- Член од
- 3 декември 2007
- Мислења
- 3.718
- Поени од реакции
- 772
Ми се појави едно као грутче под левата пазува. Коа ќе го допрам као жила некоја да допирам. Некој да ме утеши дека нема да умрам?
Настината си? Се бричиш под пазуви? (оф топик-пазуви е исклучително смешен збор) На друго место имаш? (На вратот, под другата пазува, на препони). Грутчето е тврдо, меко, се мрда, не се мрда?Ми се појави едно као грутче под левата пазува. Коа ќе го допрам као жила некоја да допирам. Некој да ме утеши дека нема да умрам?
Се бричам испод мишка . Немам на друго место, само тука. Иначе ќе почнев да сумњам у хронична лимфоцитна леукемија пу пу пу господе не даај! Не се мрда и као бубуљица внатрешна е. Не сум настината. Спасуј. Има големина шо знам, као, нокт.Настината си? Се бричиш под пазуви? (оф топик-пазуви е исклучително смешен збор) На друго место имаш? (На вратот, под другата пазува, на препони). Грутчето е тврдо, меко, се мрда, не се мрда?
Toa ti e od stres ili od narusuvanje na fermentacijata na hranata pa doaga do naduvuvanje na stomakot. Bi pomognala nekoja cista kultura od spori na Bacllus subtilis kako linex ili diastop. Moze i so topli oblogi, ili termofor so topla voda, go smiruva stomakot i crevnite spazmi.во последно време имам кркорење во цревата и ме мачат гасови.некој лек за тоа?
Medicinskiot jaglen e silen adsorbens pri toksikacija i dekontaminacija.Земи медицински јаглен, колку сакаш (колку ти треба), смирува гасови и вознемиреност на цревата и желудникот. Не е воопшто скап, го има во секоја аптека и не треба рецепт.
Не умирај, почекај... :smir:Се бричам испод мишка . Немам на друго место, само тука. Иначе ќе почнев да сумњам у хронична лимфоцитна леукемија пу пу пу господе не даај! Не се мрда и као бубуљица внатрешна е. Не сум настината. Спасуј. Има големина шо знам, као, нокт.
Епа пошто се бричиш може да ти е затната пора некоја и да се направило како џепче (џебче, whatever), ништо страшно не еСе бричам испод мишка . Немам на друго место, само тука. Иначе ќе почнев да сумњам у хронична лимфоцитна леукемија пу пу пу господе не даај! Не се мрда и као бубуљица внатрешна е. Не сум настината. Спасуј. Има големина шо знам, као, нокт.
Да,може :smir:Може да боли главата , т.е. да се јавуваат како мали кратотрајни главоболтки(т.е. како некој да те боде но не толку силно) над челото, понекогаш и над увото, како резултат на растење на умници ?
denovive vladee opasen virus stomacen...dijarea..povrakjanje...i mene me fati..uzas.
Јас си реков свински имашneam svinski bev na lekar
Може да е птичји.neam svinski bev na lekar
3 ми раснат одеднаш , ама 2 месеци и уште само 1/4 се излезени :S а и предтоа имав болки од нив пред да излезат, мн ме нервира целава ситуација ... фала на одговорот бтв :smir:Да,може :smir: