- Член од
- 3 декември 2007
- Мислења
- 3.718
- Поени од реакции
- 772
Ми се појави едно као грутче под левата пазува. Коа ќе го допрам као жила некоја да допирам. Некој да ме утеши дека нема да умрам?![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Настината си? Се бричиш под пазуви? (оф топик-пазуви е исклучително смешен збор) На друго место имаш? (На вратот, под другата пазува, на препони). Грутчето е тврдо, меко, се мрда, не се мрда?Ми се појави едно као грутче под левата пазува. Коа ќе го допрам као жила некоја да допирам. Некој да ме утеши дека нема да умрам?![]()
Се бричам испод мишкаНастината си? Се бричиш под пазуви? (оф топик-пазуви е исклучително смешен збор) На друго место имаш? (На вратот, под другата пазува, на препони). Грутчето е тврдо, меко, се мрда, не се мрда?
Toa ti e od stres ili od narusuvanje na fermentacijata na hranata pa doaga do naduvuvanje na stomakot. Bi pomognala nekoja cista kultura od spori na Bacllus subtilis kako linex ili diastop. Moze i so topli oblogi, ili termofor so topla voda, go smiruva stomakot i crevnite spazmi.во последно време имам кркорење во цревата и ме мачат гасови.некој лек за тоа?
Medicinskiot jaglen e silen adsorbens pri toksikacija i dekontaminacija.Земи медицински јаглен, колку сакаш (колку ти треба), смирува гасови и вознемиреност на цревата и желудникот. Не е воопшто скап, го има во секоја аптека и не треба рецепт.
Не умирај, почекај... :smir:Се бричам испод мишка. Немам на друго место, само тука. Иначе ќе почнев да сумњам у хронична лимфоцитна леукемија пу пу пу господе не даај! Не се мрда и као бубуљица внатрешна е. Не сум настината. Спасуј. Има големина шо знам, као, нокт.
Епа пошто се бричиш може да ти е затната пора некоја и да се направило како џепче (џебче, whatever), ништо страшно не еСе бричам испод мишка. Немам на друго место, само тука. Иначе ќе почнев да сумњам у хронична лимфоцитна леукемија пу пу пу господе не даај! Не се мрда и као бубуљица внатрешна е. Не сум настината. Спасуј. Има големина шо знам, као, нокт.
Да,може :smir:Може да боли главата , т.е. да се јавуваат како мали кратотрајни главоболтки(т.е. како некој да те боде но не толку силно) над челото, понекогаш и над увото, како резултат на растење на умници ?
denovive vladee opasen virus stomacen...dijarea..povrakjanje...i mene me fati..uzas.
Јас си реков свински имашneam svinskibev na lekar
Може да е птичји.neam svinskibev na lekar
3 ми раснат одеднаш , ама 2 месеци и уште само 1/4 се излезени :S а и предтоа имав болки од нив пред да излезат, мн ме нервира целава ситуација ... фала на одговорот бтв :smir:Да,може :smir: