- Член од
- 30 декември 2005
- Мислења
- 1.190
- Поени од реакции
- 5
Procitaj malce kaj drugite forumi sto napisala ...Allita напиша:Грешка ја имаш разбрано!!! :bip:
p.s a zs mi prajkas :bip: .... interesno ti e ?
Procitaj malce kaj drugite forumi sto napisala ...Allita напиша:Грешка ја имаш разбрано!!! :bip:
Оф топик: Прочитај ти! ... Таа прака од америчка картичка на мобимак пораки...а неможе на космофон...прочитано е одамна...:kez:Marlboro-light напиша:Procitaj malce kaj drugite forumi sto napisala ...
p.s a zs mi prajkas :bip: .... interesno ti e ?
Pogresno si razbrala ti ....Bebe posakal da ja ndapolni so 100 den apsolutno genijalno ali ne funkcionirala od USA ...Allita напиша:Оф топик: Прочитај ти! ... Таа прака од америчка картичка на мобимак пораки...а неможе на космофон...прочитано е одамна...:kez:
П.С. Зш да не....:bip:
Сори админи ама овој будала се прави: морав!Marlboro-light напиша:Pogresno si razbrala ti ....Bebe posakal da ja ndapolni so 100 den apsolutno genijalno ali ne funkcionirala od USA ...
Za tebe ima 3 :bip::bip::bip: barem imas kaj da gi staes :kez:
Ni ja rascisti dilemata Bebe ama jas sum bil vo prednostBeBe11 напиша:abe i dvajcata dzabe se karate bezveza
imam 2 telefoni...edniot mi e postar i dekodiran mi e i go koristef u mk...sea tuka makedonskiot broj od mobimak mi e staven u nego, i bash preeska se javiv preku nego na apsolutno genijalno ali ne sakashe ne znam zasho.
a vo noviot telefon mi e amerikanskoto brojche. od toj broj mozham samo na mobimak da prakjam a ne na kosmofon. toj ne mi e dekodiran zatoa shto moralo 3 meseci da go imam pred da go dekodiram, i za toa prasuef dali od koga ke go dekodiram ke mozam da go koristam u makedonija...
taka da i dvajcata ste u pravo dzabe ste se raspravale
Marlboro-light напиша:Ni ja rascisti dilemata Bebe ama jas sum bil vo prednost
Ако веке го гледаш менито а немаш мрежа најдобро ти е да отидеш во мобимак и нив да ги прашаш што е проблемот зашто не би требало да е до телефонот ако е веке декодиран.436053 напиша:Имам nokia 6101 http://www.nokiausa.com/phones/6101
Земен е од usa од t-mobile.Не се разбирам многу многу од тоа декодирање,ама мене телефонот ми се пушта,го имам мобимак менито и сл.,арно ама,не ми вади мрежа ич,ни една цртка.Не знам шо е работава.Па ако може некој поупатен да ми посочи што би можел да правам
Pod baterijata na samiot telefon ja pisuva oznakata 6101 -ama do toa aj proveri dali stoi bukva ,,b,, primer vaka ,,6101b,, , i kazi.Posle ke ti kazam sto da pravis.436053 напиша:Имам nokia 6101 http://www.nokiausa.com/phones/6101
Земен е од usa од t-mobile.Не се разбирам многу многу од тоа декодирање,ама мене телефонот ми се пушта,го имам мобимак менито и сл.,арно ама,не ми вади мрежа ич,ни една цртка.Не знам шо е работава.Па ако може некој поупатен да ми посочи што би можел да правам
Necrophilia напиша:на што модел ти го појави тоа, нокиите знаат во приницп да побараат понекогаш Restricted Code.
тоа најчесто се случува ако го однесеш во некој сервис каде немаат соодветна опрема и наместо да ти го декдоираат ти го исфлешуваат и тоа е примарно тргнување на кодот.