Дечково исцрпил 672 гига за еден месец

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 февруари 2005
Мислења
1.299
Поени од реакции
1.806
Под 100 GB трансфер на месец и не е некој интернет како да го немаш.
15-тина филма да симнеш да гледаш толку е. Зборам за квалитетни филмови
ДВД 6-7 GB без рипување и слично евентуално рипнати до 4,7 GB.
Исто треба и да качиш нешто.Околу 200 GB на месец трансфер правам и е сосема нормално за домашно користење.Тука што има хомосексуализам и што нема еден провајдер да пушти свој тракер е друга работа.У цела Европа има само во Македонија нема.А и не е некоја многу голема инвестиција. После само внатрешен сообраќај реални расходи на провајдерот О денари. Евентуално и директен данлоад може ама тракер е подобро никој неможе да ги суди.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Бачето напиша:
Околу 200 GB на месец трансфер правам и е сосема нормално за домашно користење.
Баш ме интересира како го правиш тој 200 GB трансфер месечно. Што врска имаш?:mist:

фио

The Magnificent Seven in One
Член од
19 април 2006
Мислења
58
Поени од реакции
1
Јас на кабловски правам од 60-80 ГБ месечно, мулето работи 24/7 и торентите постојано се менуваат :) Филмови воглавном. Сосема е доволно, иначе се тоа се постигнува со 256к

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
672 - тоа би било повеќе одшто целиот збир на македонски интернет корисници користат за 6 или повеќе месеци, нели???

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
KaiTekk напиша:
672 - тоа би било повеќе одшто целиот збир на македонски интернет корисници користат за 6 или повеќе месеци, нели???
Тешко, јас имам видено луѓе/пирати кај нас што имаат исцицано ако не 672 GB ама 2/3 од таа бројка. :)

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
vardarce напиша:
Тешко, јас имам видено луѓе/пирати кај нас што имаат исцицано ако не 672 GB ама 2/3 од таа бројка. :)
iskreno kazano dodeka bev vo makedonija vo srednoto imavame ADSL vo eden kabinet 3 kompjuteri rabotea 24 non stop download plus surf ne se pozaliaja od telekom dali deka bese nivna donacija neznam so bese rabotata beja aktivni warez dc++ i-mash mislam deka bese ama drzavna smetka ne se sekirajta mnogu demo igr slegnav na dial up :D pa duri i CS ja slegnav na dial up

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
I jas bi sakal da iscrpam tolku,mislam deka bi mozel,ali aj nekoj od vas da mi go plati ADSL0ot posle :) inace svaka mu cas na deckoto

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
u pm....pak sum na 64\64 za 1 den 4 gb.....si spustif Cuba$e $X 3 Full 2.50 GB i Nat1ve In$trument$ Band$tand 1.90 GB...672 GB nikoas so ADSL0f nema da napraime :)...daj be da probame neso da napraime za da go trgnat limitof..ili skros da go trgnat ili pak neka ima limit ali ne da bide 64/64, ete neka bide 256/64, 1\2 od 512/128

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
И је бе брат ова не се трпи веќе! Па за три дена најмногу ми намалуваат брзина... Еј да те прашам нешто. Кога ќе ти ја намалат брзината можеш да симињаш и понатака или ти пука врската?

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Мислев дали ти пука врската кога ќе пробаш да симнеш нешто?

Член од
3 мај 2006
Мислења
14
Поени од реакции
0
наше дете од скопје во канада има 800гб upload направено од дома на подземље

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
tha_Casper напиша:
И је бе брат ова не се трпи веќе! Па за три дена најмногу ми намалуваат брзина... Еј да те прашам нешто. Кога ќе ти ја намалат брзината можеш да симињаш и понатака или ти пука врската?
brat, na sekoj 200 kb doek downloadiras ADSL LINK FAILED (THE DNJAVATOR WINDOW, taka si go narekof ja :kez: ).......... FUC|<ING SHIT.....moes ti da siminjas ali ke ti paga vrskata i ke te gnjavi celo vreme...

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
е мене така од некои сајтови ама еве на пример од точка симињам и по 16 мб без проблем со намалена брзина

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
tha_Casper напиша:
е мене така од некои сајтови ама еве на пример од точка симињам и по 16 мб без проблем со намалена брзина

bro kaj mene samo paga taka da vise ne downam niso koa e namalena brzinata....e sea iam nekoj useri, na drugar4inja sto im iam stegano filmoi....i koristam..doek mozam....:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom