сигурен си за ова, да не било 42 а кецот си го додал после хахахах ако можеш напиши нешто за македонската вселенска програмаКул. Мојот е 142.
Мислам дека и двајцата докажуваме дека IQ тестовиве се pure shit. Така да дај олабавете ја дискусијата од ова, крајно небитно е, особено за полови разлики и/или сличности.
Доказ дека си моронче чиј IQ ќе биде и срамота да се мери - вселенска програма кога некој ќе ти спомне, одма на НАСА, ЕСА, Руската те потсеќа? Иди изгуглај прво што точно подразбира терминот и под кој се контекст се употребува пред да пробуваш да се ругаш. Грција, генгбенг бичот на економската и мигрантската криза, има вселенска програма уште од 55та година (и астронаути). И еден куп други држави исто така ја имаат, од Русија и Америка, се до Шри Ланка и Нигерија. И не е прв пат да го спомнам тоа во темана каде што исто така ме цитираше неинформирано. Ако толку си фанатик за моите постови, изволте побарај си меѓу нив, што кога и каде е спомнато.сигурен си за ова, да не било 42 а кецот си го додал после хахахах ако можеш напиши нешто за македонската вселенска програма
wot is smart.
Terajte si temata ajde.
Ti so faktite. Stavro so zastarenite sfakanja. Agda so promaseni muabeti.
[/quote
Според аватарот ти си претставник на праисториските?Ова темава за вистински мажи е или за денешниве мажи?
Неволно би констатирал дека си во право.Според аватарот ти си претставник на праисториските?
Интегрирано општество сме, ги сакаме и едните и другите и третите, се дур се слагате.Неволно би констатирал дека си во право.
Zosto "slagaTE", ti ne si maz?Интегрирано општество сме, ги сакаме и едните и другите и третите, се дур се слагате.
:peace:
Мислев на хетеросексуалци. Јас пошто не сум, не можам да пишам "слагаме". Ја разбивме забуната?Zosto "slagaTE", ti ne si maz?
И јaс сум пoише зa без кoндoм.Мажииииииии...парадоксални створења со две глави и секогаш ја уткаат кога треба да ја употребат едната или другата....
20 минути ке ти збори како он не е за секс од прво гледање а од џебот му виси кондом