- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Абе работата беше за интиниот дел,секако дека среден е поубав за нив.Поима немам каков е тој топол восок,затоа и прашав.Каде се купува?
Го има во аптеки и во поголемите продавници (ти го купуваш во шишенце во цврста форма, а потоа го загреваш да се растопи) си има со него и упатство за употреба. А можеш да отидеш и да те издепилираат во салон за убавинаАбе работата беше за интиниот дел,секако дека среден е поубав за нив.Поима немам каков е тој топол восок,затоа и прашав.Каде се купува?
Најбоље иди во салон на депилација, не си ризикувај да не се заебеш што си е сигурно, сигурно е..Абе работата беше за интиниот дел,секако дека среден е поубав за нив.Поима немам каков е тој топол восок,затоа и прашав.Каде се купува?
Тотали рајт (ова со нозете). Мене ми е ептен непривлечно кога ке видам машко со мазни издепелирани нозе (па дури помазни и затегнати од моите недај боже) ми делува некако немажествено а литл бит геј јеааБоби[Мкд];3746912 напиша:градите и стомакот ги депилирам, сакам да ми се гледаат убаво градите и стомачните мускули и сега лето коа ќе фатиш боја, неодоливо за женските, интимните делево нормално депилација, нозете никако, никако. Ај нот геј.
[/COLOR]
Многу ефтино 350 за нозе и препони. Таму кај шо имам одено јас е 400 нозе, 200 препони и раце 250[COLOR="Silv
kozemticki salon zaneta, nova zeleznicka i toa 300 denari)
депилација la brasillia
крема! ама под услов да ти стои така 10-15 минути пред да ја тргнеш ( ни тоа не е 100% успешно, али за интимните делови е тамам! )Да ве прашам мажи што имате искуство со овие работи. За интимните делови, што е најдобро? Депилација со крем, брич, восок? Вие како се средувате таму? Јас досега неколку пати со брич но никако не ми е погодно зошто само ги сечиш влакната и те чеша многу и е непријатно, така никогаш нема да се средам пак. Но што правите вие? Како е најдобро?