Dolphin напиша:
Р.Ѕ. А Сердаре, не ја споредувај интелигенцијата на Исидора со некои си имагинарни девици. Спореди ја со својата... Ако воопшто постои толкав размер....
кочи ќани да моча којно, не тоари магарето толку наеднаш...
ако не си се описменил од сега, не е мој проблем. едноставен ни е јазикот, пишам ко шо мислам, а ти читај ко шо сум напишал, не конструирај балони
а то за интелигенцијата можи во право си
Svetovid напиша:
Znaesh li koja e razlikata megju Natashite i lokalnite glupachi? Natashite bar ne lazhat deka ne se ebat. Treto, zhena so eden kur ne umira.:bip:
ај бе и ти угасни то пурата ебате беља, од чадот не си прочитал шо сум напишал...
секој како нему му чини бе брат, ме боли мене миле кој со кого се ебе.
ама било просто и ниско да се верува или следи некаква таква „идеологија“ или практика, да се биде невин(а) до брак? оти просто и ниско? значи воздигнато е да си курва?
ајде бе
секој ко шо нему му чини, ама на отворени форуми, едно е изразување на мислење, друго е осуда или „потсмев“
ако ИсидораД или било кој друг не можи во животот да се самодокажи и се здобие со самопочитување, вреѓање и омаловажување на некакви други вредности на ЈАВНИ форуми треба да и помогнат за таа да се чувствува помодерна од некоја девојка која одлучила да прати некои други мерила?
едноставно, (в)и ставив огледало пред лице, и по реакцијата гледам дека беше полн погодок
думајте малку шо прајте и шо пишите