Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Отворам сопствен весник и вработувам 70 души што Гвујо не успеал...
Се` мажам со фасцинантна свадба.
Купувам Буба, црвена, со очи(како Herby fully loaded).:pipi:
Станот кој веќе го имам, го преуредувам темелно.
Правам едно нешто за себе.
Одам во Њу Јорк на неопределено време.
Донирам за борба против леукемија.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ќе легнам да спијам... ама онака со ќеф, барем добар дел ако не и сите од проблемите поврзани со пари (сами најдете проблем кој не е поврзан со пари) ќе бидат решени, од кога ќе се наспијам ќе му ја мислам кај да ги расфрлам.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Животиња компјутер за мене а со другите купувам тон крем-банани да иам за цел живот . . .

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Уф, дел од нив ги трошам за патувања низ целиот свет, а дел ќе ги вложам у нешто што ќе придонесе да истите пари ми се вратат назад а и да заработам нешто повеќе...после заработката ќе донирам пари у хумани цели и ќе се обидам да го средам ноќниот живот во велес...

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Najprvin bi gi dal polovina od tie a mozebi i poveke vo humani celi, i za mene ke ostavam kolku sto mi e dovolno.

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
па сигурно би ги вложил на некој бизнис од кој би имал корист

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Prvin od tepka pertpostavuvam uste kolku godini ke ziveam.
Ako se 40 godini, mavam prosta matematika 10000000/40/365= priblizno 700 evra trosenje na den.
Udriii babushhhh....

S

Sheldon Cooper

Гостин
хмм, прво даjте ми ги парите па ќе ви кажам како ќе ги потрошам х)
ќе купам остров каде ќе живеам Jас со самиот себе и ќе викнам некого ваму таму да не ми биде досадно, ќе си пропатувам насекаде, ќе пробам се и сешто, ќе дадам некоj дел во добротворни цели и останатото на моето семеjство.

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
Ke se prodolzam odmor uste 20 dena do korajot na avgust i dr..hmm ke si kupam eden kup sitnici:smir:

S

StormRage

Гостин
Ќе отворам некој кафиќ (или ноќен клуб) кај шо ја ќе пуштам музика (за инет :)) после ќе си купам некое ненормално чудо од компјутер со фулл озвучење по цела куќа и може и друга куќа да се напрајт... едно BMW Z3/4 тјуновано и едно Ducati 1198 бар да се залепам негде и да не ми е инет дека сум погинал со кинеско скутерче :) (а јбг коа ќе добиеме 10 милиони упм...)

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Ќе набавам 10 Романки, Молдавки или wатевр, останатото оди за залихи на вијагра за до крајот на животот.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
401
Поени од реакции
5
Ke uzivam od kamata, nemam vreme da se nerviram vo bilo kakov biznis ako imam tolku pari. Godisna kamata 600 000 evra po 50 000 mesecno. Koj e lud neka raboti.

Цајканче

Мафијаш
Член од
19 јули 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
Што да напраам?! Прво отидоа 5 милиони во недвижности:toe: после ке купам некоја јаака машина со по 2 терабајти рам и графичка...ондак по една курва од секоја држава на светот... и мноогу калаши , војска и ке изигрувам сатана:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom