B
Black Guard
Гостин
Енергомаркет треба да има медицински прав а поарно е матичен млеч да користиш наместо Psyllium Husk Powder.
имаш една рубрика и таму прашај ако тука не добиеш одговорСе надевам некој ќе може да ми помогне.
Дали знаете каде во Скопје може да се купи Psyllium Husk Powder и Бентонит медицински прав?
Каде се наоѓа Енергомаркет? Го најдов тоа и на Google ама никаде немаше каде се продава, односно немаше адреса од продажно место.Енергомаркет треба да има медицински прав а поарно е матичен млеч да користиш наместо Psyllium Husk Powder.
Добра вест има производ-комбинација на матичен млеч ацерола и плантаго( Psyllium) чини околу 60 денари Тоа се бомбони од докторс ги има по аптеките,епа во тие бомбони има плантаго т.е Psyllium.Рецептот за прочистување вели Psyllium, дали матичен млеч ќе ја изврши истата работа?
Немаш златна книгаКаде се наоѓа Енергомаркет? Го најдов тоа и на Google ама никаде немаше каде се продава, односно немаше адреса од продажно место.
Ах го видов тоа ама си мислев да не им е како представништво, не знаев дека е и продажно место.Добра вест има производ-комбинација на матичен млеч ацерола и плантаго( Psyllium) чини околу 60 денари Тоа се бомбони од докторс ги има по аптеките,епа во тие бомбони има плантаго т.е Psyllium.
Немаш златна книга
Kontakt.
Викаш ќе ми завршат апчињата работа како и само прав да беше од Psyllium?Свансон е добар избор имам користено,производот содржи и силимарин дефинитивно пожелно за црниот дроб коагенсите помагаат на дигестивниот тракта,значи тебе би требало да ти помогне конкретниов производ ама ипак земи матичен млеч за да се појача ефектот.
Викаш ќе ми завршат апчињата работа како и само прав да беше од Psyllium?Свансон е добар избор имам користено,производот содржи и силимарин дефинитивно пожелно за црниот дроб коагенсите помагаат на дигестивниот тракта,значи тебе би требало да ти помогне конкретниов производ ама ипак земи матичен млеч за да се појача ефектот.
ич да не се секираш, ако е хоризонтално поставен според нив полесно е за вадеење отколку некоја друга положба, е сеа може да потрае интервенцијата ама ништо посебно болно нема да биде, ќе виидиш и јас сум како тебе со две такви осмициДобра ви вечер! Утре имам закажано за вадење на умник. Веќе цела недела имам големи болки од него и нон-стоп пијам бруфен... и не ми помага многу. Јас сум голема паничарка, немам ни инекција примено добри 5-6 години . Вчера бев го снимав забот и ми рекоа дека мора да се вади бидејќи расне хоризонтално и ми ја бутка седмицата. Сега мојов страв е повише и дека забов многу малце е пораснат и врска немам како ќе оди сето тоа Уфф ми треба некој да ми каже како ќе биде ваа работа...
Мачкај се со маст Ацикловир кажуваат дека го спречувало растењето на херпесот и побргу минувало.Станав сабајле и шо да видам, се вратил.
Мојот стар пријател херпесот повторно ми дошол на гости после долго време и многу ме нервира.
Некое чаре за подобро и побрзо третирање на чудово.
Јас имам херпес, али од кога почнав здрав живот не ми се појавил( да не се урочам). Гледај да се храниш правилно, и со многу витамини, и тие да бидат од цела храна(не апчиња). Се надевам дека мислеше на херпес на уста. А ако случајно имаш Bioptron ламба дома( што не ми се верува) зрачи се кога ќе излезе да ја спречиш ерупцијата.Станав сабајле и шо да видам, се вратил.
Мојот стар пријател херпесот повторно ми дошол на гости после долго време и многу ме нервира.
Ќе полудам вишеее, неможам да ја истрпам болкава Ми го одложија вадењето на умникот за 1 недела, што ќе правам јас дотогаш... не ми помагаат бруфенот повеќе, жабуркам жалфија и антибиотици почнав да пијам... што ми останува уште да правамич да не се секираш, ако е хоризонтално поставен според нив полесно е за вадеење отколку некоја друга положба, е сеа може да потрае интервенцијата ама ништо посебно болно нема да биде, ќе виидиш и јас сум како тебе со две такви осмици
не го жабуркај ќе ја отвориш раната првите денови ништо од тоа, ок, и пробај некој друг аналгетик или седативЌе полудам вишеее, неможам да ја истрпам болкава Ми го одложија вадењето на умникот за 1 недела, што ќе правам јас дотогаш... не ми помагаат бруфенот повеќе, жабуркам жалфија и антибиотици почнав да пијам... што ми останува уште да правам
ако зборуваме за херпес лабиалис т.е тој што се јавува на уста тогаш од искуство ми помогна многу а не очекував од орифлејм она малото tender care, сега е од ванила жолто е , моето беше розево, јас лично сум презадоволенСтанав сабајле и шо да видам, се вратил.