Девојки: кој е за вас идеалниот пенис?

Член од
4 јули 2008
Мислења
230
Поени од реакции
9
Мхмхмх, да не е под 16цм...Околу 18-19, да е подебел со малку заоблено главче...а тестисите? Па може да бидат поголемнки сепак и тие учествуваат во сексуалните активности:toe::pipi:.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Мхмхмх, да не е под 16цм...Околу 18-19, да е подебел со малку заоблено главче...а тестисите? Па може да бидат поголемнки сепак и тие учествуваат во сексуалните активности:toe::pipi:.
Па технички ти и немаш некој телесен „ќар“ од тестисите :) Ама секој со своите преференци, нели...

Мене ми е неважна големината на тестисите, а што се однесува до должината на пенисот, стварно не знам да се изразам во сантиметри зошто немам осет за мерка :) Ама на ѓутуре еве, не помалку од 13-14 сантиметри и не повеќе од 18, зошто првото е премалку, а второто би болело, а преферирам дебелина повеќе отколку должина. Сакам голема главичка. :)
Инаку идеалниот пенис секако дека е задолжително да е среден и чист. :icon_lol:

Ова не дека идеален пенис... Туку кога веќе мора да се замисли... :) Плус, идеалот не постои, а мојов „идеал“ не е базиран врз некои превисоки критериуми, па според тоа и лесно достижен :icon_lol:

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
za mene idealen penis...........paa 16 cm mislam se dovolni......da bide podebel,nejkam nesto tanki a dolgo ko zmija da vleguva vo mene.glavi4kata da ne bide pogolema od teloto na penisot.ni po mala od nego,grdo izgleda taka,zna4i da si ima eden balans :)
Kako moze glavickata da e pogolema od teloto?
-Da ne si gledala ti nekoj so anomalija pa sto imas vakva pretstava za penis?

Член од
4 јули 2008
Мислења
230
Поени од реакции
9
Па технички ти и немаш некој телесен „ќар“ од тестисите :) Ама секој со своите преференци, нели...

Мене ми е неважна големината на тестисите, а што се однесува до должината на пенисот, стварно не знам да се изразам во сантиметри зошто немам осет за мерка :) Ама на ѓутуре еве, не помалку од 13-14 сантиметри и не повеќе од 18, зошто првото е премалку, а второто би болело, а преферирам дебелина повеќе отколку должина. Сакам голема главичка. :)
Инаку идеалниот пенис секако дека е задолжително да е среден и чист. :icon_lol:

Ова не дека идеален пенис... Туку кога веќе мора да се замисли... :) Плус, идеалот не постои, а мојов „идеал“ не е базиран врз некои превисоки критериуми, па според тоа и лесно достижен :icon_lol:

Ќар некој нема, во право си ама индиректно и тие имаат удел во сексот.:pipi:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
1. Ovde site velat deka goleminata im e vazna ama koga ke im vleze sakaat da trae podolgo.
2. Vo nekolku posta procitav za goleminata na tashacite,more devojcinja edni,tashacite se za lizenje a ne za seks,toa ti e kako sladoled ama ne znaes vo sekoja nova slatkarnica koja golemina ke ja dobies :smir:
3. Gledajte da najdete nekoj da vi go opne a potoa birajte dolzina i debelina,seuste kaj nasite devojki e ona od pesnata na Riblja Corba:

Pravila postoje kad se dvoje vole
mama ti je rekla, ne daj prve noci
moze do pojasa, ne diraj me dole
a te druge noci mozda necu moci

Член од
12 декември 2008
Мислења
45
Поени од реакции
1
za zenskite...sekoja si ima predpostavka za idealen penis...no sto ako vasiot partner nema bas takov kako sto sakate?

Posto citam nekoj raboti a mislam ako go sakate deckoto nema da vi e bitna goleminata debelinata i slicno...

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Prav, so epten malku zaoblena glavicka. Golemina- ne pomalku od 12 cm, idealno 15 (poveke od toa boli). Debelina, da ne mi se dopiraat palecot i sredniot prst, znaci ako zboruvame odnos golemina/debelina, pretpocitam podebel. Dijametar od 3cm min. Ne mi se po kef golemi testisi i ogromni arterii.
Е баш ич не боли повеќе од 15 цм :icon_eek: најубаво е 22-23 цм :) јас искрено преферирам така поголема главичка мислам .....:pusk: hellooo а дебелината не ми е многу битна дури и не би сакала да биде нешто екстремно :nesvest: ах зашто бре баш сега вакви муабети :tapp: ....ај отидов јас :salut:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Е баш ич не боли повеќе од 15 цм :icon_eek: најубаво е 22-23 цм :) јас искрено преферирам така поголема главичка мислам .....:pusk: hellooo а дебелината не ми е многу битна дури и не би сакала да биде нешто екстремно :nesvest: ах зашто бре баш сега вакви муабети :tapp: ....ај отидов јас :salut:
Ти девојко Црнци сакаш и дефинитвно.. :pos2:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Некако сите само просек ми кажуваат као да не испадне `оваа курва ги сака големи`, дај бе кажете ја вистината шо има да се срамите а не ми кажувајте 15 цм ако беше за чешкање темава ка ја пишавме за тоа, ај кажувајте не се криј`те!!!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Можи еден виц? ајде со најдобра намера е кажан.
Се скарале аналниот и вагиналниот отвор чие е местото меѓу нив. Вагината рекла мое е местото јас го наводнувам, додека пак аналот рекол не е точно мое е местото ти го наводнуваш ама јас го ѓубрам. Дошол пенисот и рекол јас не знам што се карате кога мое е местото, јас кога сексуално општам тука си ги одмарам тестисите. Ете така учествуваат тестисите :):smir:.

Kajgana Shop

На врв Bottom