Окулу сликата, можи да биди селфи или? (Секако средена со бараните димензии)
И дали треба очите да се целосно видливи, во контекст на боја на очи и сл. пошто малце потешко е со телефон?![]()
Окулу сликата, можи да биди селфи или? (Секако средена со бараните димензии)
И дали треба очите да се целосно видливи, во контекст на боја на очи и сл. пошто малце потешко е со телефон?![]()
Toa ti e opciono ako sakas potpunigo ne e moralno a stavi obavezno email addressПрегледај го приврзокот 219792Прегледај го приврзокот 219792Ќе ве молам да ми каже некој што треба да се внеси во првото поле каде што пишува In Care Of (Optional)Прегледај го приврзокот 219792
Прегледај го приврзокот 219792Прегледај го приврзокот 219792
И мене не ми е јасен тој дел.Ако може да каже некој.Тоа е како област во другите држави има кај нас не,па ако не каже никој ке ја напишам државата.А овој дел кај што е District/country/province/state не ми е јасно што треба да се стави ако може мала помош фала.
А овој дел кај што е District/country/province/state не ми е јасно што треба да се стави ако може мала помош фала.
Opstina ti e toa stavi koja od kaj siИ мене не ми е јасен тој дел.Ако може да каже некој.Тоа е како област во другите држави има кај нас не,па ако не каже никој ке ја напишам државата.
Се исполнето беше освен то шо со телефонот не се гледаше баш добро бојата на очите (пошто кафеави имам) али невервам дека ќе прават проблеми. Плус, веќе аплицирав...Photo Examples
travel.state.gov
Your photo or digital image is a vital part of your visa application.
Review the examples below to learn how your photo or digital image should look. We recommend you use a professional photo service to ensure your photo meets all the requirements. The acceptance of your photo or digital image is at the discretion of the U.S. embassy or consulate where you apply.
Имаш доле примери на линкот, не треба сенки да има од тебе на сликата или пак лошо осветлување, друга боја освен бела во позадина итн
Дали на страната за проверка те дава како избран или не? Ако е дека си тоа не е проблем навистина си а тоа што не е во мај туку покасно исто не е проблем битно таму да те има. А ако те нема таму како избран повеќе среќа наредна година.Здраво сакам да прашам во врска некој со искуство или што се разбира околу ова. Значи пријавив лани за зелена карта и кога проверував мај месец немаше ништо колку што се сеќавам или порано сум проверувал незнам сега во понеделникот ми стигна маил од КЦЦ честитки дека си одбран за понатаму но ова ништо не значи сега и кога проверив на страната на лотаријата истото и таму го пишува и сега дали е ова е тоа или е нешто заебанција се распрашав и по луѓе бев и во една агенција каде што ми кажа дека е тоа имам case number се?