Имаше на 24 вести репортажа од самите менувачници и сите кажаа дека има зголемена побарувачка на девизи, пред се евра. Недостаток на девизи засега нема, само зголемена побарувачка.[DOUBLEPOST=1461527151][/DOUBLEPOST]a i se povekje lugje izjavuvaat deka ima nedostatok na devizi po menuvacnici i banki
true/false?
Фунтата паѓа заради извесниот Брегзит, ако на референдумот англичаните сепак изгласаат да останат во ЕУ може да се очекува да порасне пак над 80 денари.Глупата англиска фунта е очајна, лани беше 87 сега 76
потешки санкции од оваа власт и потезите на претседникот немаНема опасност од девалвација во МКД, за да се случи тоа ќе треба да ни бидат воведени санкции потешки од оние на Русија
će ima devalvacija koga će go kupuvaat evroto po 64,5 a da go prodavaat po 65. A samo debili odat vo menuvačnici....mene ne mi e logicno da ima devalvacija pred izbori.[DOUBLEPOST=1461607794][/DOUBLEPOST]http://www.telma.com.mk/vesti/poskape-evroto-vo-menuvachnicite
летото на аеродром Александар Велики сакаа во менувачница да ми заменат по 54 денари, спиздевПо наредба телма само крева тензија
Еврото во менувачници и банка одамна е 61.8 денари а на бензинска,продавница и аеродром по 60 денари
Каде да менуваме пари? Во семкара?će ima devalvacija koga će go kupuvaat evroto po 64,5 a da go prodavaat po 65. A samo debili odat vo menuvačnici....
Nakgolem grabež kaj nas se golemata razlika pomeđu prodažen i kupoven kurs na site valuti osven eur.
Во банкаКаде да менуваме пари? Во семкара?
Не е грабеж туку тоа е резултат на девизната политика на НБРМ - денарот е врзан за еврото, не е за другите валути.