Денешните мажи...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ете ти сега пак јас крив за се :(
Не си ти крив, туку таа што те сјебала гадно па сега вака размислуваш и правиш некои бесмислени поделби на класи.Кога се работи за љубов не се гледа класата, џабе ти се парите ако 24/7 се караш и трошиш живци на бесмислени каприци од кои косата ќе ти падне или евентуално ќе цркнеш предвреме од срце.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Да де во црковни хорови треба да идеш таму да бркаш женски тие осеќаат вистинска љубов :pos:
Па пре таму ќе најдеш нормална отколку на друго место...мој совет барајте само преку ФБ :))

N

Nessa Alcarin

Гостин
Не си ти крив, туку таа што те сјебала гадно па сега вака размислуваш и правиш некои бесмислени поделби на класи.Кога се работи за љубов не се гледа класата, џабе ти се парите ако 24/7 се караш и трошиш живци на бесмислени каприци од кои косата ќе ти падне или евентуално ќе цркнеш предвреме од срце.
Абе бебо, он ги сјебува, не им дозволува они да го сјебат. Озбилна сум. -.-

L

Luki Junior

Гостин
Нормално дека ќе изгледа дека се е во парите кога постојат вакви како господичниот добро познат :tapp:
Тепаш го месинџеро...

Ах Лукашине, сами си го барате. После лошо сме збореле. Епа ќе збориме бе Лукашине, кога тебе ти е битно колку овци ќе ти дадат кога ќе ја земеш за жена, а не ти е битно каква ќе биде.
Битно ми е, оти и јас турам офци у заедницата. За да биде заедница... А ако не е така, закачуваш само едно црево на буџето да цица, и единственото комодити е пи*ка... Така не бива работа.

Зашо мора човек да е сјебан коа сака да си ги заштите интересите? Зашо се вадеш на карта љубоф, коа не донесуваш нешто суштествено у некоја заедница?

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Да, во право си за критериуми и све, али проблемов има подлабока основа. Се е до свеста на поединецот во самото општество, многу вредности се изместија последниве години кај младите и сето тоа нормално е дека ќе си повлече и последици. Етичките вредности кои што ги вреднувале нашите мајки, баби, дедовци итн. полека но сигурно стануваат ендемски вид (почитта, честа, разбирањето...) Сега се гледа на материјалното-минливото што е многу погрешно, но сепак е плод на ,,убавото,, домашно воспитание од страна на родителите, кои не се целосно за обвинување бидејќи реално во ова динамично време, едвај имаат можност да си ги видат децата а камоли да трошат саати за животни лекции. Ова е мое мислење, што мислам дека е само увертира на еден современ социјален проблем на денешницава.
Toa и јас го велам секој/а си поставил/а критериуми до небо и после оп... што повеќе се трага по перфекционизам толку повеќе машкото/женското има шанси да си остане сам/а до краја живота ........... ова е факт и порано го имало ова, но денеска многу повеќе и ова важи подеднакво и за машки и за женски !

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Да де бебуш ете го најде коренот на проиблемот, јас сум исфрустриуран ме поебала некоја ми рскинала ме исфрустрирала и сега плукам по се живо и диво.
И имам потреба да сум центар на внимание, јебеш му матер ми треба психијатар.
Ти дечко ти што беше по занимање бе бебо ? Бравар, Дреар,Лимар ,чистач на улици, паркови и зеленило ?

N

Nessa Alcarin

Гостин
Битно ми е, оти и јас турам офци у заедницата. За да биде заедница... А ако не е така, закачуваш само едно црево на буџето да цица, и единственото комодити е пи*ка... Така не бива работа.
Аха значи јас (девојка вез овци и имот), најдобро што можам да добијам е ист таков клошар? Заеби што сум домаќинка, со постојана работа. До кога бре ќе се курчите со имотот од тато и дедо?

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
ашо мора човек да е сјебан коа сака да си ги заштите интересите? Зашо се вадеш на карта љубоф, коа не донесуваш нешто суштествено у некоја заедница?
Човек може истовремено да си ги штити интересите но и да љуби.Мислам дека не постои човек на светов што своите интереси(паричните пошо таму се закачивме нели)тотално би ги споделил со партнерот.Секој кој што се изгорел, си ги штити интересите но тоа не значи дека тие треба да претставуваат бариера кога се работи за врска.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Да де во црковни хорови треба да идеш таму да бркаш женски тие осеќаат вистинска љубов :pos:

Не се правете ненормални бе секој прво те прашува ШТО РАБОТИШ, каде живееш па ако нешто малку мањка ке те праша што школо имаш завршено никој не прашува што имаш прочитано, никој не прашува колку ти е IQ дај не глумете светци и светици по форумиве жити се.:pos:
никој не е светец сите сме грешници...кој повеќе кој помалку....ти реков се согласувам дека парите се битни но во некои случаи не се пресудни...исто како што убавината на некого не му е пресудна..е за ова може уште повеќе да се полемизира :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Да де бебуш ете го најде коренот на проиблемот, јас сум исфрустриуран ме поебала некоја ми рскинала ме исфрустрирала и сега плукам по се живо и диво.
И имам потреба да сум центар на внимание, јебеш му матер ми треба психијатар.
Ти дечко ти што беше по занимање бе бебо ? Бравар, Дреар,Лимар ,чистач на улици, паркови и зеленило ?
Лепач на плакати :*

А

Атомската мравка

Гостин
Не се правете ненормални бе секој прво те прашува ШТО РАБОТИШ, каде живееш па ако нешто малку мањка ке те праша што школо имаш завршено никој не прашува што имаш прочитано, никој не прашува колку ти е IQ дај не глумете светци и светици по форумиве жити се.:pos:
Да не пишувам џабе во глобала скоро се е кажано со постот на добро познат ..

Ретко која со добар изглед би била со некој паметен а подпросечно ситуиран да не се лажаме :D знам и случаеви каде што го одбива значи не му дава ни шанси да се покаже карактерно поради тоа што не е интересен и е скромен а потоа кога ќе дознае кој е, што имаат неговите што има он да почне да се распрашува за истиот и одеднаш сега истиот и се свиѓа.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Аха значи јас (девојка вез овци и имот), најдобро што можам да добијам е ист таков клошар? Заеби што сум домаќинка, со постојана работа. До кога бре ќе се курчите со имотот од тато и дедо?
Абе види сега ако си лепотица авционче нема проблем не требаат ни овци ни нисто ама ако не си, која е поентата ?
Исто важи и за машки и за женски.
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 00:26 ---
Лепач на плакати :*
Ете гледаш си одбрала спроти себе и тоа се цени , така и треба бре бебо.
А не по богати да се трча,си ги знаеш можностите знаеш колку вредиш и готово(y)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Абе види сега ако си лепотица авционче нема проблем не требаат ни овци ни нисто ама ако не си, која е поентата ?
А зошто ако си лепотица не би ти требале овци? Мираз од каде?

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 00:26 ---

Ете гледаш си одбрала спроти себе и тоа е цени , така и треба бре бебо.
А не по богати да се трча,си ги знаеш можностите знаеш колку вредиш и готово(y)
Сигурно нема да трчам по богати размазени деца(у паметот) кои не знаат една сијалица да сменат и со прст не мрднале да направат нешто за себе и својата иднина;)

Kajgana Shop

На врв Bottom