Дежурна ординација! ( отворена е нова тема, оваа стои само за читање )

Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ми игра некој нерв под окото речиси не се забележува ама ужасно ме нервира! Се јавува периодично една недела ќе игра, една не. За шо можи да биди ова симптом?
Едното око е за добро,а друго за лошо.Треба да запомниш што те стрефува после „играњето“.И не треба да кажуваш кое око ти игра...
Вака ме научи баба ми,бог да си ја прости :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Аха јас цело време гледам и за ништо не те кажвам а ти еднаш ќе заиграм и одма ме кажвиш хахаха :)
Није то први пут па зато прашвам од шо да се лечам :)

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
проблем со левата нога.
можам да ја движам напред назад, но неможам да ја кревам, или да ја вртам лево десно... јака болка од коленото па нагоре до колкот.
Немам паднато, на немам мавнато, на немам свиткано... болката се појави седејки..
Од што би можело да е ?

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Ми игра некој нерв под окото речиси не се забележува ама ужасно ме нервира! Се јавува периодично една недела ќе игра, една не. За шо можи да биди ова симптом?
Пред некое време и мене исто и појдов на очно и ми рекоа дека од нервоза и замор и ми рекоа без лекарства само ке си помине..Па сега е добро го неам више тој проблем ако може да се нарече проблем.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382

Вака, порано повеќе ( пред 2-3 месеци ) , сега помалку но ипак навечер и на големи температурни промени добивам како остри болки во горниот дел на главата, т.е. над челото во размер од 3-5цм, понекогаш се мали но понекогаш се големи и остри, и мали болки кај слепоочницата но во ред тие не ме ни загрижуваат. Ме загрижува од што може да бидат тие горе на главата, не се долготрајни можеби траат 1-2 секуди и исчезнуваат скоро да неречам секој втор ден. Во моментов ми раснат умњаци, или да неречам ми раснат пред 6 месеци и уште не се израснати. Имав некои стресни периоди околу фебруари и мислам дека одтогаш се појавија и овие болки во главата. Не се проследени со вртоглавици или некои слични други работи, едноставно ме удира и престанува но јак удар можам да осетам само 1 месечно или ич, повеќето и почести се мали и не многу загрижувачки, но ме загрижува како и врз база на што се појавуваат. Некој совет, некое искуство и слично би ми помогнало многу. Частам репутација за секој добар одговор. :smir:

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
проблем со левата нога.
можам да ја движам напред назад, но неможам да ја кревам, или да ја вртам лево десно... јака болка од коленото па нагоре до колкот.
Немам паднато, на немам мавнато, на немам свиткано... болката се појави седејки..
Од што би можело да е ?
можеби и е од седење, движи се повеке, но првин иди на лекар, чисто на преглед, колената се деликатно заебана работа, провери ги

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
па за движење се движам доста... а за колената... имав проблем порано, и рекоа од растење демек, и помина после 1 година, ама сега не се проблем колената, колкот е најголем проблем

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Би сакала да знам колку време може децата да пијат рибино масло(со омега 3 и омега 6)?
Дали постои одреден период на употреба или на неодредено време?

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Mal Help :wink:

Dali ke moze da mi dadete predlog ili nekoja informacija kakva krema za otoci da koristam i kade da najdam, nogata mi e izmestena a imam golem otok i nemozam da ja namestam :helou:, pa da go namalam otokot

Od zeleznicar koristam nekoja recepta : rendan kromid , sapun i rakija, ama ne e toa toa treba poveke denovi da ja nosam taa smesa na nogata a i mirisa mnogu

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252

Dali ke moze da mi dadete predlog ili nekoja informacija kakva krema za otoci da koristam i kade da najdam, nogata mi e izmestena a imam golem otok i nemozam da ja namestam :helou:, pa da go namalam otokot

Od zeleznicar koristam nekoja recepta : rendan kromid , sapun i rakija, ama ne e toa toa treba poveke denovi da ja nosam taa smesa na nogata a i mirisa mnogu
најдобро ти да ставаш мраз за отоци, ладни облози...

S

smart ass

Гостин

Има крема алвен...околу 90 денари е.

Член од
16 ноември 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
ве молам да ми каже некој дали поради некоја инфекција на вагината може да се случи да касни менструалниот циклус,ја еве веќе десет дена не знам што мие ми касни а и имам бел истечок,а понекогаш и ме чеша.па ке ве молам за помош

Член од
12 ноември 2009
Мислења
53
Поени од реакции
0
Дали се оштетува забната глеѓ со ставање циркон на заб?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom