Оди на лекар.Навечер стално пред спиење ми се случува стапалава да ми горат од жештина.Не примам никакви лекарства, физичка активност имам доста...Станувам во 3 сат да ги мијам со ладна камен вода и тоа до негде само малку помага колку да заспијам.Решение?
Не го мислам за толку сериозно, шознам...Оди на лекар.
Пази со алхохолот и шеќерот.Навечер стално пред спиење ми се случува стапалава да ми горат од жештина.Не примам никакви лекарства, физичка активност имам доста...Станувам во 3 сат да ги мијам со ладна камен вода и тоа до негде само малку помага колку да заспијам.Решение?
Druze istovo go imav i uste go Imam od vreme na vreme, baraj Cetirizin nz dali gi ima MK ama mislam mora da gi ima.[DOUBLEPOST=1466665055][/DOUBLEPOST]Кивање, чешање на носот и очите, печење и темни кругови околу очите, осетливост на светлина. Пробав Лоратадин, Летизен, Тобрекс и Патанол
Druze istovo go imav i uste go Imam od vreme na vreme, baraj Cetirizin nz dali gi ima MK ama mislam mora da gi ima.Кивање, чешање на носот и очите, печење и темни кругови околу очите, осетливост на светлина. Пробав Лоратадин, Летизен, Тобрекс и Патанол
https://www.medpex.de/tropfen-tabletten/cetirizin-stada-10mg-p2246610?q=CETIRIZIN+Tabletten&pn=1&fs=98.99&fp=1&fop=1 Ovie se ne se skapi a meine mi pomognaa nz dali i tebe.Druze istovo go imav i uste go Imam od vreme na vreme, baraj Cetirizin nz dali gi ima MK ama mislam mora da gi ima.
Алкохол не пијам, а шеќер сум немал никогаш проблем..а јадам благо како скинатПази со алхохолот и шеќерот.
Повеќе работи. Од премореност, бактерија на мочни канали, сексуална инфекција, слепо црево, кила...најубаво да се провериш на ехо абдомен и крвна слика.Одвреме на време осеќам благи болки од десна страна,скрос доле кај ципата и тоа кога седам,не кога одам.
Што може да е?
Може да имаш висок притисок. Провери се.Алкохол не пијам, а шеќер сум немал никогаш проблем..а јадам благо како скинат![]()
Притисок ми е 100-80.Повеќе работи. Од премореност, бактерија на мочни канали, сексуална инфекција, слепо црево, кила...најубаво да се провериш на ехо абдомен и крвна слика.
Може да имаш висок притисок. Провери се.
Порај го ова, 90% ќе бидеш слободен од симптоми. Знам дека некои сте скептици, ама поминав преку 3 различни вида на анти-хистамини, семево ги прави смешни.Кивање, чешање на носот и очите, печење и темни кругови околу очите, осетливост на светлина. Пробав Лоратадин, Летизен, Тобрекс и Патанол
Како што ти кажаа горе, ова се симптоми на висок шеќер или притисок, а во поретки случаи и неуропатија па дури и алергија на храна.Алкохол не пијам, а шеќер сум немал никогаш проблем..а јадам благо како скинат![]()
Начин на употреба?Порај го ова, 90% ќе бидеш слободен од симптоми. Знам дека некои сте скептици, ама поминав преку 3 различни вида на анти-хистамини, семево ги прави смешни.
Ок, ондак носи влечки и ставај пудра во чорапите.Притисок ми е 100-80.
Најпаметно е да си посетиш лекар, да ти се направи едно абдоминално ехо..може да се многу работи а може да е само и нешто поврзано со дијафрагмата, тоа е мускул кој има улога при дишењето, па како ти се жалипш на болка само при трчање и движење а во мирување немаш болови..како и да е, ако продолжи таква ситуација уште некој ден, ој си на лекарНа левата страна под градите ме боле веќе 3 дена но само кога одам или трчам кога седам не, знам ме е болело кога многу трчам но сега малце одам одма ме заболува мислам дека е слезината некој совети нешто ??