- Член од
- 1 април 2009
- Мислења
- 17
- Поени од реакции
- 3
dali poradi nekoj problemi ili bolest na srceto mozi da dojde do intenzivno potenje?
da, posebno ako e pridruzeno so drugi simptomi, kako bolka vo gradite i odzemanje na zdivot. Da se proveri srceto na lekar.dali poradi nekoj problemi ili bolest na srceto mozi da dojde do intenzivno potenje?
Овој крем од GreenLine, не е ефтин, ама многу малку се става.Некој предлог за крем за мрсна кожа? Едно време користев нивеа, ама ми кажаа дека тој бил мрсен, и една од причините за појава на акни на лицето кај мене.
Сигурно е од тоа што си во постојан контакт со вода.Imam problem so racete mnogu mi se suvi...stavam po 1 kilo nivea ama dzabe ne pomaga,pred toa samo bekutan koristev i nekako kratkotrajno resenie ...mnogu imam dopir so voda preku denot po 100 pati sgi mijam dnevno dali moze toa da e problemot?????
Најчеста причина за треперење на мускулите во очниот капак или во твојот случај подочнакот е измореност, стрес или многу кофеин.Левиот подочнак ми трепери веке 1 недела.......
Нервозен си и/или нешто те мачи. Најдобар лек е не мисли на тоа, пробај да го игнорираш, побргу ќе престане :smir:Левиот подочнак ми трепери веке 1 недела.......
Чаре ибупрофен... ..Ништо не ти е бе ќе ти помине и мене понекогаш ме боли таму ама не е ништо опасно :helou:Многу ме боли десната потколеница.
Бев на фудбал и играв со потешка топка од вообичаеното, и не ме болеше на почетокот туку местото околу глуждот ми се здрви ко анестезија да ми имат ставено некој.И после 4 дена почна да ме боли над глуждот,не кај мускулот туку однапред кај коската особено кога одам брзо.Чаре??
Ако не ме преболе за една недела ќе те барам да знаеш.:pos2::smir:Чаре ибупрофен... ..Ништо не ти е бе ќе ти помине и мене понекогаш ме боли таму ама не е ништо опасно :helou:
Не мора да знаеш дека си била алергична некогаш, можеби сега си се сензибилизирала. Мора некогаш да е прв пат.Ајде малку хелп...
Не сум алергична на ништо,ама ете денес попладнето целата бев црвена,се ме чешаше неподносливо а после ужасно ме пече.
И шо е најинтересно пример само рацете ме чешаат и вратот,после нозете и грбот.на едно место ке ми помине на друго ке се појави црвенило и се така до сега.
Знам дека е некаква алергија,ама каква,од што?
јас не сум алергична на ништо,а денес не јадев ништо невообичаено.
Помош,некој?:nesum: