Диети и слабеење

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
ThA-BiTcH напиша:
hahaha zatoa na Sanja pred 2 nedeli si i kazala deka si bulimicna i hm....
leeeele ke se ubijam coek
toa ne bese pred 2 nedeli tuku bese septemvri mesec i se zaebavavme za toa i marija prasaaj ja ako sakas
a toa sto mi se desi se desi pred godina i poise letoto 7 za 8.i ne bese bulimija tuku simtopmi i ne mislam vise da se raspravm za glupost i galje mi e ako ne veruvas:wink:

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
smizlicka напиша:
a.i ne jadev skoro nisto.samo nekolku jabolki na den i jogurt.prvite nekolku dena mi bese tesko,ama posle organizmot mi se navikna i bese ok,se dodeka ne pocnav da povrakam se sto jadev.oslabnav 9 kila i izgledav kako pracka,a koga bev na doktor mi kazaa deka sum bulemicna
I posle vikas...
ne bese bulimija nego simptomi. aj gotovo prekinuvam :pos:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Осеќам дека ќе си расипите муабет заради топиков.:icon_roll
Прекинете тука, доволно е.

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Некој погоре имаше спомнато дека од кардиолошката диета се враќале килограмите, јас исто како Исадора ослабнав околу 10тина килограми и тоа некаде мај или јуни беше тоа, еве до ден денес јас ги немам повратено килограмите, може само еден килограм сум поправена или ни толку.

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Devilish Angel напиша:
Некој погоре имаше спомнато дека од кардиолошката диета се враќале килограмите, јас исто како Исадора ослабнав околу 10тина килограми и тоа некаде мај или јуни беше тоа, еве до ден денес јас ги немам повратено килограмите, може само еден килограм сум поправена или ни толку.
KISS golem do tebe posto ti mi ja prati dietata.posle praznici ke ja povtoram pak ,se nadevam deka i jas nema da gi povratam izgubenote kilogrami.
pozdrav

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Не држам никаква диета туку само здрав режим на исхрана цело време ( а не само одреден период).Не јадам леб,не јадам пржено месо всушност било каква пржена храна,избегавам свинско,никако не мешам компири со леб и месо и тн... ваквиот начин на исхрана има феноменални резултати..

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
Dani^^^ напиша:
Не држам никаква диета туку само здрав режим на исхрана цело време ( а не само одреден период).Не јадам леб,не јадам пржено месо всушност било каква пржена храна,избегавам свинско,никако не мешам компири со леб и месо и тн... ваквиот начин на исхрана има феноменални резултати..
И ја исто практикувам, само требаше да го кажеш пократко, диета.

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Dani^^^ напиша:
ииии за влашка невеста печена!!! ;)))))

ја па све тоа јадам и исто има феноменални резултати. сеа мео ми е ко балон. а и столицата ми е раздрмана.

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
Млеко и млечни производи

Луѓе ми треба помош под итно:se_ molam :se_ molam
Ако некој има некои корисни информации шо се поврзани со оваа тема да ми ги џитне на маил некако под итно.И требаат на една многу добра другарка за утре,па ако не може и да ме упатите на некоја веб страна

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
436053 напиша:
Луѓе ми треба помош под итно:se_ molam :se_ molam
Ако некој има некои корисни информации шо се поврзани со оваа тема да ми ги џитне на маил некако под итно.И требаат на една многу добра другарка за утре,па ако не може и да ме упатите на некоја веб страна
а што поточно ?

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
Било што,треба да напраам една презентација у power point нешо со сликички,текстче,табели некои,било шо

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Млекото е многу закон и корисна работа.Секој ден си пијам макар по едно литро, онака на екс и тоа ЛАДНО ГРЧ таман од фриж. извадено....уф уф уф...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
betogrozdanov45 напиша:
Млекото е многу закон и корисна работа.Секој ден си пијам макар по едно литро, онака на екс и тоа ЛАДНО ГРЧ таман од фриж. извадено....уф уф уф...
Ти ја читаш воопшто темата? :coffee:
Нема врска, ќе ти простиме...

Можеш и сам да си најдеш. Имаш 2 сервиси на еден вебсајт на кои можеш да најдеш се' и сешто:

- http://www.google.com
- http://images.google.com - за слики.

Се надевам дека ти помогнав. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom