Sto li ke pomislite za mene?)
DA, navistina me interesira vasi komentari(ako gi ima se razbira) za toa sto
jas cuvav nevinost na Kajgana tolku vreme?Ke mi mrci li nekoj deka sum seljak. i staromoden i zaostanat zatoa sto sum cekal tolku verme da go napisam mojot prv komentar?
ye..gubam nevinost go pisuvam prviot moj komentar:
Bi izdvoil nekolku pretpostavki sto mislam deka bi mozele da se zemat vo obzir
1.Nevina devojka
1.1 Bila glupava pa nikoj ne ja ebel (spored individualna razmislja)
1.2 Se drzela do nekakvi moralni principi
2.Vinovna devojka
2.1 Kolku "zlocini"
2.2 Soucesnici (pred brak)
1.1 ne se zema vo obzir (NE SAkam takva
1.2.Glasam za ova
..
2.1...Site sto propagiraat promiskuitet i niski vrednosti na forum neka podrazmislat uste ednas za vlijanieto na komentarite vrz opstoto mnenie..(poddrska davam na Serdarot (ubavo im kaza)
2.2....Mislamd deka soucesnicite (t.e. toa koi se prethodnite ebaci ima najgolema uloga vo opredelbata (zasto bi sakale nevina)
ZAmislete deka partnerite i bile od tipot na "kelnerot"(abdal,kopuk,debil i ostanati srodni vidovi)...zarem luge toa nema da ve natera da pomislite deka ne vredite?
Eh, da si najdam devojce nevino da mi ja podari nevinosta pa posle ke go vencam i da e zadovolna so mene zasekogas
<--ova e premnogu nerealno a???
I fizickata nevinost (1)ne e tolku znacajna kolku "kinenjeto na dusata"(2)(psihicka nevinost..ako postoi kakov takov termin ako ne, znaete na sto sakam da kazam vo sekoj slucaj neli?
(1) se raboti za maskoto ego (ja gledas onaa, jas ja skinav)
(2)si osvoil dusata i doverbata ti se prepustila
Go pretpocitam vtoroto no ne mi smetaat ama uopste ako gi imam i (1) i (2) vo paket
Poznavam mnogu devojki na 22 god. Otkaceni do max,prijatni za muabet, so dlaboki pogledi, izrazit intelekt...nevini...I sto im fali..SEX?No uz razgovor mi otkrivaat ne mi fali SEX tuku mi fali SEX so praviot decko?Dali "praviot" ke i bide maz nikoj ne moze da znae...no ako pocuvsvuva deka toj bi mozel da i e maz Opravduvam idenje u krevet apsolutno..ne mora da se ceka do prva bracna nok
)
Znaci sum za sex pred brak no so covek so koj ete imate nekakvi zamisli...
Licno sega sakam da najdam si najdam takva devojka
no ne po sekoja cena se razbira..za ocekuvanje e deka vo nejzniot zivot kako sto jas sum sretnal prijatni licnosti i taa da imala...(iako pak toa malku..ke me podzamisli..i ke rodi nekakvi cuvstva,ama poso znam deka ne e ok da imam perdrasudi,za nea da vazat nekoi pravila (DA ne se ebe) a za mene da nevazat..ne e fer
Za kraj mislam deka bi mi godelo cuvstvoto deka nekoja osven ljubovta ima edno nesto sto za koe SAMO jas access and user acoount
)
Za toa deka zenati sekogas ke saka da proba kako e so drug a bidejki..seksanjeto ti e kako WIRELESS
nezastiteno...Gledaj samo da ne doznaes
)) deka nekoj ti provalil vo sistemot.
Znaci DA za OPen minded devojki i NE za "Open Sourse" devojki
Za READ ONLY devojki e jasno neli?
)
ps.dobar li sum kako za prvpat?