Денешните мажи...

L

Luki Junior

Гостин
Аха значи јас (девојка вез овци и имот), најдобро што можам да добијам е ист таков клошар? Заеби што сум домаќинка, со постојана работа. До кога бре ќе се курчите со имотот од тато и дедо?
А за имото, не е сет ни од тате, ни од дедо... И Луки си има негово....

Шо атрибути имаш ти за курчејне? И атрибутите са голем asset на една мома... :D:D:D

Човек може истовремено да си ги штити интересите но и да љуби.Мислам дека не постои човек на светов што своите интереси(паричните пошо таму се закачивме нели)тотално би ги споделил со партнерот.Секој кој што се изгорел, си ги штити интересите но тоа не значи дека тие треба да претставуваат бариера кога се работи за врска.
Ако нема пари, нема врска... Од љубофф не се живее... Тава шо го објаснуваш ти е идеализирана верзија симнана од шпанска серија...
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 00:32 ---
А зошто ако си лепотица не би ти требале овци? Мираз од каде?
Оти си лепотица...
Секоја лепотица по принцип си е penis extension. А без разлика колкав му е на еден маж, еден Penis extension никојпат не е на одмет. :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Сигурно нема да трчам по богати размазени деца(у паметот) кои не знаат една сијалица да сменат и со прст не мрднале да направат нешто за себе и својата иднина;)
Така и треба бебо ти реков си знаеш колкава ти е вредноста и си ги пружаш нозете колкава ти е чергата, не можеш ти да бараш вон класа или вон ранг.Лепач на плакати лепач на плакати барем знаеш дека не ни заслужуваш нешто подобро.
Знаеш што е за тебе , е тоа го ценам а не оние што пукаат вон класа па се занасаат.Јас цело време тоа го зборам само некако не можете да разберете.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ако нема пари, нема врска... Од љубофф не се живее... Тава шо го објаснуваш ти е идеализирана верзија симнана од шпанска серија...
Точно, од љубов не се живее меѓутоа не се живее ни со некој препотентен богаташ на кого само парите му се во главата.Затоа и прееска спомнав, златна средина.

L

Luki Junior

Гостин
Точно, од љубов не се живее меѓутоа не се живее ни со некој препотентен богаташ на кого само парите му се во главата.Затоа и прееска спомнав, златна средина.
Препотентен богаташ си наваѓа препотентна принцеза и заедно си праат каприци еден на друг.
Иначе, лепач на плакати едвај ли може и златна средина да држе, реално гледано. Ама битно има љубофф, и шом е по твој мерак, by all means go for it... ;)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Трпи або за убавина, ама ако нема убавина нема ни причина за што да се трпи :pos:

Шо атрибути имаш ти за курчејне? И атрибутите са голем asset на една мома... :D:D:D

Оти си лепотица...
Секоја лепотица по принцип си е penis extension. А без разлика колкав му е на еден маж, еден Penis extension никојпат не е на одмет. :)
Аха значи да заклучиме.
Денешните мажи...
Се курчат со имотот на тато и дедо (и нивниот нормално кој го добиле во наследство али тоа не е битно). Доколку сакаш да влезеш во нивниот свет треба да си или лепотица - авион, или да имаш мираз поголем од нивниот.
Дали ти фаќа кликерот, дали си работиш, дали си домаќинка, НЕ БИТНО.
За нив најјака фраза која некогаш ја слушнале и се раководат по неа е: Љубовта ја измислиле партизаните, за да ебат без пари.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Така и треба бебо ти реков си знаеш колкава ти е вредноста и си ги пружаш нозете колкава ти е чергата, не можеш ти да бараш вон класа или вон ранг.Лепач на плакати лепач на плакати барем знаеш дека не ни заслужуваш нешто подобро.
Знаеш што е за тебе , е тоа го ценам а не оние што пукаат вон класа па се занасаат.Јас цело време тоа го зборам само некако не можете да разберете.
Абе мора од некаква работа да се почне па потоа да се напредува.За разлика од оние кои се научени само на готово како тебе и си чекаат некоја млада богата невеста.

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419

Оти си лепотица...
Луки, ти колко очекуваш да е нето вредноста на невестата, и колко си спремен да дадеш попуст за извесни атрибути, на пример добра сиса?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Абе мора од некаква работа да се почне па потоа да се напредува.За разлика од оние кои се научени само на готово како тебе и си чекаат некоја млада богата невеста.
ај леле леле лелеееееее готово сега ме навреди, зашто бе вака бебо ?
Јас цело време се согласувам со тебе ти ме напаѓаш ;( дури и те пофалив дека си супер девојка и си знаеш колку вредиш и дека не се дигаш во облаци таа комплекси ми набива комплекси
јас реков вошкар со лепач на плакати овај со вошкарка де, свиња со свиња, коњ со кобила ама баш истото го збориме цело време.

D

dirty angel

Гостин
Да не пишувам џабе во глобала скоро се е кажано со постот на добро познат ..

Ретко која со добар изглед би била со некој паметен а подпросечно ситуиран да не се лажаме :D знам и случаеви каде што го одбива значи не му дава ни шанси да се покаже карактерно поради тоа што не е интересен и е скромен а потоа кога ќе дознае кој е, што имаат неговите што има он да почне да се распрашува за истиот и одеднаш сега истиот и се свиѓа.
Од секое правило има исклучок, пример за тоа е мојата врска, можев да имам таков разгален син на мама и тато што има еден куп пари и една празна глава, но сепак си одбрав најпаметен, најдобар, убав дечко што сам заработува солидно во една добра фирма, со негов труд и не живее во градот туку во село. Се е до момент, кога ќе се склопат коцките се е перфектно, само треба да ја најдеш вистинската личност што ќе те цени по тоа што СИ а не по имотот на тато и мама :cautious:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Аха значи да заклучиме.
Денешните мажи...
Се курчат со имотот на тато и дедо (и нивниот нормално кој го добиле во наследство али тоа не е битно). Доколку сакаш да влезеш во нивниот свет треба да си или лепотица - авион, или да имаш мираз поголем од нивниот.
За нив најјака фраза која некогаш ја слушнале и се раководат по неа е: Љубовта ја измислиле партизаните, за да ебат без пари.
Абе ме заболе мене курот колку е домаќинка ако не донесе таа од кај тато, па не сакам кај јас се курчам уште и некоја гола вошка да се корчи после со парите од тате и дедо ако има некоја лепота оК А ВРЕДНИ И РАБОТЛИВИ И ДОМАЌИНКИ ИМАШ КОЛКУ САКАШ.Шо има некоја гнида да јаде на туѓа сметка нек си бара и таа друга гнида.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Јас цело време се согласувам со тебе ти ме напаѓаш ;( дури и те пофалив дека си супер девојка и си знаеш колку вредиш и дека не се дигаш во облаци таа комплекси ми набива комплекси
јас реков вошкар со лепач на плакати овај со вошкарка де, свиња со свиња, коњ со кобила ама баш истото го збориме цело време.
Не биди сељак, кога не си! :love:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Цело време се вртиме у круг затоа што си ограничен и веруваш само во своите мислења.Ако, блазе тебе што нишаниш ептен високо само глеј да не те погодат ептен ниско па пак да правиш вакви бесмислени споредби на класи.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Абе ме заболе мене курот колку е домаќинка ако не донесе таа од кај тато, па не сакам кај јас се курчам уште и некоја гола вошка да се корчи после со парите од тате и дедо ако има некоја лепота оК А ВРЕДНИ И РАБОТЛИВИ И ДОМАЌИНКИ ИМАШ КОЛКУ САКАШ.Шо има некоја гнида да јаде на туѓа сметка нек си бара и таа друга гнида.
Не биди сељак *2, додека не си го сменам мислењето! :love:

Чек сега, ме изгуби во превод...
Прво пишуваше какви се денешните мажи, дека сакаат се на готово и дека не можат да се проценат колку вредат па пуцаат високо. Сега како што гледам и ти живееш според тоа. Не си ги пушташ нозете колку што ти е чергата, туку сакаш повеќе.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Од секое правило има исклучок, пример за тоа е мојата врска, можев да имам таков разгален син на мама и тато што има еден куп пари и една празна глава, но сепак си одбрав најпаметен, најдобар, убав дечко што сам заработува солидно во една добра фирма, со негов труд и не живее во градот туку во село. Се е до момент, кога ќе се склопат коцките се е перфектно, само треба да ја најдеш вистинската личност што ќе те цени по тоа што СИ а не по имотот на тато и мама :cautious:
Е шо не најде бе некој што не работи, или зима просечна плата, не е најубав,најдобар најпаметен , што најголемо напредување у кариера би му било 1000 денари покачување после 5 години работа у иста фирма ? Што не го одбра најголемиот ропак што го имаш сретнато во животот ?
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 00:46 ---
Цело време се вртиме у круг затоа што си ограничен и веруваш само во своите мислења.Ако, блазе тебе што нишаниш ептен високо само глеј да не те погодат ептен ниско па пак да правиш вакви бесмислени споредби на класи.
Абе аман и ограничен сега ме направи :(

Се која од која поголема светица БРЕЕЕЕЕЕЕ

L

Luki Junior

Гостин
Луки, ти колко очекуваш да е нето вредноста на невестата, и колко си спремен да дадеш попуст за извесни атрибути, на пример добра сиса?
Барем 80 000 евра.. За добра сиса и добар задник, 5%. Најзобилно. ;)

Аха значи да заклучиме.
Денешните мажи...
Несо Алкаринска, домаќинл'ко е нешто шо го признавам и го ценам. Тава спушта дел од барањата за мираз. Мислам, да се цитирам од ного постове оти сакам жена домаќинка шо си знае работата у куќа, а не да ја учам јас. Ама не знам зашо се љутеш, коа ем немаш мираз, ем не си авион.. :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::D:D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom