Па технички ти и немаш некој телесен „ќар“ од тестисите Ама секој со своите преференци, нели...Мхмхмх, да не е под 16цм...Околу 18-19, да е подебел со малку заоблено главче...а тестисите? Па може да бидат поголемнки сепак и тие учествуваат во сексуалните активности.
Kako moze glavickata da e pogolema od teloto?za mene idealen penis...........paa 16 cm mislam se dovolni......da bide podebel,nejkam nesto tanki a dolgo ko zmija da vleguva vo mene.glavi4kata da ne bide pogolema od teloto na penisot.ni po mala od nego,grdo izgleda taka,zna4i da si ima eden balans
Ширина бе чупе, да не стрчи многуKako moze glavickata da e pogolema od teloto?
-Da ne si gledala ti nekoj so anomalija pa sto imas vakva pretstava za penis?
Хаха, не ја сфати. На ширината мислеше.Kako moze glavickata da e pogolema od teloto?
-Da ne si gledala ti nekoj so anomalija pa sto imas vakva pretstava za penis?
haha.....pa sto znam bukvalista sum po priroda ne mozev da si pretstavam takvi nesrazmerni proporcii i 1 sto mi padna na pamet e anomalija.:pos2:
haha a so ako vo tek na vreme mu se iskrivi skros ?
Па технички ти и немаш некој телесен „ќар“ од тестисите Ама секој со своите преференци, нели...
Мене ми е неважна големината на тестисите, а што се однесува до должината на пенисот, стварно не знам да се изразам во сантиметри зошто немам осет за мерка Ама на ѓутуре еве, не помалку од 13-14 сантиметри и не повеќе од 18, зошто првото е премалку, а второто би болело, а преферирам дебелина повеќе отколку должина. Сакам голема главичка.
Инаку идеалниот пенис секако дека е задолжително да е среден и чист.
Ова не дека идеален пенис... Туку кога веќе мора да се замисли... Плус, идеалот не постои, а мојов „идеал“ не е базиран врз некои превисоки критериуми, па според тоа и лесно достижен
Е баш ич не боли повеќе од 15 цм :icon_eek: најубаво е 22-23 цм јас искрено преферирам така поголема главичка мислам .....:pusk: hellooo а дебелината не ми е многу битна дури и не би сакала да биде нешто екстремно :nesvest: ах зашто бре баш сега вакви муабети ....ај отидов јас :salut:Prav, so epten malku zaoblena glavicka. Golemina- ne pomalku od 12 cm, idealno 15 (poveke od toa boli). Debelina, da ne mi se dopiraat palecot i sredniot prst, znaci ako zboruvame odnos golemina/debelina, pretpocitam podebel. Dijametar od 3cm min. Ne mi se po kef golemi testisi i ogromni arterii.
Ти девојко Црнци сакаш и дефинитвно.. :pos2:Е баш ич не боли повеќе од 15 цм :icon_eek: најубаво е 22-23 цм јас искрено преферирам така поголема главичка мислам .....:pusk: hellooo а дебелината не ми е многу битна дури и не би сакала да биде нешто екстремно :nesvest: ах зашто бре баш сега вакви муабети ....ај отидов јас :salut:
Не....али ако го сметам дечко ми за црнец тогаш да изглеа сакам :helou:Ти девојко Црнци сакаш и дефинитвно.. :pos2:
Можи еден виц? ајде со најдобра намера е кажан.Мхмхмх, да не е под 16цм...Околу 18-19, да е подебел со малку заоблено главче...а тестисите? Па може да бидат поголемнки сепак и тие учествуваат во сексуалните активности.