Па технички ти и немаш некој телесен „ќар“ од тестиситеМхмхмх, да не е под 16цм...Околу 18-19, да е подебел со малку заоблено главче...а тестисите? Па може да бидат поголемнки сепак и тие учествуваат во сексуалните активности.
Kako moze glavickata da e pogolema od teloto?za mene idealen penis...........paa 16 cm mislam se dovolni......da bide podebel,nejkam nesto tanki a dolgo ko zmija da vleguva vo mene.glavi4kata da ne bide pogolema od teloto na penisot.ni po mala od nego,grdo izgleda taka,zna4i da si ima eden balans![]()
Ширина бе чупе, да не стрчи многуKako moze glavickata da e pogolema od teloto?
-Da ne si gledala ti nekoj so anomalija pa sto imas vakva pretstava za penis?
Хаха, не ја сфати. На ширината мислеше.Kako moze glavickata da e pogolema od teloto?
-Da ne si gledala ti nekoj so anomalija pa sto imas vakva pretstava za penis?
haha.....pa sto znam bukvalista sum po priroda ne mozev da si pretstavam takvi nesrazmerni proporcii i 1 sto mi padna na pamet e anomalija.:pos2:
haha a so ako vo tek na vreme mu se iskrivi skros ?![]()
Па технички ти и немаш некој телесен „ќар“ од тестиситеАма секој со своите преференци, нели...
Мене ми е неважна големината на тестисите, а што се однесува до должината на пенисот, стварно не знам да се изразам во сантиметри зошто немам осет за меркаАма на ѓутуре еве, не помалку од 13-14 сантиметри и не повеќе од 18, зошто првото е премалку, а второто би болело, а преферирам дебелина повеќе отколку должина. Сакам голема главичка.
Инаку идеалниот пенис секако дека е задолжително да е среден и чист.
Ова не дека идеален пенис... Туку кога веќе мора да се замисли...Плус, идеалот не постои, а мојов „идеал“ не е базиран врз некои превисоки критериуми, па според тоа и лесно достижен
![]()
Е баш ич не боли повеќе од 15 цм :icon_eek: најубаво е 22-23 цмPrav, so epten malku zaoblena glavicka. Golemina- ne pomalku od 12 cm, idealno 15 (poveke od toa boli). Debelina, da ne mi se dopiraat palecot i sredniot prst, znaci ako zboruvame odnos golemina/debelina, pretpocitam podebel. Dijametar od 3cm min. Ne mi se po kef golemi testisi i ogromni arterii.
Ти девојко Црнци сакаш и дефинитвно.. :pos2:Е баш ич не боли повеќе од 15 цм :icon_eek: најубаво е 22-23 цмјас искрено преферирам така поголема главичка мислам .....:pusk: hellooo а дебелината не ми е многу битна дури и не би сакала да биде нешто екстремно :nesvest: ах зашто бре баш сега вакви муабети
....ај отидов јас :salut:
Не....али ако го сметам дечко ми за црнец тогаш да изглеа сакам :helou:Ти девојко Црнци сакаш и дефинитвно.. :pos2:
Можи еден виц? ајде со најдобра намера е кажан.Мхмхмх, да не е под 16цм...Околу 18-19, да е подебел со малку заоблено главче...а тестисите? Па може да бидат поголемнки сепак и тие учествуваат во сексуалните активности.