Денешните мажи...

D

dirty angel

Гостин
Е шо не најде бе некој што не работи, или зима просечна плата, не е најубав,најдобар најпаметен , што најголемо напредување у кариера би му било 1000 денари покачување после 5 години работа у иста фирма ?
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 00:46 ---

Абе аман и ограничен сега ме направи :(
Па овој е мојата среќа - нема зошто да си бегам кога ми е убаво :). Поентата ми беше дека во исто време можев да изберам некој далеку побогат но во пакет празна глава (што во никој случај не е паметен избор, бар за мене)

А

Атомската мравка

Гостин
Од секое правило има исклучок, пример за тоа е мојата врска, можев да имам таков разгален син на мама и тато што има еден куп пари и една празна глава, но сепак си одбрав најпаметен, најдобар, убав дечко што сам заработува солидно во една добра фирма, со негов труд и не живее во градот туку во село. Се е до момент, кога ќе се склопат коцките се е перфектно, само треба да ја најдеш вистинската личност што ќе те цени по тоа што СИ а не по имотот на тато и мама :cautious:
Ова е сосема нешто друго и за почит! Мене ми е рано уште ама дефинитивно во изборот на партнерка нема да одлучува што она што ќе донесе за мираз (како некои што кажуваа во темава) туку чисто она како личност што карактер има и секако колку и да се лажеме дека не е така физичкиот изглед има голем удел.. немора да биде некоја ептен убавица ама барем просечен/над просечен изглед. Сепак да не испадне доаѓа од фамилија каде што ништо немала и кај тебе ја привлекле само парите, затоа биди си секогаш скромен да избегнеш такви.. а која ќе те прифати како скромен “без ништо“ заслужува се што имаш ;)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Па овој е мојата среќа - нема зошто да си бегам кога ми е убаво :). Поентата ми беше дека во исто време можев да изберам некој далеку побогат но во пакет празна глава (што во никој случај не е паметен избор, бар за мене)
Гледаш пак идеш на материјалното овој богат ама празна глава кога тогаш ќе го изгуби оставеното, овој перспективен ај со него и пак идеш на карта на подобро во никој случај не одбираш свиња :D

L

Luki Junior

Гостин
Гледаш пак идеш на материјалното овој богат ама празна глава кога тогаш ќе го изгуби оставеното, овој перспективен ај со него и пак идеш на карта на подобро во никој случај не одбираш свиња :D
Потенцијал, тате, потенцијал. Не секоја жена знае да намириса потенцијал у еден маж. Која намириса, со орловски канџи го закопчува... :D

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не биди сељак *2, додека не си го сменам мислењето! :love:

Чек сега, ме изгуби во превод...
Прво пишуваше какви се денешните мажи, дека сакаат се на готово и дека не можат да се проценат колку вредат па пуцаат високо. Сега како што гледам и ти живееш според тоа. Не си ги пушташ нозете колку што ти е чергата, туку сакаш повеќе.
Несо несо несо исти гомна се сите и машки и женски има само глума и ништо друго глумење на светици.
А јас си ја знам колкава ми е чергата никој друг не мора да знае (y)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Барем 80 000 евра.. За добра сиса и добар задник, 5%. Најзобилно. ;)

Несо Алкаринска, домаќинл'ко е нешто шо го признавам и го ценам. Тава спушта дел од барањата за мираз. Мислам, да се цитирам од ного постове оти сакам жена домаќинка шо си знае работата у куќа, а не да ја учам јас. Ама не знам зашо се љутеш, коа ем немаш мираз, ем не си авион.. :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::D:D:D
Не се лутам бе Лукашине. Може не сум Боинг 747, ама затоа сум K2 Black Panter :P

D

dirty angel

Гостин
Види ваму, јас си ги знам моите квалитети многу добро, не е рационално да избере свиња некоја како мене алоооо :P

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Потенцијал, тате, потенцијал. Не секоја жена знае да намириса потенцијал у еден маж. Која намириса, со орловски канџи го закопчува... :D
Абе неееееееееее
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 00:53 ---
Не се лутам бе Лукашине. Може не сум Боинг 747, ама затоа сум K2 Black Panter :P
ТЕШКО :pos:
Повеќе АНТОНОВ класа:pos:
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 00:54 ---
Види ваму, јас си ги знам моите квалитети многу добро, не е рационално да избере свиња некоја како мене алоооо :P
Епа што зборам јас до сега ?

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Има* Од преска ги читам и не знам кој,која теза си ја подржува.Во 5 страни секој истото го има напишано во различни постови,во различно време,никако да се усогласат :)

Kajgana Shop

На врв Bottom