Дали јадете путер од кикирики?

H

^HITMAN^

Гостин
Пораснав со путер од кикиритки и со Corn Flakes. Изгледа Beverly Hills 90210 си го направи своето. :)

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Секогаш кога ја гледам темава ми текнува на Бред Пит (Џо Блек) со лажичката во уста. :pos:

Инаку, не сум пробала, а имам намера.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Јас имам пробано еден што го произведуваа Агроплод... ако и оној оргиналниот е како него... тогаш воопшто не е вкусен ни убав... тешко се мачка... не ни одговара на леб.

Член од
21 декември 2008
Мислења
550
Поени од реакции
22
Сум пробал и некако чуден ми беше вкусот:toe:

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Јас имам пробано еден што го произведуваа Агроплод... ако и оној оргиналниот е како него... тогаш воопшто не е вкусен ни убав... тешко се мачка... не ни одговара на леб.
Не тој врска нема јас сакав да зеам еднаш тато ми рече не земај и не зедов:) не бил убав , путер од кикирики имаше во комбинација со крем и карамела Сникерс се вика ама поскап е од другиве мислам дупло ;) како чоколатчето исто е ,таму беше путерот од кикирики милина :р

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Не тој врска нема јас сакав да зеам еднаш тато ми рече не земај и не зедов:) не бил убав , путер од кикирики имаше во комбинација со крем и карамела Сникерс се вика ама поскап е од другиве мислам дупло ;) како чоколатчето исто е ,таму беше путерот од кикирики милина :р

E toa e veke drugo.. znaci losa slika napraviv za puterot od kikiritki... temata me inspirira slednata poseta na supermarket da si kupam puter od kikiritki ( se izvinuvam poradilatinicnoto pismo) :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Кај го најде жити се?? Го барам година дена, порано секаде го имаше сега никаде не можам да го најдам :(

D

dbt

Гостин
Еднаш пробав и никогаш повеќе. Добро што вкус има благ, солен.... никаков.
:nenene: путер од кикири.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Секогаш кога ја гледам темава ми текнува на Бред Пит (Џо Блек) со лажичката во уста. :pos:

Инаку, не сум пробала, а имам намера.
Хахахаа само што ќе го напишев истото :pos2: Инаку не сум пробал...а сакам многу да го вкусам па да видам дали навистина толку добар како што велат во филмовите :tv:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Па нема шанси нешто покалорично да постои, ем мрно ем благо, па уште на леб се мачка и со мармалад се комбинира. Јадам преубав ми е, ама подобар начин за да се стани ЧМАР не постои.

Член од
22 мај 2007
Мислења
99
Поени од реакции
0
Со што е најдобро да се комбинира? Со мармалад? Пошто онака премногу ми е суво.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Со што е најдобро да се комбинира? Со мармалад? Пошто онака премногу ми е суво.
Така само чисто не се јади, се комбинира со некое убо мармаладче.

PBJ или Peanut Butter Jelly, така вели и нумерата

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Едно време ептен го јадев ама не го мачкав на леб(до душа слабо и јадам леб), поубаво ми беше да го јадам само со лажица онака од тегла.
Одамна немам јадено пошто не ми текнало да си купам.
Во секој случај темава ме потсети на тоа што ми фали во последно време.
Peanut butter:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom