H
^HITMAN^
Гостин
Пораснав со путер од кикиритки и со Corn Flakes. Изгледа Beverly Hills 90210 си го направи своето. ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Не тој врска нема јас сакав да зеам еднаш тато ми рече не земај и не зедовЈас имам пробано еден што го произведуваа Агроплод... ако и оној оргиналниот е како него... тогаш воопшто не е вкусен ни убав... тешко се мачка... не ни одговара на леб.
Не тој врска нема јас сакав да зеам еднаш тато ми рече не земај и не зедовне бил убав , путер од кикирики имаше во комбинација со крем и карамела Сникерс се вика ама поскап е од другиве мислам дупло
како чоколатчето исто е ,таму беше путерот од кикирики милина :р
Кај го најде жити се?? Го барам година дена, порано секаде го имаше сега никаде не можам да го најдамНе тој врска нема јас сакав да зеам еднаш тато ми рече не земај и не зедовне бил убав , путер од кикирики имаше во комбинација со крем и карамела Сникерс се вика ама поскап е од другиве мислам дупло
како чоколатчето исто е ,таму беше путерот од кикирики милина :р
Хахахаа само што ќе го напишев истото :pos2: Инаку не сум пробал...а сакам многу да го вкусам па да видам дали навистина толку добар како што велат во филмовите :tv:Секогаш кога ја гледам темава ми текнува на Бред Пит (Џо Блек) со лажичката во уста.
Инаку, не сум пробала, а имам намера.
Така само чисто не се јади, се комбинира со некое убо мармаладче.Со што е најдобро да се комбинира? Со мармалад? Пошто онака премногу ми е суво.