Дечково исцрпил 672 гига за еден месец

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Carlito Brigante напиша:
Ако нема друга тема тука би прашал колкав ви просечниот бандвит?
Јас бев по 3-4 гига. Се изненадив кога минатиот месец имав 8 гига download.(Двајца корисници
)
Кабловски интернет, секојдневно симнување на клипчиња и сурфање со цел наоѓање интересни работи за Кајгана, константно слушање и пуштање интернет радио - 7 гига, максимум...

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
јас имам 4096Kbit/s download и нонстоп симињам торенти али појма немам колку правам бендвит. со оглед на тоа што операторот стално ме советува да бидам пообзирен према комшиите, сигурно е многу :)

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Статистика од мојот emule.
За месец дена 130 giga samo download.
20 giga upload.
И тоа не работел со пуна моќ, цело време.
Абе све е могуќе.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Abe ajde sto tolku spustate?! Jas maksimum vo mesec imam napraeno 7 giga, to bese ko go staviv kablovskiot. Sega pojke od 4-5 giga nemam prefrleno a cel den surfam, i downloadiram po nekoj klipcinja i programi.

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Абе јас сум мислел дека претерувам со симињање од интернет ама на типов рака му пружам. Иначе јас додека цело време имав пуна брзина на ADSLот во просек симињав по 15GB ама некад знаев и по 30-35GB да симнам ама ова повеќе беше Upload на Emuleto него Download и нормално работеше 24/7, дури кога ми се дешаваше да снема струја сум се нервирал. иначе сега имам од 8-12GB.

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Епа ја немам лимит. Мене ми работи 1Mbit/s 24/7 30/12 ако треба. Ама сигурно е дека не работи со максимум цело време.
А што толку спуштам... Има бе што да се спушта.

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
a dobro a so e rabotata so mi ide mnogu sporo preku emule
pa da mi idese ok jas bi go nadminal tipot
inaku rekord za dl mi 40 gb za eden mesec

Член од
20 март 2005
Мислења
163
Поени од реакции
1
Ова ми е за минатиот месец само од арена (симнувам и од други торент сајтови) :)

Upload-ирано 281.91 GB
Download-ирано 248.55 GB
Коефициент 1.13

Тип на корисник Супер корисник
Торент коментари 10

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Овој немал попаметна работа изглеа, ама алал да му е...како не му испопукале капиларите од седење пред компјутер

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
:lol: ne mi se veruva kako uspeal?

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Дур имав кабловски интернет симнував као будала, месечно праев по 15-20 гига download, што значи годишно ќе сум праел.... охохохо конкуренција, абе дечково конкуренција ми е бре.... али он месечно праел, ја годишно, јебига. :) :)

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
noevri imav 270gb :( site filmovi gi izgledav nemase so da se pravi phazeddl mi bese najposetuvan saite i data.bg

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Dr_ViRuS напиша:
noevri imav 270gb :( site filmovi gi izgledav nemase so da se pravi phazeddl mi bese najposetuvan saite i data.bg
Е сеа бидејќи толку си потрошил да ни кажеш колку плаќаш за интернетот во Бугарија.

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
vardarce напиша:
Е сеа бидејќи толку си потрошил да ни кажеш колку плаќаш за интернетот во Бугарија.
40 leva + sekoja vecer ima +plus 50% pokacuvanje na brzina bg peering so data.bg odi i do 5mb/s

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
RESPECT!!!!.........no comment...bravo

P.S: de4ki aj kazete so sto da go zamenam ova sranje (ADSL) uk***c na dial up sum sea.....17 gigs iam...mi se pla4e be....dajte nekoja alternativa.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom