Додворување на Facebook

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.548
И? Игра улога дека е жена и има 5-6 опции у секое време?
Зошто културно да не речат не ме барај, не ни треба причина да кажат?
A пази не се тоа некои кои онака рандом сум ги додал на фб, туку сум ги запознал лично некаде и се знаеме и кога тогаш пак ќе се видиме. Сака 6 пати да ја прашам? Да праам будала од себе? :D
Не. Нејзината култура(која, нормално, зависи од однесувањето на лицето од другата страна на мониторот) не игра апсолутно никаква улога со опциите.

Не знам, тоа ти е добар показател дека треба да се држиш настрана од тие жени. :)

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
И? Игра улога дека е жена и има 5-6 опции у секое време?
Зошто културно да не речат не ме барај, не ни треба причина да кажат?
A пази не се тоа некои кои онака рандом сум ги додал на фб, туку сум ги запознал лично некаде и се знаеме и кога тогаш пак ќе се видиме. Сака 6 пати да ја прашам? Да праам будала од себе? :D
Епа ко така ко ќе се видиш лично ќе си прашаш и ќе си напрајш муабет, дека ете кажа си ги знаел и во живо па имаш шанси да ги сретниш. Така да, не се замарај безпотребно, фб ко фб - глумење лудило

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.343
Поени од реакции
4.675
Епа ко така ко ќе се видиш лично ќе си прашаш и ќе си напрајш муабет, дека ете кажа си ги знаел и во живо па имаш шанси да ги сретниш. Така да, не се замарај безпотребно, фб ко фб - глумење лудило
Значи сака 6 пати да ја прашаш и пак да те корпоса :D

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.548
Нема потреба до толку. Доволно е еднаш да прашаш, ако видиш дека нема фидбек, пробај си ја среќата на друго место.

Prince

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Епа то е бе другарс, се дешавале и такви работи. Зато требит унапред да си знајш со којa си имаш работа :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Во Скопје и да си и симпатичен (ако не те познава) пак ќе се понаша дигнато. За други градови незнам како ствари стоје.
Стварно ме интересира како ти и тој другиот сте утврдиле дека дебелата типка е дигната, кога девојката поминала само покрај вас, а вие ни збор не сте скршиле. Не ми оди логиката некако.

Демек сите денес сме перфектни читачи на мисли и карактери, па дури и пред да запознаеме некого, одма знаеме каков е. Само ако помине покрај нас. Не само машки, туку и за женски го мислам истово. Затоа не се жалете дека никој/а не се пушта никому, зашто реално, никој не му дава шанса никому. Многу филмови глеате.

C

Castiel

Гостин
Не збориме за тоа дали е заинтересирана за тебе или не, него тоа што ти глуми лудило.
Иначе, во одбрана на женските, мора да признаам дека и ние машките во Мк сме далеку од тие во другите земји. Поголемиот број се затуцани и имаат став од турско како на пр. кизз дечкото.
па ќе ти глуми лудило кога не е заинтересирана нормално...т.е ке мислиш дека ти глуми лудило пошо полесно ќе ти биде да веруваш во тоа него ли во фактот дека еднсотавно не си нејзен тип..и кај машките тука е друг проблем...очекуваат пошо се добри и фини дека сама некоја ќе им дојде...а тоа така не иде...многу малце муда имаат машките тука... На фб ќе и симиња ѕвезди , ќе биде дон жуан а во живо два збора нема да знае да каже...

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.343
Поени од реакции
4.675
Нема потреба до толку. Доволно е еднаш да прашаш, ако видиш дека нема фидбек, пробај си ја среќата на друго место.
Секогаш постои можноста да сака да ја помолиш малку де :D
Eве зошто да не рече немој да ме бараш, немаш шанси со мене, не си мој тип, туку мора така да се понаша ко да не постојам? Зошто да ми глуми лудило? Која е она? Кралица некоја?

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Стварно ме интересира како ти и тој другиот сте утврдиле дека дебелата типка е дигната, кога девојката поминала само покрај вас, а вие ни збор не сте скршиле. Не ми оди логиката некако.

Демек сите денес сме перфектни читачи на мисли и карактери, па дури и пред да запознаеме некого, одма знаеме каков е. Само ако помине покрај нас. Не само машки, туку и за женски го мислам истово. Затоа не се жалете дека никој/а не се пушта никому, зашто реално, никој не му дава шанса никому. Многу филмови глеате.
На таа дебелата типка од авион и се гледаше дека е некоја ептен дигната, и ти да ја видеше и ти ќе го речеше истото.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.369
Поени од реакции
43.179
Eве зошто да не рече немој да ме бараш, немаш шанси со мене, не си мој тип, туку мора така да се понаша ко да не постојам? Зошто да ми глуми лудило? Која е она? Кралица некоја?
Epa rabotata e so ti ja tretiras kako kralica i ona te dupi u rebra.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.548
Глупача.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Секој ќе се однесува кон тебе онака како што ти ќе му дозволиш.
Ако ти дозволуваш да ти глуми лудило, ќе ти го глуми. Едноставно, ако не сакаш да се маткаш со "кралици", не се маткај.

Prince

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
На таа дебелата типка од авион и се гледаше дека е некоја ептен дигната, и ти да ја видеше и ти ќе го речеше истото.
"Да ја видеше "... то е она нашето, македонското. Гледај само и овај/оваа е ваков таков. Не знам ама како од изглед заклучивте така?

Kajgana Shop

На врв Bottom