парва
errorhead
- Член од
- 12 јуни 2014
- Мислења
- 3.784
- Поени од реакции
- 21.310
Па ја као глеам само христијани има на тему. Ок осфен Бафра и Хепта. Бафра ми реплицира, некад си мрсимо муда некад си праимо живели. Хепта ретко ми реплицира, а кд реплицира увек не ми проповеда тија либер Xll,бук оф тот или слични Алистериски муда за бубрези.Ја знам дека он е бија дебела дрогирана будала, оргијаш али као демек и некој си медуим на старо египетско знање. Телема е нешто табу, окултно, непризнаено и несфстливо од обичну масу. Треа томови читање за да се сузбие суштина. А куде христијани очигледно само една књига ги дава целу слику за сфе, а тој е погрешно.Ne skonta miki, ja se ova metaforicki go poimam i boli me k kako ti go poimash se dodeka ne pravish shteta na drugite ... mozesh slobodno sekoja vecer da si pravish verbalno muabet so gospo... se dodeka go ziveesh pishanoto u praksa.
Aj be @парва diskutiri, zasho ne mu terash dokaz na Hepta deka Krtouli stvarno kanaliziral entitet i deka ne se zaebaval so nih za da orgija.... iil na Skientolozi dali stvarno ima galakticki overlord sho gi otepal svojte uf vulkan.. tuku samo sa hristijani si se fatil.... ?
Сциентолози не глеам на тему, а и тој е нешто као секта од коју тешко се искача.
Немој да мислите дека сам христијаномрзач, па и мои су христијани. Него само дискутирамо и се пецкамо за да има драш дискусија.