- Член од
- 10 декември 2011
- Мислења
- 228
- Поени од реакции
- 150
Синуси! Јас дишам така 6 годиниВеќе 6-7 месеци исплукувам шлајм и носот ми е затнат се сомневам на алергија од душекот на кој спијам. Можно е тоа да биде фрката?
Синуси! Јас дишам така 6 годиниВеќе 6-7 месеци исплукувам шлајм и носот ми е затнат се сомневам на алергија од душекот на кој спијам. Можно е тоа да биде фрката?
www.reglek.com.mk/dokumenti/upatstva/1605_2.dochloramfenikol aj ako sakate po opsirni informacii
Хрорамфениколот помага за црнките на лицето, најчесто се користи како почетен дел од терапијата за лекување на акните, во себе содржи големо количество на антибиотик, потекнува од бактеријата Streptomyces venezuelae. Не треба да се користи долго време, кожата може да ти се навикни на него, па ако не го користиш да имаш посериозни проблеми. А и многу ја суши кожата. Ако имаш сува кожа ставај само каде што имаш мозолчиња.hloramfenikol aj ako sakate po opsirni informacii
Земи нешто витаминско, Ц витамин ако ти се наоѓа или некои мултивитамини, напи се 2-3 чаши вода, изми се па ке ти помине ако не е ништо страшноАј ако може помош на работа сум 3 смена а осеќам во себе си како мачнина и ме боли глава како да ми иде да повраќам кажете ми што да земам да се напијам и што може да ми биде ве молам стварно бидејќи до 8 часот сабајле сум на работа а лошо ми е стварно многу а нема некој кој може да ме замени
Се напив она кафетин што е новото во кесичка се измив испив вода пола литро и исто е ... се повеќе ме тера на повраќање мачнина осеќам ... незнам што може да ми еЗеми нешто витаминско, Ц витамин ако ти се наоѓа или некои мултивитамини, напи се 2-3 чаши вода, изми се па ке ти помине ако не е ништо страшно
Или си настинат, или имаш јадено нешто лошо, или ќе се разболуваш кај и да е, или си труден - друго нема Уживај ќе помине, може да е само од замор.Се напив она кафетин што е новото во кесичка се измив испив вода пола литро и исто е ... се повеќе ме тера на повраќање мачнина осеќам ... незнам што може да ми е
Ако сум несреќен човек до толку че да сум труден шала на страна нешто од лошо јадено мие сигурно бидејќи јадев тост па хот дог само тоа денеска нешто од тоа че да ми еИли си настинат, или имаш јадено нешто лошо, или ќе се разболуваш кај и да е, или си труден - друго нема Уживај ќе помине, може да е само од замор.
Бањај се секој ден и ќе исчезнат...Здраво ,
сакам да прашам зошто имам брунки на градите и на грбот, само кај рамињата..
да не е поради тоа што многу време поред јадам само пржен компир и секогаш ставам мајонез?? да не е од мајонезот ?
и уште едно прашање:
зошто само во летово на нозите ми излеват брунки ?? не доле кај коленото, туку горе.
Како не!Бањај се секој ден и ќе исчезнат...
џабе е , се бањам секојден али исто еБањај се секој ден и ќе исчезнат...
Веројатноста е 80% дека е од Мајонезот, али ајде ке пробам како што речеКако не!
Јас се бањам еднаш дневно најмалку, во секој период од годината, па ми се случило да ми се нафрла грбот. Човекот се изјасни дека се убива од јадење помфрити и мајонез.
Relic[MK], исхраната и те како делува на кожата. Пробај со здрава храна, пиј доволно вода, внесувај многу овошје и зеленчук. Мада не мора да значи, може да се нафрлуваш од прашок за перење, од водата со која се бањаш... Ама кога веќе се изјасни во врска со храната, многу е голема веројатноста од тоа да ти е.