- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 2.247
- Поени од реакции
- 57
Јас знам дека и недостаток на витамин Б може да доведе до ваква појава.:smir:Она белото што се појавува под ноктите како недостаток на што се јавува?
Злобнице каде сии !?
Јас знам дека и недостаток на витамин Б може да доведе до ваква појава.:smir:Она белото што се појавува под ноктите како недостаток на што се јавува?
Злобнице каде сии !?
застани на една нога, и сврти ја главата надолу со таа страна што ти крцка и почни да скокаш. или пак за другото на другата страна. тоа е тоа поззМала помош ако може увово ми крцка излеа иам вода,вчера на базент како да ја извадам ?
уфф...јас колку што знам брзо биење на срцето укажува на тахикардија...:cry:најбоље ти да си отидеш на лекар...:nerv::nerv::nerv::nerv:
Помош!
Како може да ми бие срево толку брзо и силно без никаков повод и причина се поначесто, веќе некогаш и од сон ме буди и ме гуши
?
ПС не пијам кофеински пијалоци.
Ако се случува почесто, а како што велиш дури и до сон те буди (освен ако си сонувала некој возбудлив сон), а тоа знаеме е фаза кога фунцијата на сите органи во организмот се намалува и едноставно кажано организмот одмара, би ти препорачал да одиш на доктор и едно ЕКГ да се направи.:nerv::nerv::nerv::nerv:
Помош!
Како може да ми бие срево толку брзо и силно без никаков повод и причина се поначесто, веќе некогаш и од сон ме буди и ме гуши
?
ПС не пијам кофеински пијалоци.
ova e mnogu opsti simptom i moze da neznaci totalno nisto ili pak sprotivnoto, i tokmu poradi toa sto e tolku nespecificen simptom, neka si trkne na lekar da i napravi eden celosen rutinski pregled i mala krvna slika.Edno prasanje koj znae neka odgovoori.Pred edna nedela sestrami pocna da se nafrluva so modrinki malu da stisne na koe biloo mesto na kozata i izlaga modrinka a i izlagaat modrinki i sami od sebe na sto moze ova da bide simptom ako znae nekoj
Zabraev da pisem deka i izlegoja 1-2 pati kako crveni tockicinja kaj ramenata koi licat na puknati kapilari i uzasno ja cesaat moze ova e simptom na nesoova e mnogu opsti simptom i moze da neznaci totalno nisto ili pak sprotivnoto, i tokmu poradi toa sto e tolku nespecificen simptom, neka si trkne na lekar da i napravi eden celosen rutinski pregled i mala krvna slika.
Ќе си купиш Strepsils или Септолете таблетки,а мед помага истотака.Вчера пеев death metal(рикав и се дерев, за неупатените), како да си го смирам грлото?
Само не ми кажувајте да пијам чај или некои топли ствари!!
Ае, како изумив, ич не ми текна на ова, фала многу:smir:Ќе си купиш Strepsils или Септолете таблетки,а мед помага истотака.
Edno prasanje koj znae neka odgovoori.Pred edna nedela sestrami pocna da se nafrluva so modrinki malu da stisne na koe biloo mesto na kozata i izlaga modrinka a i izlagaat modrinki i sami od sebe na sto moze ova da bide simptom ako znae nekoj