Денот на дрвото - 12 март неработен ден

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ke odam na sadenje vo bitola nad bairo kaj so izgore sumata zaedno so site fudbalski klubovi od prespa

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.338
Поени од реакции
6.019
Мал влог, но сепак голема помош на природата..Без неа не можиме ништо!

Член од
1 јуни 2007
Мислења
404
Поени од реакции
2
Супер Snajper така треба, за на лето да има што да потпалат тоа идиотите од пиромани и дрвократци.
Абе гледам слики од Галичник пред 50 години и споредувам со тоа шо го гледам кога одам сега....

Пред 50 години саде камења......ко пустелија некоја .... сивило невидено...
А сега.. шо убаво.... дрвца насекаде.....сенки дебели...трева.....

Исто и за Охрид мој......
Пред 50 години .... нишчо од дрво да немало..... по некое ваму таму.....за Горица да не праиме муабет..... Види го Градиште ридон-полуостровон каков е....ИСТО БЕШЕ!!!
А сега.... УБО... РАЗЕЛЕНЕТО.... да ти е мерак да прошеташ.....
ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО ОХРИЃАНИ!!!

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
најголема глупост..ќе ми го расипува викендот, за садење дрва...нека не ми собираат поени на вакви глупости..срамота...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.338
Поени од реакции
6.019
најголема глупост..ќе ми го расипува викендот, за садење дрва...нека не ми собираат поени на вакви глупости..срамота...
За вас се е собирање поени..Дури и засадувањето дрва...:tapp:

Член од
1 јуни 2007
Мислења
404
Поени од реакции
2
Абе остај го....
Јас сум од опозиција... и не го гледам садењето дрвца како собирање политички поени....
И ќе одам да засадам некое дрвце....
Зошо да не?

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Зошто мора да се меша политика во се? Позиција, опозиција...голема работа.
Направете нешто добро за себе, ако веќе сте толку егоистични и не помислувате на другите. Па и вие го вдишувате истиот воздух.

он - ќе засадам некое дрвце макар било и кај мене во двор или негде по населбава.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.338
Поени од реакции
6.019
Абе остај го....
Јас сум од опозиција... и не го гледам садењето дрвца како собирање политички поени....
И ќе одам да засадам некое дрвце....
Зошо да не?
Браво..Нека е пример.....

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
За вас се е собирање поени..Дури и засадувањето дрва...:tapp:
нека се садат дрва , никој не им брани..само нека не ми го упропастуваат викендот...мора да биде неработен ден 12???..не мора..ако сакам ќе засадам дрвце после работа.Поентата е тоа што веќе се претера со неработни денови.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.338
Поени од реакции
6.019
нека се садат дрва , никој не им брани..само нека не ми го упропастуваат викендот...мора да биде неработен ден 12???..не мора..ако сакам ќе засадам дрвце после работа.Поентата е тоа што веќе се претера со неработни денови.
Епа човек, гледаш што направија летните пожари?Да ги нема дрвата нема ни Илинден да го славиме, зошто ќе не нема ни нас...

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Епа човек, гледаш што направија летните пожари?Да ги нема дрвата нема ни Илинден да го славиме, зошто ќе не нема ни нас...
на кој јазик да ти пишам за да разбереш.....не сум против садењето дрва...сум против да ми го расипе викендот....нека ја организира државата својата јавна администрација и така ништо не работат, па нека садат дрва.....за тоа ти зборам

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
a zosto za nova godina dadoa samo eden ne reaboten den???

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
на кој јазик да ти пишам за да разбереш.....не сум против садењето дрва...сум против да ми го расипе викендот....нека ја организира државата својата јавна администрација и така ништо не работат, па нека садат дрва.....за тоа ти зборам
Добро бе зошто во се морате да замешате политика? А и да беше толку совесен ке засадеше дрво немаше да мрчиш тука како ке ти се расипел викендот. Ако врне за викенд што ке правиш? Ке дремиш ко мисир дома и толку... Е некои луѓе неможам да ги сватам.

Поддршка за акцијата, бидејки јас живеам блиску до местото на настанот и ми гореше пожарот 10 метра до куќата, прв ке бидам на ридот :)

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Добро бе зошто во се морате да замешате политика? А и да беше толку совесен ке засадеше дрво немаше да мрчиш тука како ке ти се расипел викендот. Ако врне за викенд што ке правиш? Ке дремиш ко мисир дома и толку... Е некои луѓе неможам да ги сватам.

Поддршка за акцијата, бидејки јас живеам блиску до местото на настанот и ми гореше пожарот 10 метра до куќата, прв ке бидам на ридот :)
а ти како совесен граѓанин ви изминативе месеци направи нешто корисно во тој правец....или сега мрчиш тука....и ич да не ти е тебе гајле што ќе правам јас, дали ќе дремам или не.и јас не можам да ги сфатам луѓето како тебе кој што само зборат а ти гарантирам дека нема да мрднат со прст на 12 март

Kajgana Shop

На врв Bottom