GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
Пак да повторам... тоа со децата на Мурган,е идно неопределено време,кажав и пак ќе кажам,не сум пророк да знам датум и година кога ќе почнат место дрва и ливади да бојат гробови и надгробни плочи.Сигурен сум во тоа,ама не знам кога ќе биде,но ќе биде сигурно.Што значи ЈАС НЕ ТВРДАМ ДЕКА ВО МОМЕНТОТ ТОА ГО УЧАТ,ТУКУ ТВРДАМ ДЕКА ВО ИДНИНА ЌЕ ГО УЧАТ СИГУРНО.. прашањето е само кога.. ако не биде толку екстремно,ќе биде слично на тоа.КОЈ ЛАЖЕ СЕГА ИСПИСИМУС ? ЈАС ИЛИ ТИ.. почна и ти да лажеш како овој Субзеро и да пикаш реченици во уста на други кои они не ги кажале така.. ?Јас мислам дека не само во тетово, никој друг освен тебе нема врска за христијанство, сатанизам, ислам.....друдизам, паганство. Затоа да распуштиме се и да те назначиме тебе да бидеш новата шпанска инквизиција! Што ќе се заебаваме со незналици, тебе како најголем експерт по религиозни прашања ќе те ставиме и решен проблем! Што викаш?
Не сум јас никаков експерт нити претендирам на такво нешто,мое е да го кажам моето знаење за одредени работи и мислам дека е точно.Немаш појма колку ме радува кога некој ќе ме демантира си контра факти,и ќе испадне дека ја сум грешка.. само нема таков јунак,знаеш зошто ? зошто јас знам што зборам и што кажувам,а ти и неколку души овде не знаете,знаете само ароганцијата да ви работи во 5та брзина.. и што рече еднаш кооператива за себе ,,јас сум тука само за да се подбивам''.Така да,тоа е тоа.