- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 500
- Поени од реакции
- 453
прегорен шеќер со млеко помагаДајте лек Грлово ме болит ме искина не можам да голтам
или па мед,ракија и црн пипер на крпа
прегорен шеќер со млеко помагаДајте лек Грлово ме болит ме искина не можам да голтам
За што конкретно ти треба?Ај да ми кажете кој е најдобар кожен лекар во Скопје?
Па имам кај градите некој чудни бубуљици, не се обични, незнам што е тоа, сакам да одам на некој добар, да ми каже што треба да правам.За што конкретно ти треба?
Дерма ЕстетикПа имам кај градите некој чудни бубуљици, не се обични, незнам што е тоа, сакам да одам на некој добар, да ми каже што треба да правам.
Dr. Svetlana...Ај да ми кажете кој е најдобар кожен лекар во Скопје?
Ако сакаш приватно, оди кај Др. Самоникова.Па имам кај градите некој чудни бубуљици, не се обични, незнам што е тоа, сакам да одам на некој добар, да ми каже што треба да правам.
Ај да ми кажете кој е најдобар кожен лекар во Скопје?
Д-р Марга Балабанова во државнаАј да ми кажете кој е најдобар кожен лекар во Скопје?
Ќе одам лајк а бос, ај кажи ми како се закажува за преглед, од поодамна не сум бил кај згодна докторкаУ Воена болница ќе идеш или Промедика ако сакаш приватно една многу убава и ептен стручна кожна докторица, е сеа ако ми текне ќе ти кажам и име, ама фул е секад у воена ти препорачувам да си одиш приватно лајк а бос