Ма прав си е прав, право у матка да ја пробие.Не... мојот е прав, јбг... затоа и двапати само се сексавме
Изгледа ти работиш само со милиметри, тоа не е на арно за девојка на твои години.Не сум добра јас со проценка на сантиметри. Ќе лупнам глупост ако кажам бројки.
покажи со рака ако не знаеш во сантимиНе сум добра јас со проценка на сантиметри. Ќе лупнам глупост ако кажам бројки.
Tvojot Letko, tvojot. Bar ti treba da znaes i da ne prasuvas vakvi raboti!!!покажи со рака ако не знаеш во сантими
само да проверам......Tvojot Letko, tvojot. Bar ti treba da znaes i da ne prasuvas vakvi raboti!!!
ако си го фатиш со двете раце и фазла да има....само да проверам......
Toa fazlata starite go vikaat za mashalaако си го фатиш со двете раце и фазла да има....
а и не е секоја фазла истаако си го фатиш со двете раце и фазла да има....
Фазла си е фазла, да не цепидлачиме сега. Дај шта даша и не е секоја фазла иста
да имашефазла, немаше да ми треба женаФазла си е фазла, да не цепидлачиме сега. Дај шта даш
сигурно и лошо паркираш ... оти те лажат колку се 20цмНе сум добра јас со проценка на сантиметри. Ќе лупнам глупост ако кажам бројки.
Само со паралелно имам малку проблеми, ама лека полека се усовршувам и таму.сигурно и лошо паркираш ... оти те лажат колку се 20цм