Девица до прва брачна ноќ

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Kaj masko sto bara nevina mnogu kejf mie koga mu se nabiva rogoj so sienje ili laser. Imame drugarka zgodna slobodna devojka , se zaljubi vo diasporec koj mu bese mnogu bitno da e devica zenata. Drugarkata nasha dojde na gosti , 4 konci na ginekolog dva dena posle to se mazi kako devica i nejziniot ponosen e so to deka zenamu devica a mnogu luge mu se smeaat pod mustak...

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Овие што се чуваат за првата брача ноч не знаат што пропуштаат во суштина :) А овие што бараат девици се :lud: , а ги оправдувам оние кои се шијат за да се докопаат до тие рогоњите...вдф...кој фак сакаат мене не ми е јасно какво задоволство им причинува тоа да им е девојката невина па да ја скинат и јас бев тој...:nesvest:

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Dolphin напиша:
Р.Ѕ. А Сердаре, не ја споредувај интелигенцијата на Исидора со некои си имагинарни девици. Спореди ја со својата... Ако воопшто постои толкав размер....
кочи ќани да моча којно, не тоари магарето толку наеднаш...

ако не си се описменил од сега, не е мој проблем. едноставен ни е јазикот, пишам ко шо мислам, а ти читај ко шо сум напишал, не конструирај балони

а то за интелигенцијата можи во право си

Svetovid напиша:
Znaesh li koja e razlikata megju Natashite i lokalnite glupachi? Natashite bar ne lazhat deka ne se ebat. Treto, zhena so eden kur ne umira.:bip:
ај бе и ти угасни то пурата ебате беља, од чадот не си прочитал шо сум напишал...

секој како нему му чини бе брат, ме боли мене миле кој со кого се ебе.
ама било просто и ниско да се верува или следи некаква таква „идеологија“ или практика, да се биде невин(а) до брак? оти просто и ниско? значи воздигнато е да си курва?

ајде бе

секој ко шо нему му чини, ама на отворени форуми, едно е изразување на мислење, друго е осуда или „потсмев“

ако ИсидораД или било кој друг не можи во животот да се самодокажи и се здобие со самопочитување, вреѓање и омаловажување на некакви други вредности на ЈАВНИ форуми треба да и помогнат за таа да се чувствува помодерна од некоја девојка која одлучила да прати некои други мерила?

едноставно, (в)и ставив огледало пред лице, и по реакцијата гледам дека беше полн погодок :)

думајте малку шо прајте и шо пишите

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Serdarot напиша:
ај бе и ти угасни то пурата ебате беља, од чадот не си прочитал шо сум напишал...
Aman bre Serdare i ti li ko skopenion machor!? Nemoj te molam od tebe bar takvo nesho ne ochekuvav :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Serdarot напиша:
ама било просто и ниско да се верува или следи некаква таква „идеологија“ или практика, да се биде невин(а) до брак? оти просто и ниско? значи воздигнато е да си курва?
Pogolem prostotilak i zaostanoatost od toa nema, ako me prashash mene. A inaku zashto kurva? Devojka, t. e. zhena koja si ima normalen seksualen zhivot kurva lie bre Serdare, bre Vojvodo, bre ah... Nemoj vakvi raboti, more Atamane!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Море Световиде, море Наташо форумска, остај Сердарот, глеј си сермија, знај тој шо лафи, убо рече, утрина кога си мијате лицето, поплукајте се или насмејте се, сами си знајте шо лајна сте.
Сака да се еби, нејќе да се еби, нејзина работа, почит на одлуката од која и да е причина.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Garfield напиша:
Сака да се еби, нејќе да се еби, нејзина работа, почит на одлуката од која и да е причина.
знам дека беше едноставно да се свати то шо напишав :)

можи требаше ко тебе да го формулирам , Гарфилде

Светко бе, мајтап е то со чадот, знам дека знајш. иначе, не мислам дека промискуитетните жени се курви, само сакав огледалото близку до сурат на некои тука да им го држам :kajg:

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Serdarot напиша:
знам дека беше едноставно да се свати то шо напишав :)

можи требаше ко тебе да го формулирам , Гарфилде

Светко бе, мајтап е то со чадот, знам дека знајш. иначе, не мислам дека промискуитетните жени се курви, само сакав огледалото близку до сурат на некои тука да им го држам :kajg:
Море, ја теби Сердаре, ти мени Војводо! :icon_lol: Ти пак со сила будала се праиш, или... Кој кажа бре промискуитетни жени? Жена, то ест девојка која има постојан партнер и редовен секс курва ли бре Башкомито? Ауууу ама си ме разочарал, еј! Значи тоа Битолата стварно те има осакатено. Тешко на Битолчанки со вакви Битолчани. :raz:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не разбираш Светко, исто велите бе, он само ги куди оние кои лајат на темава бесполезно.

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
Koj saka stara kola be site sakata nova jebiga
ako si vo brak samo za seks togas ne ti treba brak
Nekoj napisa deka ke se zeni na 16 godini budala
ima tolu gluperdi momicki so se kacuvat za dve vodki
blagodarni se da i kazes deka se ubavi i cool
no tie se skart kolku i da se obrazovani i drn drn
A ako sakas miren i kvaliten zivot ti treba razbiranje pred se

Zenite i kolite se mnogu isiti :D
Drzavna (sluzbena) kola i sopstvena kola pa svatejte ja razlikata

ps . Mnogu sum zaostanan no ne sakam koga ke sedam nekade vo restoran i kelnero da mi kaze ja eb** zenati
Od iskustvoto zakluciv deka dobar seks moze da se ima so edna licnost ako go uzovrsuvas zaedno so nea i zenskoto ako e devica ne znaci deka e zaostaneta ednostavno vo zivotot ne i e vodic zivotinskiot instic

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Мажите сакаат девици, за да не примаат критики :)
Инаку, ако сум во врска со некој што навистина ми значи и му верувам дека нема да излези на улица и да се фали дека тој е тој што ме „скинал”, тогаш би пристапила на секс.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
devica do prva bracna nok?e bas tie sto vikale"Jas nema sansi da imam seks so nekoj,osven so maz mi,toj ke bide onoj sto ke me skine i bla bla"e tie tipki sea ko ludi se pleskaat onie so se praele "najposteni"i sto vikale devica do prva bracna nok!a ne gi razbiram i onie maski sto vikaat nema sansi da se zemam so nekoja koja imal seks so nekoj pred mene,pa cekaj be coek sigurno ne si i bil prv decko ili nekoja si prva ljubov so koja sto delela se pa i krevetot!Retki se onie sto bile devici do prva bracna nok(ova ne se odnesuva na onie sienite)ali bravos!:coffee:

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
mislam deka poslednata beshe jessica simpson....

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
JeCILaDy напиша:
Инаку, ако сум во врска со некој што навистина ми значи и му верувам дека нема да излези на улица и да се фали дека тој е тој што ме „скинал”, тогаш би пристапила на секс.
Веруј, мажите не сакаат девици. :wink:
Или поубаво да го формулирам... Мажите повеќе сакаат „виновни”.

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Кој како, не му е на секој сеедно со кој се „плескала” жена му, пред да се омажи за него.

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
JeCILaDy напиша:
:nesvest:
Е све додека има овци ќе има и вуна.
(со ова не сакам да те навредам него сакам да кажам дека се додека жените размишљаат на ваков начин мажите ќе имаат повод да не делат на ’поштени’ и ’непоштени’)

Kajgana Shop

На врв Bottom