Депилација

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе работата беше за интиниот дел,секако дека среден е поубав за нив.Поима немам каков е тој топол восок,затоа и прашав.Каде се купува?

M

Mario Gómez

Гостин
градите и стомакот ги депилирам, сакам да ми се гледаат убаво градите и стомачните мускули и сега лето коа ќе фатиш боја, неодоливо за женските, интимните делево нормално депилација, нозете никако, никако. Ај нот геј.

Член од
10 август 2010
Мислења
183
Поени од реакции
7
Абе работата беше за интиниот дел,секако дека среден е поубав за нив.Поима немам каков е тој топол восок,затоа и прашав.Каде се купува?
Го има во аптеки и во поголемите продавници (ти го купуваш во шишенце во цврста форма, а потоа го загреваш да се растопи) си има со него и упатство за употреба. А можеш да отидеш и да те издепилираат во салон за убавина :)

●Anna●

Креативец.
Член од
24 август 2010
Мислења
21
Поени од реакции
3
Најбоље иди во салон на депилација, не си ризикувај да не се заебеш:) што си е сигурно, сигурно е..

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Боби[Мкд];3746912 напиша:
градите и стомакот ги депилирам, сакам да ми се гледаат убаво градите и стомачните мускули и сега лето коа ќе фатиш боја, неодоливо за женските, интимните делево нормално депилација, нозете никако, никако. Ај нот геј.
Тотали рајт (ова со нозете). Мене ми е ептен непривлечно кога ке видам машко со мазни издепелирани нозе (па дури помазни и затегнати од моите недај боже) ми делува некако немажествено а литл бит геј јеаа :):)

Член од
4 август 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
Имам слушнато дека таму прават добри третмани на лице ( во Жанета ) . Некој случајно да не знае како се движат цените со оглед на тоа дека депилацијата е 300 денари а тоа е прифатливо. Инаку најдобра солуција за несаканите влакна според мене без сомнение е топлиот восок.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.412
Поени од реакции
2.539
Не сум се депилирал,бљак,после како педер.Не фала

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Баш вчера се издепилирав и нема нишо подобро од депилација со восок.. Во мојов случај се работи за ладна депилација.. мераци!!

Член од
13 септември 2009
Мислења
287
Поени од реакции
110
Кај има некаде салон за депилација близу грчка амбасада... мојата досегашна депилаторка ми го затвара салонот сакам некаде да почнам да си идам редовно ама некое асално местенце со нормални цени... ? Хелп:)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Да ве прашам мажи што имате искуство со овие работи. За интимните делови, што е најдобро? Депилација со крем, брич, восок? Вие како се средувате таму? Јас досега неколку пати со брич но никако не ми е погодно зошто само ги сечиш влакната и те чеша многу и е непријатно, така никогаш нема да се средам пак. Но што правите вие? Како е најдобро? :)

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Да ве прашам мажи што имате искуство со овие работи. За интимните делови, што е најдобро? Депилација со крем, брич, восок? Вие како се средувате таму? Јас досега неколку пати со брич но никако не ми е погодно зошто само ги сечиш влакната и те чеша многу и е непријатно, така никогаш нема да се средам пак. Но што правите вие? Како е најдобро? :)
крема! :) ама под услов да ти стои така 10-15 минути пред да ја тргнеш ( ни тоа не е 100% успешно, али за интимните делови е тамам! )

со лента, ќе пискаш и лелекаш, и цело маало ќе те слушне :P

Kajgana Shop

На врв Bottom