- Член од
- 5 мај 2016
- Мислења
- 1.330
- Поени од реакции
- 856
Чист пример за погрешна употреба на мозок од другата главаИ јaс сум пoише зa без кoндoм.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Чист пример за погрешна употреба на мозок од другата главаИ јaс сум пoише зa без кoндoм.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Za sekoj slucaj, sekakvi se srekjavaat iz prva.Чист пример за погрешна употреба на мозок од другата глава![]()
Пoгрешнa упoтребa нa кoндoм е пoлoшo.Чист пример за погрешна употреба на мозок од другата глава![]()
Мажииииииии...парадоксални створења со две глави и секогаш ја уткаат кога треба да ја употребат едната или другата....
20 минути ке ти збори како он не е за секс од прво гледање а од џебот му виси кондом![]()
Покрај кондомите да му ви висел и клучот од мерцедесот немаше да бидеш толку револтирана, плус може стварно не е за секс на прво гледање ама го носи за секој случај да не го присили некојаМажииииииии...парадоксални створења со две глави и секогаш ја уткаат кога треба да ја употребат едната или другата....
20 минути ке ти збори како он не е за секс од прво гледање а од џебот му виси кондом![]()
Можда го носит за да го полнит со боја,од кај знајш!?Колку сте расипани значит вие жениве одма на безобразлуци ви ојт умот.Мажииииииии...парадоксални створења со две глави и секогаш ја уткаат кога треба да ја употребат едната или другата....
Eh proba da dolovis poenta, ama malce info dade, this aint twitter!Мажииииииии...парадоксални створења со две глави и секогаш ја уткаат кога треба да ја употребат едната или другата....
не е до него, тебе ти се сака или ти се неќе ??Мажииииииии...парадоксални створења со две глави и секогаш ја уткаат кога треба да ја употребат едната или другата....
Можеби работи во ХЕРА, али тоа е жените се парадоксални створења и нонстоп се умишљаваат и си ласкаат дека сакаат да ги ебеш по правилото - гладна кокошка просо сонува.Мажииииииии...парадоксални створења со две глави и секогаш ја уткаат кога треба да ја употребат едната или другата....
хелоууууууууууу..темата е за мажи а не за што сонуаат жените.....И да искористам кога веќе ти се обраќам....НЕМАШ бе благе везе од жениМожеби работи во ХЕРА, али тоа е жените се парадоксални створења и нонстоп се умишљаваат и си ласкаат дека сакаат да ги ебеш по правилото - гладна кокошка просо сонува.