Абе гледам слики од Галичник пред 50 години и споредувам со тоа шо го гледам кога одам сега....Супер Snajper така треба, за на лето да има што да потпалат тоа идиотите од пиромани и дрвократци.
За вас се е собирање поени..Дури и засадувањето дрва...најголема глупост..ќе ми го расипува викендот, за садење дрва...нека не ми собираат поени на вакви глупости..срамота...
Браво..Нека е пример.....Абе остај го....
Јас сум од опозиција... и не го гледам садењето дрвца како собирање политички поени....
И ќе одам да засадам некое дрвце....
Зошо да не?
нека се садат дрва , никој не им брани..само нека не ми го упропастуваат викендот...мора да биде неработен ден 12???..не мора..ако сакам ќе засадам дрвце после работа.Поентата е тоа што веќе се претера со неработни денови.За вас се е собирање поени..Дури и засадувањето дрва...![]()
Епа човек, гледаш што направија летните пожари?Да ги нема дрвата нема ни Илинден да го славиме, зошто ќе не нема ни нас...нека се садат дрва , никој не им брани..само нека не ми го упропастуваат викендот...мора да биде неработен ден 12???..не мора..ако сакам ќе засадам дрвце после работа.Поентата е тоа што веќе се претера со неработни денови.
на кој јазик да ти пишам за да разбереш.....не сум против садењето дрва...сум против да ми го расипе викендот....нека ја организира државата својата јавна администрација и така ништо не работат, па нека садат дрва.....за тоа ти зборамЕпа човек, гледаш што направија летните пожари?Да ги нема дрвата нема ни Илинден да го славиме, зошто ќе не нема ни нас...
Добро бе зошто во се морате да замешате политика? А и да беше толку совесен ке засадеше дрво немаше да мрчиш тука како ке ти се расипел викендот. Ако врне за викенд што ке правиш? Ке дремиш ко мисир дома и толку... Е некои луѓе неможам да ги сватам.на кој јазик да ти пишам за да разбереш.....не сум против садењето дрва...сум против да ми го расипе викендот....нека ја организира државата својата јавна администрација и така ништо не работат, па нека садат дрва.....за тоа ти зборам
а ти како совесен граѓанин ви изминативе месеци направи нешто корисно во тој правец....или сега мрчиш тука....и ич да не ти е тебе гајле што ќе правам јас, дали ќе дремам или не.и јас не можам да ги сфатам луѓето како тебе кој што само зборат а ти гарантирам дека нема да мрднат со прст на 12 мартДобро бе зошто во се морате да замешате политика? А и да беше толку совесен ке засадеше дрво немаше да мрчиш тука како ке ти се расипел викендот. Ако врне за викенд што ке правиш? Ке дремиш ко мисир дома и толку... Е некои луѓе неможам да ги сватам.
Поддршка за акцијата, бидејки јас живеам блиску до местото на настанот и ми гореше пожарот 10 метра до куќата, прв ке бидам на ридот![]()