Дежурна ординација! ( отворена е нова тема, оваа стои само за читање )

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Ми се појави едно као грутче под левата пазува. Коа ќе го допрам као жила некоја да допирам. Некој да ме утеши дека нема да умрам?:(

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Ми се појави едно као грутче под левата пазува. Коа ќе го допрам као жила некоја да допирам. Некој да ме утеши дека нема да умрам?:(
Настината си? Се бричиш под пазуви? (оф топик-пазуви е исклучително смешен збор) На друго место имаш? (На вратот, под другата пазува, на препони). Грутчето е тврдо, меко, се мрда, не се мрда?

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Настината си? Се бричиш под пазуви? (оф топик-пазуви е исклучително смешен збор) На друго место имаш? (На вратот, под другата пазува, на препони). Грутчето е тврдо, меко, се мрда, не се мрда?
Се бричам испод мишка :). Немам на друго место, само тука. Иначе ќе почнев да сумњам у хронична лимфоцитна леукемија пу пу пу господе не даај! Не се мрда и као бубуљица внатрешна е. Не сум настината. Спасуј. Има големина шо знам, као, нокт.

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
во последно време имам кркорење во цревата и ме мачат гасови.некој лек за тоа?
Toa ti e od stres ili od narusuvanje na fermentacijata na hranata pa doaga do naduvuvanje na stomakot. Bi pomognala nekoja cista kultura od spori na Bacllus subtilis kako linex ili diastop. Moze i so topli oblogi, ili termofor so topla voda, go smiruva stomakot i crevnite spazmi.
Земи медицински јаглен, колку сакаш (колку ти треба), смирува гасови и вознемиреност на цревата и желудникот. Не е воопшто скап, го има во секоја аптека и не треба рецепт.
Medicinskiot jaglen e silen adsorbens pri toksikacija i dekontaminacija.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Се бричам испод мишка :). Немам на друго место, само тука. Иначе ќе почнев да сумњам у хронична лимфоцитна леукемија пу пу пу господе не даај! Не се мрда и као бубуљица внатрешна е. Не сум настината. Спасуј. Има големина шо знам, као, нокт.
Не умирај, почекај... :smir:
Најверојатно е жлезда, но без било какво одолговлекување земи упат и оди на мамографија.
Без паника!

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Епа пошто се бричиш може да ти е затната пора некоја и да се направило како џепче (џебче, whatever), ништо страшно не е :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Може да боли главата , т.е. да се јавуваат како мали кратотрајни главоболтки(т.е. како некој да те боде но не толку силно) над челото, понекогаш и над увото, како резултат на растење на умници ?

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Може да боли главата , т.е. да се јавуваат како мали кратотрајни главоболтки(т.е. како некој да те боде но не толку силно) над челото, понекогаш и над увото, како резултат на растење на умници ?
Да,може :smir:

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
denovive vladee opasen virus stomacen...dijarea..povrakjanje...i mene me fati..uzas.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Да,може :smir:
3 ми раснат одеднаш , ама 2 месеци и уште само 1/4 се излезени :S а и предтоа имав болки од нив пред да излезат, мн ме нервира целава ситуација ... фала на одговорот бтв :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom