Да се изневери или не?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Да,зошто да не.Секогаш кога се има шанса и можност нетреба да се пропушта.Првиот пат е тешко,ама после нема многу мислење.

Да се изневери или ..... да ? :toe:
А ако ве изневерат вас ? Што тогаш ? Простувате ?

Ти девој4е од каде си?

Ниско индид, се мразам себеси шо сум дозволил да се најдам во ваква ситуација, нормално сум признал и се створил компромис, ама никогаш повеќе. Ветувам. Момент на слабост е беден изговор. Алкохол уште победен. Момент на безкарактерност да, ама не е правилен начин за да се јачат карактер.

Been there done that and not doing it again .
Начи то ми е нешо најниско и најподло шо мојт да се напрајт.
Сте паднале во искушение... И шо? Демек не мојте да се контролирате себе си?
Или овие пак шо не изневериле не паднале во искушение, или не се попалиле по никој, чори се тие, не глеет убав гз и слично.
Ме асоцират на безкарактерни љуѓе.
Нешто шо со сигурност тврдам дек не би го напрајла.
Браво за постот , за жал морав прво да „испробам“ па потоа да сватам дека моите размислувања се исти со твоите .
Сега сум вљубен и можам да кажам дека не чувствувам такво нешто како искушение . Зашто ? Па имам веќе се што ми треба , што ќе ми е потребно изневерувањето ? Его ?

НЕ НЕ НЕ НИКАКО... посебно ако си заљубен во особата...

Јас сум многу против изневерувањето. Обично човек изневерува кога е разочаран, исфрустриран или едноставно партнерот не му значи и не го почитува повеќе. Ако е тоа така тогаш најдобро е да се прекине таа врска за да нема рогоњи.:toe:

Не! Никогаш не сум изневерил некоја...не сум таква личност :)

Да не се (јас лично никогаш не би изневерила) :pipi: ако се работи за нешто сериозна врска во која постои љубов и разбирање секако не!!!
А ако е сето тоа во фаза на авантура и забава може...

Добро значи додека читав некои постови коса ми побеле :vozbud:не сфаќам како може да постојат толку себични луѓе, само за себе да се гледало ццц. Добро вас ви одговара кога ве изнеревуваат, убаво ви е? Ако ви е убаво само продолжете да варате... Што мајка барате у врска кога не сте способни да бидете само со еден?! :nenene:Затоа постои мување за без обврски. И ако толку не може да издржите подобро раскинете па правете што сакате

Одговорно тврдам дека не постои особа или ситуација, која може да ме стави во искушение да го изневерам партнерот. Најверојатно, затоа што истото го очекувам и од него (нормално). Значи, ако сепак личноста ме провлекува, ќе оставам времето да покаже како ќе се развиваат (или не) чувствата кон него, за да можам да донесам одлука дали да ја раскинам постојната и да започнам нова врска, ама сепак, се’ што ми треба -имам, па затоа глупирања од овој вид не ми се потребни :smir:

А страшно ми иде да напраам нешо шо несмеам -.-

Не. Никогаш не би изневерил. Замислете вас да ве изневери? Боли. :S

Зависи од понудата, не би одбил нешто бомбастично, после да ме гризе совеста што не и го рокнав.:nenene:

i so ako mojot stav bese nikogas da ne izneveruvam, koga partnerot mozebi ima drugo mislenje ?
kolku i da ste deka ste dobri i nesebicni, mozebi ke se predomislite vo idnina...
jas bi izneveril, pa kazete so sakate
im the monster that you created

i so ako mojot stav bese nikogas da ne izneveruvam, koga partnerot mozebi ima drugo mislenje ?

im the monster that you created

Ако ти имаш цврст став по ова прашање, зарем е битно какво е мислењето на партнерот??
Зарем таков партнер те заслужува??

Чудовиштата во нашите души го креираат други, да. Ама само ако ние им дозволиме.
Мојот став по прашањево останува непроменет, макар да сум последен на Земјава што мисли вака.

лугето секогаш одат по таа тенка линија верен сум не сум верен, има подобро а може и да нема, премногу сме колебливи барем од лично искуство знам , па нема крај со овој начин на размислување

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom