егото ви е повредено. Така да следен пат кога ќе налетате на некоја „арогантна крава“, имајте на ум дека или не е заинтересирана за вас, или има дечко, или сте пренападни.

Kajgana Shop

На врв Bottom