Дежурна ординација! ( отворена е нова тема, оваа стои само за читање )

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми игра некој нерв под окото речиси не се забележува ама ужасно ме нервира! Се јавува периодично една недела ќе игра, една не. За шо можи да биди ова симптом?

Едното око е за добро,а друго за лошо.Треба да запомниш што те стрефува после „играњето“.И не треба да кажуваш кое око ти игра...
Вака ме научи баба ми,бог да си ја прости :)

Аха јас цело време гледам и за ништо не те кажвам а ти еднаш ќе заиграм и одма ме кажвиш хахаха :)
Није то први пут па зато прашвам од шо да се лечам :)

проблем со левата нога.
можам да ја движам напред назад, но неможам да ја кревам, или да ја вртам лево десно... јака болка од коленото па нагоре до колкот.
Немам паднато, на немам мавнато, на немам свиткано... болката се појави седејки..
Од што би можело да е ?

Ми игра некој нерв под окото речиси не се забележува ама ужасно ме нервира! Се јавува периодично една недела ќе игра, една не. За шо можи да биди ова симптом?
Пред некое време и мене исто и појдов на очно и ми рекоа дека од нервоза и замор и ми рекоа без лекарства само ке си помине..Па сега е добро го неам више тој проблем ако може да се нарече проблем.

fm59453k2p9zzhiez9km.jpg

Вака, порано повеќе ( пред 2-3 месеци ) , сега помалку но ипак навечер и на големи температурни промени добивам како остри болки во горниот дел на главата, т.е. над челото во размер од 3-5цм, понекогаш се мали но понекогаш се големи и остри, и мали болки кај слепоочницата но во ред тие не ме ни загрижуваат. Ме загрижува од што може да бидат тие горе на главата, не се долготрајни можеби траат 1-2 секуди и исчезнуваат скоро да неречам секој втор ден. Во моментов ми раснат умњаци, или да неречам ми раснат пред 6 месеци и уште не се израснати. Имав некои стресни периоди околу фебруари и мислам дека одтогаш се појавија и овие болки во главата. Не се проследени со вртоглавици или некои слични други работи, едноставно ме удира и престанува но јак удар можам да осетам само 1 месечно или ич, повеќето и почести се мали и не многу загрижувачки, но ме загрижува како и врз база на што се појавуваат. Некој совет, некое искуство и слично би ми помогнало многу. Частам репутација за секој добар одговор. :smir:

проблем со левата нога.
можам да ја движам напред назад, но неможам да ја кревам, или да ја вртам лево десно... јака болка од коленото па нагоре до колкот.
Немам паднато, на немам мавнато, на немам свиткано... болката се појави седејки..
Од што би можело да е ?

можеби и е од седење, движи се повеке, но првин иди на лекар, чисто на преглед, колената се деликатно заебана работа, провери ги

па за движење се движам доста... а за колената... имав проблем порано, и рекоа од растење демек, и помина после 1 година, ама сега не се проблем колената, колкот е најголем проблем

Би сакала да знам колку време може децата да пијат рибино масло(со омега 3 и омега 6)?
Дали постои одреден период на употреба или на неодредено време?

Mal Help :wink:

Dali ke moze da mi dadete predlog ili nekoja informacija kakva krema za otoci da koristam i kade da najdam, nogata mi e izmestena a imam golem otok i nemozam da ja namestam :helou:, pa da go namalam otokot

Od zeleznicar koristam nekoja recepta : rendan kromid , sapun i rakija, ama ne e toa toa treba poveke denovi da ja nosam taa smesa na nogata a i mirisa mnogu

Dali ke moze da mi dadete predlog ili nekoja informacija kakva krema za otoci da koristam i kade da najdam, nogata mi e izmestena a imam golem otok i nemozam da ja namestam :helou:, pa da go namalam otokot

Od zeleznicar koristam nekoja recepta : rendan kromid , sapun i rakija, ama ne e toa toa treba poveke denovi da ja nosam taa smesa na nogata a i mirisa mnogu

најдобро ти да ставаш мраз за отоци, ладни облози...

Има крема алвен...околу 90 денари е.

ве молам да ми каже некој дали поради некоја инфекција на вагината може да се случи да касни менструалниот циклус,ја еве веќе десет дена не знам што мие ми касни а и имам бел истечок,а понекогаш и ме чеша.па ке ве молам за помош

Дали се оштетува забната глеѓ со ставање циркон на заб?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom