Z
Zoza
Гостин
никакво изневерување јок!
e mn. jako i posle koga toj ke te izneveri se ljutis zosto. pa ne znaci deka ako se skarate treba da go ponizis tolku a uste pomalce da zagubis glava pred nekoj sto e poubav od tvojot decko (ova uslovno receno pubav od edna pricina narecena monotonija) jas mislam nemas mn. mn. pravo tuka.:nenene:koga drugiot e podobar od decko mi, ili koga sum mu ljuta na decko mi!
ти сигурно немаш изневерено а башка то дај тргни се од пред тие амерички љубовни филмчиња и шпанските сапуници, сето тоа ти е гола вода.Зависи од понудата, не би одбил нешто бомбастично, после да ме гризе совеста што не и го рокнав.:nenene:
партнерот може да има друго мисленје само ако ти не си способен да му го докажиш спротивното, а фразава монстерска те прикажува тебе каква личност си: дали можеш да се носиш со себе, времето и тоа што те опкружува или не си способен времето те гази а работите брзо бегаат околу тебе. Размисли си уште еднаш пред да пресечиш.:uvo:i so ako mojot stav bese nikogas da ne izneveruvam, koga partnerot mozebi ima drugo mislenje ?
kolku i da ste deka ste dobri i nesebicni, mozebi ke se predomislite vo idnina...
jas bi izneveril, pa kazete so sakate
im the monster that you created
Пример, имате дечко/девојка па дури и маж/жена се сакате и супер ви е.
Ама, луѓе како луѓе сите ние понекогаш доаѓаме во секакви искушенија.
Е тоа ме интересира... кое е тоа искушение на кое најтешко можете да му одолеете и доаѓате во ситуација да изневерите?:wink:
А тек да си бил на електроконвулзивна терапија...ехеееејАСс кгоа возев автобус за ЗОЗЕ ТУРИСТ секогас собиравме курви по источна евр ефтини беа ама во задне време СТРИКТНО НЕ поради зената и деацата ...
i ne pagam veke vo iskusenija zaso alah e so mene
И со апстиненција не го решаваш проблемот на прељуба...ЈАs sum za здрав зивот до крај... абститенцијца
Освен ако овој збор погрешно го протумачив како апстиненција...ако е така тогаш со среќа со абститенцијцата...абститенцијца
Најлошо нешто! Лутината сфаќам да ти створи одмазда ама да биде причина за неверство???koga drugiot e podobar od decko mi, ili koga sum mu ljuta na decko mi!